Cikkek a(z) fel rovatból

Gyermek étkezési ajánlás joghurt témában - Mikortól érdemes elkezdeni?

Promóciók
A kizárólagos anyatejes táplálás az élet első hat hónapjában teljesen kielégíti a csecsemő energia- és tápanyagszükségletét. A csecsemő rohamos növekedése miatt azonban eljön az az időszak, amikor a tápanyagszükségleteket az anyatej nem képes önmagában fedezni, így a  tejtermékek későbbi megfelelő fogyasztása – az esetleges felnőttkori allergiák megelőzése miatt is- a táplálás sarkalatos pontjai. Erről a sokak által vitát kiváltó kérdés kapcsán a Good Milk joghurtmárka  megbízásából a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézet tanácsait foglaltuk össze.

Elindult a Good Milk nyereményjátéka joghurtimádóknak! Vásároljon 2 db bármilyen Good Milk joghurtot és nyerjen!

Promóciók
Edukációs szerepvállalással egybekötött országos nyereményjátékot hirdetett meg a Good Milk joghurt termék család forgalmazója, a Mona Hungary Kft. az egészséges táplálkozás elkötelezettje. A 2013. május 01. és június 30. között zajló játékban  minden vásárló részt vehet, aki a Játékszabályban rögzített magyarországi boltok valamelyikében 2 db bármely Good Milk termék vásárlása után feltölti a vásárlást igazoló szelvény AP kódját a szervező weboldalán, amellyel értékes nyereményeket nyerhet. A játékot kísérő ismeretterjesztő kommunikáció célja, hogy felhívja a figyelmet a tejtermékek fontosságára a csecsemők megfelelő táplálásában, amely a későbbi esetleges felnőttkori allergiák kialakulásához vezethet.

A nyak éke - A legszebb, legszínesebb és legnagyobb nyakláncok

Divat
Most már - annyira - nincs szükségünk gyémántokra. A most nagyon trendi köves, csillivilli hatalmas nyakláncok ugyanis minden női nagyvilági igényt kielégítenek. Minél nagyon annál jobb, minél feltűnőbb, annál trendibb. Megmutatjuk, bebizonyítjuk!

Az 5+1 kedvenc Ryan Gosling filmünk

Tipp
Júliusi számunk pasiportréjában Ryan Goslinggal találhattok egy interjút. Ez pedig igazán jó apropó volt arra, hogy újra és újra nézegessük a képeit és felelevenítsük a filmjeit. És bár mindegyiket legalább ezerszer láttuk már, a Ryan általa megformált karakterekben újabb és újabb érdekességet találtunk.

Gólya Road Show

Promóciók
2013. június 15-én Alsónémediben 8:45-kor útjára indul az MME szervezésében az országos Gólya Road Show. A rendezvénysorozat középpontjában a gólyafészkek felmérése és a gólyafiókák színesgyűrűs jelölése áll.

Tic Tac Strawberry Mix

Promóciók
Frissítsd fel a nyarat az új Tic Tac Strawberry Mix különleges epres ízével!

DiCaprio megpróbálja felvidítani Robert Pattinsont?

Sztárok
Robert Pattinson, Kristennel való szakítása után újra szingli lett. Leonardo DiCaprio pedig úgy döntött nem nézi tovább haverja, Rob szenvedését. Ezért megkérte, hogy tartson vele a nyáron Miamiba.

Olivia Palermo a Carrera y Carrera új kampányfotóin

Divat
Már áprilisban felröppent a hír, hogy a 27 éves, amerikai modell-színésznő Olivia Palermo lesz a spanyol ékszermárka, a Carrera y Carrera kampányának arca, és végre láthatjuk is az eredményt!

Nyaralás extrákkal - 5 olvasónk nyári kalandja

Szerelem
Hogyan élvezd ki a nyaralás minden pillanatát, minden tekintetben? A JOY júliusi számának szex rovatában találhatsz pár érdekes tippet arra az esetre, ha fel szeretnéd dobni a külföldi túrát - akár egyedül, akár párban utazol. Itt olvasóink mesélnek külhoni kalandjaikról. Íme 5 lány kalandja

Pénteki Pasi #24 - Armie Hammer

Sztárok
Volt már szőke herceg, sportos ikerpár egyik fele vagy magányos lovas és mindegyik szerep jól áll neki. Mai választottunk a lélegzetelállítóan jóképű 26 éves amerikai színész, Armie Hammer, akit szerencsére újra megcsodálhatunk a filmvásznon.

Superman a címlapon - Galéria!

Sztárok
Rohamosan közeledik az új Superman-mozi, Az acélember hazai bemutatója (június 20.), és ha még nem figyeltetek volna fel a képregénysorozat legújabb feldolgozásának sztárjára, Henry Cavill-re, akkor bizony itt az ideje.

Amanda Seyfried a Givenchy őszi kampányában

Divat
A Very Irresistible parfüm kampány után itt az újabb kollaboráció a gyönyörű amerikai színésznő és a Givenchy divatház között. Amandát kérték fel ugyanis a az őszi kampány elkészítéséhez is.

5 sztár cuki gyerekkori fotója!

Sztárok
Szeressünk vagy ne egy sztárt, ha meglátjuk a cuki gyerekkori fotóját, tuti, hogy elolvadunk tőle - persze, ez akkor is igaz, ha nem sztárról van szó. Viszont mi most 5 híresség gyerekkori fotóját gyűjtöttük nektek össze. Felismeritek őket?

Üzenj a pólóddal, mint Palvin Barbi és a többi sztár is

Divat
Mi egyszerűen imádjuk Palvin Barbi feliratos pólóját. Igazán vicces, és figyelemfelkeltő. Az üzletek polcain rengeteg féle feliratos, képes darabot találsz Te is, amivel üzenhetsz a külvilág felé arról, kinek vagy a rajongója, vagy mi éppen az aktuális mondanivalód. Így tesznek a sztárok is, nyugi, meg is mutatjuk, hogy!

10 könnyen betartható tipp a jobb szexért

Szerelem
Dobd fel a szexuális életed ezekkel a nagyszerű tipekkel!

Tánccal tartja karban testét Rihanna!

Sztárok
Indulj tiszta lappal a nyáron és próbáld ki te is az új táncos edzésformát. A táncnál legfőképpen a lábaidat kell használnod, de a felsőtestedet is formában tarthatod Karina Smirnoff módszerével.

Nézd meg félmeztelenül a Gossip Girl szexi sztárját! Fotó!

Sztárok
Chace Crawford megmutatta felsőtestét mikor családjával egy jachton töltött el egy napot a mexikói Cabo San Lucasban.

Denise Richards döbbenetesen lefogyott! Fotó!

Sztárok
Bár sosem küzdött súlyfelesleggel, Denise Richards legfrissebb fotóin jól látni, hogy a színésznő nagyon vékony.

Christina Aguilera újra csúcsformában

Sztárok
Xtina újjászületett! Az énekesnő május 19-én lépett fel a Las Vegas-i Billboard Music Awardson, ahol megmutatta mindenkinek új, vékonyabb alakját!

Ciki vagy cuki? Sztárok feltűnő ruhái a vörös szőnyegen!

Divat
Összeszedtünk néhány olyan szettet, amiről vitatkozik a divatvilág, a rajongók és vitatkozunk mi is. Mert egyszerűen nem tudjuk eldönteni, hogy az adott ruha ciki vagy cuki. Szerintetek?

Emma Watson igazi nőként pózol a W magazin címlapján!

Sztárok
Emma Watson felnőtt, ez tény. Nem is bizonyíthaná ezt jobban más, mint a sztár fotós, Michael Thompson képei a W magazine június-júliusi címlapján és belső anyagában.

Instalove #29: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Az utóbbi napokban az egész világ Cannes-ra figyelt! Aki számít a film és divat világában, ott volt, és szerencsére nem feledkeztek meg arról sem, hogy élményeiket megosszák velünk.

Észak Amerika - A Discovery Channel új természetfilm - sorozata

Tipp
Több mint ötévnyi munka, tíz ország, 250 helyszín, 11 különböző kamera, 850 órányi HD felvétel. A discovery channel exkluzív, saját gyártású természetfilm - sorozata: Észak-amerika.

Nagyszerű íz, ami lendületben tart

Promóciók
Zsúfolt, elfoglalt időszakok mindenki életében adódnak, évszaktól, időjárástól függetlenül. Ilyenkor szükségünk lehet plusz energiára. Az új Supradyn Energia multivitamin gumicukor felnőtteknek az energiatermeléshez elengedhetetlen vitaminokat tartalmaz, segítve ezáltal a mindennapos akadályok hatékony leküzdéséhez szükséges energia termelését.

15 színésznő, akit a legjobban szeretünk!

Sztárok
Végignézni 15 évnyi címlapon igen csak felemelő érzés, mindenkinek van kedvence, ez természetes. De ismertek minket, a listázás nagymestereként összeszedük azt a 15 színésznőt, aki legtöbbször szerepelt a címlapunkon, vagy a magazin belső oldalain és akiket a legjobban szerettetek Ti és mi is. Természetesen a kérdés sem maradhat el: ki volt a ti nagy kedvencetek?