Cikkek a(z) rovatból

Először mutatta meg kisbabáját Kelly Rowland - Cuki fotó!

Sztárok
Az Essence magazinban látható először a Destiny's Child énekesnőjének első gyermeke.

Jennifer Lopez utcai szettje: Menő vagy ciki? #17

Divat
Nem tudjuk eldönteni, hogy Jennifer Lopez outfitje tudatosan összeválogatott menő vagy véletlenszerűen mindent magára dobált ciki szett-e. Szerinted?

Megsérült Taylor Swift 40 millióra biztosított lába

Sztárok
Az énekesnő az Instagramján panaszolta el, hogy valaki "tönkretette" milliókat érő lábát, de nem gondoltuk volna, hogy pont ő lesz a tettes!

Őt koppintja Kim Kardashian

Sztárok
Megmutatjuk, hogy néz ki az a szerb énekesnő, akinek haját, sminkjét és öltözködését utánozza Kim Kardashian.

5 helyzet, amikor lehetsz egoista!

Tipp
Egy friss kutatás szerint a pasiknak tényleg jóval nagyobb az egójuk, mint a nőknek, és ez sok szituációban sikeresebbé teszi őket. Íme 5 helyzet, amikor bátran lehetsz, sőt legyél is önző!

Így szóltok be egymásnak észrevétlenül…

Márk Világa
Bajos csajok extra kiadás következik!! :) A legtöbbször nem gonoszság vagy rosszindulat mondatja azokat a dolgokat, amiken ismerősök, barátnők és rokonok titokban vagy nyíltan megsértődnek, vagy akár csak rosszul esik nekik.

Mit csinált együtt hétvégén Kate Hudson
és Chris Martin?

Sztárok
Fura páros! A friss szingli színésznő és Gwyneth Paltrow ex-férje egymás társaságát élvezték a tengerparton...De lesz ebből valami?

Pamela Anderson jóképű fia a Disney-sztárral randizik

Sztárok
Pamela 18 éves fia igazi sármőr lett! Nem csoda, hogy elcsavarta a fiatal színésznő fejét, megmutatjuk, ki a kedvese!

Jessica Alba levágatta hosszú haját!

Szépség
A színésznő most tényleg levágatta szép hosszú tincseit.

Blake Lively-nak minden korszak jól áll

Sztárok
Napvilágot láttak Blake Lively új filmjének poszterei. A színésznő a 9 kép mindegyikén más-más korban látható, más külsővel, más stílusban fotózva. Egy valami közös, hogy Blake mindegyik képen gyönyörű. Neki tényleg minden kor jól áll.

Lindsay Lohan photoshop bakija

Sztárok
A színésznő picit megbuherálta fotóját, mielőtt feltöltötte Instagramjára. A baj csak az, hogy csöppet túlzásba vitte a retusálást.

Végre házasodik a sztárpár?

Sztárok
Pár napja egy csodás gyémántgyűrűvel a kezén kapták le a fotósok Mia Goth-t, Shia Lebouf barátnőjét...

Hamupipőke ihlette ékszerkollekció

Divat
A Swarovski tette még ragyogóbbá kristály díszeivel a Hamupipőke filmet, most pedig meg is vehetjük a Diseny-hercegnő üvegkristály cipellője, mesebeli hintója, és a gonosz mostohája ihlette Swarovski legújabb, mesés kollekciójának darabjait.

Rita Ora új körömlakk és szájfény kollekciója

Szépség
Készen állsz egy igazi fesztiválra? Ragyogd be a bulit, válaszd a szezon döbbenetes, legmenőbb, hippi stílusú színeit! A Rimmel London bemutatja új, a híres fesztiválok inspirálta, zenével telt Colourfest kollekciót, a vagány és ellenállhatatlan szájfény és körömlakk árnyalatokat.

Idézetek, amik tutira feldobják a napotokat!

Márk Világa
Remélem, mindenki feltöltődött energiával a nőnapi hétvégén, Lányok! És ha mégsem, gyűjtöttem nektek néhány szuper gondolatot nőktől, Nektek, nőknek, amik megerősítenek abban, hogy gyönyörűek vagytok és különlegesek, és akik mást mondanak, azokra oda se kell bagózni!! ;)

Kiderült: ilyen popsiért vannak oda a pasik!

Tipp
Hosszasan lehetne sorolni, mi minden tesz vonzóbbá egy nőt a pasik szemében... de egy kutatás most kiderítette, milyen a lehető legszexibb popó szerintük.

14 híres nő, akinek fiatalabb pasija van, vagy volt

Sztárok
Íme néhány celebnő, akinek párválasztáskor egyáltalán nem számít az életkor és vagy volt már vagy jelenleg van maguknál fiatalabb barátjuk.

Orr piercingje lett és bebarnult Cameron Diaz

Szépség
Cameron Diaz jó nagy változásokon esett át. Nem csak hajszínt változtatott, de még piercingje is lett a 42 éves színésznőnek.

Házasodik az Avatar sztárja?

Sztárok
Sam Worthington csodás barátnője olyan megjegyzéseket tett nemrég, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy az esküvőre készülnek!

Teszteld magad Emma Stone kvízzel!

Sztárok
Áprilisi címlaplányunk Emma Stone, aki legutóbb a Birdman című filmben nyújtott alakításával nyűgözött le minket. Most pedig itt az idő, hogy megmutasd, mennyire ismered őt!

Rihanna a világ legnépszerűbb énekesnője

Sztárok
A Spotify kimutatása szerint RiRi a legkeresettebb a zeneszolgáltatónál, őt hallgatják legtöbben világszerte. Nézd meg, kik kerültek még fel a top 10-es listára!

Emma Stone a vörös szőnyeg sztárja

Divat
A JOY magazin áprilisi címlaplánya, Emma Stone nem csak iszonyú tehetséges színésznő, vicces csajszi, de egy igazi stílusikon is! Most megmutatjuk, miért...

Komolyodik Bradley Cooper és Suki Waterhouse kapcsolata

Sztárok
A színész modell barátnője kész kimondani az igent!

Disney hercegnők roxforti diákként

Tipp
Egy grafikus a varázsvilágba repítette a Disney hercegnőket és hercegeiket, nézd meg, melyik házba sorolták be a mesehősöket!

A világ legszebb írása a Nőkről

Promóciók
A közelgő Nőnap kapcsán megosztjuk veletek az egyik leggyönyörűbb írást, ami a női létről született.