Cikkek a(z) különleges rovatból

Ebből sejthető, hogy Király Viktor sokáig eljut a Voice-ban?

Sztárok
Különleges megoldással szerepel majd a Játékkészítőben Király Viktor. A stáb úgy számol, hogy biztos nem tud itt lenni az előadásokon...reméljük igazuk lesz!

Katalin hercegné olyat tett, amire rég nem számított senki!

Sztárok
Mindössze harmadjára jelent meg tiarában, szóval ez igazán különleges alkalom volt!

A ruhadarab, ami mindenkinek kell! – A bőrkabát sikerének története

Divat
Egy bőrdzsekire mindenkinek szüksége van. Igazi elnyűhetetlen ruhadarab, laza, sikkes, mindenhez passzol, és az elmúlt 50 év azt bizonyítja, hogy a az utcai divatban, a filmvásznon és a legmenőbb kifutókon is helye van. Idén is nagyon trendi a bőrkabát, amit kétségtelenül átlengi valami különleges atmoszféra már évtizedek óta. Mi kell még?

Három éves a PIXIBOX!

Promóciók
Kedvenc meglepetés-csomagunk, a helyes kis beauty doboz 3 éves lett. Születésnapja alkalmából pedig nem csak remek márkák szuper termékeivel, hanem egy igazán különleges és szép kivitelű PIXIBOX-szal ünnepelnek. Ne maradj le a legújabb meglepetésükről!

5 ok, amiért szeretjük Budapestet

Tipp
Pont úgy, ahogyan Carrie Bradshaw imádja New Yorkot, úgy érzek én is Budapest iránt: mindennap rácsodálkozom a város sokszínűségére! Éppen ezért összeszedtem nektek, hogy minket, budapestieket, miért fűz ilyen szoros és különleges kötelék az otthonunkhoz…

A legújabb Oreo + 3 érv, hogy rendszeresen fogyassz mogyoróvajat!

Tipp
Ugye, te is odavagy az Oreoért? Akkor ne hagyd ki az új különleges változatát, a limitált számban elérhető mogoróvajas Oreót sem!

Frufru vagy nem frufru??!

Márk Világa
A frufru egy olyan különleges hajstlying találmány, ami elég drasztikusan át tudja formálni az emberek arcát. Jó, tudom, az is, ha valaki kopaszra nyírja a fejét egyik napról a másikra, de most nem ez a lényeg. ;) A frufru ugyanis egy olyan, szerintem rendkívül sikkes megoldás, amit ha jól alkalmazunk, gyönyörűen formálhatja az arcot. Nézzünk is néhány celebes példát, hogy nekik sikerült-e megtalálni a tökéletest!

Meggazdagodsz, ha most lencsemágiát alkalmazol

Tipp
Szerdán, azaz szeptember 23-án különleges nap lesz – készülj fel!

Futás babakocsival? Naná!

Tipp
Emlékszel arra a fotóra, amikor egy nádszálvékony modell pici topban futott egy reklámban a gyermekével, akit maga előtt tolt babakocsiban? Mivel rengeteg támadás érte a fotón szereplő Ymre Stiekemát, a Fuss Babakocsival Egyesület egy különleges akcióval hívja fel a figyelmet arra, milyen fontos a szülés utáni sportolás!

Itt a legújabb álompár, a színésznő felvállalta nőnemű partnerét!

Sztárok
A híres színésznő igazán különleges kísérővel érkezett a Torontoi Nemzetközi Filmfesztiválra.

10 ikonikus szemöldök, ami meghatározta a szépségdivatot

Szépség
A galériánkban 10 nőt találsz, akik annyira különleges szemöldökkel rendelkeznek/rendelkeztek, hogy egy korszak szépségdivatjának ikonjai.

Vajna Tímea válási gyűrűket tervez

Sztárok
Andy Vajna gyémántmágnássá avanzsált felesége a Dorottya Palace-ban megnyitott gyémántpalotájában igazi különlegességeket tervez a vásárlóinak.

Iszak Eszti stílusinspiráció, minden élethelyzetre

Divat
Iszak Eszti stílusa igazán különleges, ezért úgy döntöttünk, hogy ezen a héten az ő outfitjeit gyűjtjük össze.

Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show

Promóciók
Szeptember első hétvégéjén különleges rendezvény lesz a Kincsem Parkban.

Büszkeség! Axente Vanessa a szeptemberi Vogue-ban

Divat
Egyik legkülönlegesebb szépségű modellünk, Axente Vanessa az amerikai Vogue egyik szeptemberi divatanyagának főszereplője.

Rihanna különleges szerepet kap a tehetségkutatóban

Sztárok
Testhezálló feladatot szánnak neki a The Voice-ban.

Jennifer Lawrance, a gyerekkórház sztárja

Sztárok
Jennifer Lawrence javában forgatja az X-men: Apokalipszis című filmet, de a szünetben egy különleges helyre látogatott el.

Buliba és munkába is tökéletes: a félvállas frizura

Szépség
Egyszerű, mégis különleges hatást ad, ha az egyik oldalon előre- a másikon pedig hátradobod a hajad. A sztárok is szívesen viselik így a tincseiket, inspirálódj tőlük!

Szokatlan esküvői finomságok, amikért odalesznek a vendégek

Tipp
A násznép aligha fog emlékezni rá, hogy az ültetőkártyák színe harmonizált-e a szalvétáéval. A különleges ételek látványa és aromája viszont garantált, hogy feledhetetlen marad!

Meríts ihletet a legvagányabb street style szettekből!

Divat
Dobd fel az öltözéked néhány különleges, vagy akár extrém darabbal, és máris egyedi és összetéveszthetetlen lesz a stílusod!

Sztárok feltűnő manikűrrel

Szépség
Lesd el a legkülönlegesebb körömlakk trendeket a hírességektől!

Torták, amik olyan jól néznek ki, hogy sajnálnád megenni őket

Tipp
Kár lenne ezeket a tortákat megenni, olyan szuperül néznek ki!

Így játszik egy fotós apuka újszülött kislányával - vicces, retus nélküli fotók!

Tipp
Te is szereted a különleges babafotókat? Akkor most mutatunk néhány igazán különleges képet, amit fotós szülők készítettek saját újszülött babájukról és magukról.

Tedd különlegessé a kedvenc hamburgeredet!

Tipp
Odavagy a hamburgerért? Ha igen, olvass tovább, mert olyan apró változtatásokat mutatunk, amivel különlegesebbé, ráadásul egészségesebbé teheted a kedvenc ételedet!

5 dolog, amit nem tudtál a sushiról

Tipp
Ma van a sushi világnapja! Azon kívül, hogy nagyon finom és különleges étel, a sushi jóval több, mint nyers hal és rizs valami zöld „levélbe” tekerve… Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban megismerd!