Cikkek a(z) lett rovatból

A felhő tojás az Instagram legújabb kaja trendje

Életmód
Ezt tényleg lehet fotózgatni az Instagramra, ráadásul amellett, hogy jól néz ki, még nagyon finom is.

Hamarosan az alábbi csizma lesz a legnépszerűbb mind közül

Green Stiletto
A vadnyugati vonal mindig felbukkant a különféle kollekciók között, pontosan ezért nem lehet már úgy évet zárni - fesztiválszezont meg végképp -, hogy ne bővüljön a repertoár rojtos táskákkal, vagy éppenséggel kabátokkal. Ősszel pedig bővül a választék.

Rémálom volt, most már élmény a szoptatás

Életmód
Immár kétgyermekes anyukaként arról fantáziálok, mennyire csodás lett volna, ha mindazt már tudom az első szülésem után, amit most. Rengeteg sírástól, hisztitől és álmatlan éjszakától kíméltem volna meg magam! De hátha segítek picit az újdonsült anyukáknak...

Kórházba került Pink - Le kellett mondani koncertjeit is

Sztárok
Épp Ausztráliában koncertezne az énekesnő, de le kellett mondania fellépéseit, ugyanis egy durva vírus támadta meg.

Eljegyezte szerelme Ellie Gouldingot

Sztárok
A gyönyörű énekesnő, Ellie Goulding menyasszony lett. Szerelme, Caspar Jopling megkérte a kezét.

A szandál, amiért most megőrülnek a bloggerek

Green Stiletto
Szerencsére szandálokat még egészen szeptember végéig is viselhetsz, így nem csoda, hogy nyár közepén is bővül a paletta. Most egy különleges cipőért rajonganak a bloggerek.

Sminkcuccok, amikből sosem elég

Szépség
Mindegy, hogy a természetes kinézetet szereted, vagy esetleg Kylie Jenner is elbújhatna sminkstílusod mellett, egész biztos, hogy a neked is vannak olyan termékek, amikből több is lapul a neszeszeredben. És néhány darabból nem is elég egy!

5 szuperhősnő, akinek az edzésterve bárkit inspirálhat

Sztárok
„Eddz úgy, mint egy pasi és táplálkozz úgy, mint egy nyúl” – jellemezte Scarlett Johansson azt az időszakot, amikor a Fekete Özvegy szerepére készült (ami 2010 óta kábé folyamatosan tart, hiszen nyolc filmben játszotta el a szerepet). De az extrém fitneszéletmódnak is vannak hétköznapi vonásai, és ezek közül néhány abszolút elengedhetetlen. Összegyűjtöttünk néhány elemet szuperhősdiétákból és -edzéstervekből, amelyeket kezdők is beépíthetnek a mindennapjaikba.

Akkor és most: így lett egyre fiatalabb Jennifer Lopez az elmúlt 20 évben

Szépség
A nő, akin nem fog az idő, így jellemeznénk Jennifer Lopez-t! Hihetetlen, de latin díva a múlt héten ünnepelte 49. születésnapját. Na ha valakiről, hát róla nem mondanánk meg, hogy már csak egy hajszál választja el az ötödik x-től.

Öngyilkos lett a híres Zombie Boy - Lady Gaga gyászol

Divat
A Zombie Boyként ismertté vált Rick Genest, bár Thierry Mugler kifutóján tűnt fel először 2011 januárjában, a világ mégis Lady Gaga, Born this way című videoklipjéből emlékszik rá leginkább. A tetovált fiú karrierje innentől fogva beindult, ám a sikerrel járó terhek őt is utolérték, és augusztus elsején véget vetett életének.

Utoljára kerül megrendezésre Piliscséven a Hard Dog Race

Kutyadolog
A Hard Dog Race kutyás akadályfutó verseny 2016-os debütálása óta futamról futamra töretlen népszerűségnek és egyre több résztvevőnek örvend itthoni és külföldi versenyein egyaránt. A Hard Dog Race ötlete 2014-ben született Púza András, volt kutyavezető tűzszerész, afganisztáni veterán fejében. András 2016-ig formálta és tökéletesítette terveit, míg 2016 júniusában elindult az első próbafutam Piliscséven a Motocross Centrum területén. A papírra vetett álomból így lett kézzel fogható valóság.

Ismét népszerű lett egy trend a '90-es évekből

Divat
A nyári nagy melegben még jól is jöhet bárkinek az a kiegészítő, ami éppen nagyon menő lett, és a '90-es években is imádták.

Kylie Jenner smink nélkül és ajakimplantátuma nélkül teljesen felismerhetetlen

Sztárok
Ha elsétálna mellettünk az utcán Kylie smink és az implantátumai nélkül, meg sem ismernénk. Itt az ideje megszokni az új kinézetét.

Napi horoszkóp augusztus 3.: az Ikrek ráébrednek bizonyos dolgokra, a Szüzek hatalmas lendülettel mennek előre

Önismeret
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a napi horoszkópodról, mert a csillagok mára is üzentek!

A vörös szőnyegen is sokan viselik: válassz te is ezüstös szandált

Green Stiletto
Ha létezik olyan cipő, ami sosem megy ki a divatból, biztos, hogy az ezüstösebb, fényesebb cipők közéjük tartoznak. A sztárok is előszeretettel viselik a hétköznapokban és a vörös szőnyegen is, ezt pedig nyugodtan megteheted te is!

A műanyagmentes július után itt a szívószálmentes augusztus

Életmód
Az idei a második augusztus, amikor a vendéglátóhelyek és a vendégek egyaránt elkötelezhetik magukat a szívószál nélküli italfogyasztás ügye mellett.

Most már hivatalos: Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger tényleg együtt vannak

Sztárok
Ha bárkinek kétségei lettek volna, hogy Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger tényleg együtt vannak-e, mostantól nem kell ezen gondolkoznia.

Nyári stílustipp: Bohém mindennapok

Green Stiletto
Tombol a nyár és vele együtt a fesztiválszezon is. Nagyon menő összeállításokat lehet látni a bulikban, de ha nincs kedved a nagy tömegekhez, akkor is viselheted ezt a stílust. A hétköznapokon is hordj hippi hangulatú ruhákat és hozzá menő cipőket!

5 mediterrán film, amit látnod kell, ha idén nem jutsz el a tengerhez

Életmód
Mikor láttad utoljára a Földközi-tenger lágyan ringató (vagy épp viharos) hullámait? Ha nagyon vágysz oda, de most épp nem engedheted meg magadnak, akkor legalább nézegess olyan filmeket, ahol a gyönyörű színésznők és színészek mellett a Mediterráneum játssza a főszerepet.

Az idei év 4 népszerű trendje egyenesen a Mamma Miából jött

Divat
Neked feltűnt, hogy ezek a 2018-as népszerű trendek egy az egyben a Mamma Miában is megjelentek? Nem csoda, hogy pont idén lettek felkapottak!

Észre sem vettük, hogy egy bizonyos emoji hiányzott, de hamarosan bővül vele a paletta

Életmód
Fogadjunk, hogy neked sem tűnt fel eddig a hiánya, de mostantól te is használni fogod azt az emojit, amivel hamarosan bővül a paletta.

Pál Dénes apa lett: a baba pedig csodaszép nevet kapott

Sztárok
A magyar énekes végre a kezében tarthatta első gyermekét, aki kislány lett. Pál Dénes pedig nagyon-nagyon boldog!

Őrülten vagány outfitek a fesztiválokra (vagy csak úgy)

JoyTV
Akár készülsz idén fesztiválra még, akár nem, ezeket a menő szetteket mindenképpen ki kell próbálnod!

Nyári ötlettár: 10 outfit, amit pillanatok alatt lemásolhatsz

Divat
Inspirációkból sohasem lehet elég, és az online fotóalbumoknak köszönhetően nem kell félnünk attól, hogy valaha is eljön majd az a nap, mikor kifogyunk a lehetséges szettötletekből, és tanácstalanul szobrozunk majd a gardrób előtt egy instant mentőövért kiáltva.

Többé nem titok: emiatt visel Meghan hercegné mindig magas sarkút

Green Stiletto
Meghan hercegné stílusérzékéhez kétség sem férhet, ám van egy apró részlet, amit az emberek megfigyeltek már öltözködését tekintve: azt, hogy mindig magas sarkút visel.