Cikkek a(z) mit rovatból

A bizonyíték, hogy a macskákat néha nem érdekli, mit mond a gazdi

Életmód
Néha a macskád nem parancsnak veszi a szavaidat, hanem kihívásnak, és a saját feje után megy. Az alábbi fergeteges fotók ezt jól bizonyítják!

Van egy kifejezés, amit tilos használni, ha a szerelmeddel vitatkozol

Szerelem
Mindenkivel előfordul, hogy valamin összekapnak a szerelmével, de vigyázni kell, hogy a vita hevében ki ne csússzon egy bizonyos kifejezés.

6 dolog, amit a világ legboldogabb országaiban élő emberektől tanulhatsz

Életmód
Te is olyan boldog szeretnél lenni, mint azok, akik a kutatások szerint a legvidámabbak? Lesd el szokásaikat!

Inspiráció: egyszavas tetkók, amiket egyenesen imádni fogsz

Életmód
Szeretnél egy tetoválást, de egyelőre egy kisebb mintában gondolkodnál? Akkor érdemes megnézned, mit ki lehet hozni egyetlen szóból!

Valamit eddig nem vettük észre II. Erzsébet öltözködésében

Sztárok
Ha eddig nem tudtuk volna, most végképp meggyőződhetünk róla, hogy 92 évesen is lehet valaki divatdiktátor. Ebben a tekintetben II. Erzsébet mindenképpen nagy példaképünk!

A legfontosabb dolgok, amit megtanultam a 30 éves koromra – szülinapi elmélkedések

Önismeret
Egy személyes nézőpont arról, hogy szerintem miket kellett megtanulnom mostanra.

Chrissy Teigen részleteket árult el John Legenddel való szexuális életükről

Sztárok
Hálószobai infókat árult el szerelmi életéről Chrissy Teigen. Vajon mit szól ehhez férje, John Legend?

A bizonyíték, hogy Cindy Crawford szépsége az elmúlt 30 évben mit sem változott

Szépség
Cindy Crawford egy olyan külcsínre épülő világban tudott igazi nagybetűs nő maradni, ahol a plasztikai sebészhez úgy járnak az emberek, mint mások a postára. Az egykori modell nem kért az átalakító műtétek fájdalmából, inkább méltósággal állt elébe az idő múlásának és milyen jól tette.

Meghökkentő dolog történik Emilia Clarke hajával

Szépség
Nincs ezen mit szépíteni, Emilia Clarke teljesen kiakadt. Nos, nem mellesleg teljesen jogosan, ha velünk történne hasonló, mi is hangot adnánk neki!

Apa lesz egykori kedvenc Disney műsorunk szereplője

Sztárok
Te is tutira emlékszel még a sorozat varázsló tinifiújára, aki már felnőtt férfi, és hamarosan apuka lesz. Mit szólsz hozzá?

Akár meg is duplázhatod a fogyókúrád sikerét, ha máskor eszel

Fitt
Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy anélkül fogyhatsz, hogy meg kellene változtatni az étrendedet.

7 szőlős recept, amit imádni fogsz, és egészségesebbé is tesz

Egészség
A szőlő ugyan önmagában is tökéletes harapnivaló, de ha tudnád, hogy milyen ínycsiklandó fogások készülhetnek belőle! Elsősorban most persze nem a pitékre, lekvárokra és egyéb édes nyalánkságokra gondolok, hanem a szőlővel készült húsételekre és elképesztően finom szendvicsekre!

Legjobb filmek 2018 őszén: ezek miatt biztosan elmegyünk a moziba

Életmód
Nyáron annyi izgalmas programból lehet válogatni, de már itt a szeptember, és ebben a borongós, esős időben nincs is jobb program, mint egy jó mozizás! De mit is nézünk? Íme a legjobb filmek 2018 őszén, amik kihagyhatatlanok a következő hónapokban!

Őszi ötlettár: 5 öltözködési tipp, ami új életet lehel megunt darabjaidba!

Divat
Ennyi trend között sokszor nehéz kiigazodni, így teljes érthető, ha néha már unod azt, amit reggelente a gardróbodban látsz, és semmi kedved valami újabb ötletet összerakni a tartalmából.

Szakértők elárulták, mit sportolj, mikor rossz a hangulatod

Életmód
Van, hogy te is leharcoltnak érzed magad, és semmihez nincs kedved? Nos, pont olyankor kell rávenned magad egy kis sportra, ami jobb kedvre derít.

Lassan, de biztosan: 11 dolog, amit elkövettem, hogy otthon legyen a lakásomból

Életmód
„Ez a lakás annyira te vagy” – lehet, hogy kicsit patetikus így olvasva, de ez a bók nekem jobban esik, mint a „Nahát, milyen tisztaság van nálatok!” vagy a „Hú de szép ez a csillár, biztos vagyonokba kerülhetett!”. Márpedig szerénytelenség nélkül elmondhatom, hogy egyre jobban megtaláltam önmagam az otthonteremtés terén is (pedig ezt régebben még elképzelhetetlennek tartottam), és most meg is osztom veletek az ide vonatkozó tapasztalataimat, hátha használni tudtok belőlük valamit. Az evamagazin.hu összeállítása.

3 dolog, amit ne hagyj ki a szépségápolási rutinodból, még a rohanós napokon sem

Szépség
Most nem fér bele. Kicsit később megcsinálom. Végül is egy nap kimaradhat. Ismerős mondatok? Eláruljuk mik azok a dolgok, amikre mindenképp időt kell szakítanod, hogy ragyogóan szép maradj.

5 stílusos kabát a 2018-as őszre

Divat
A lenge pólókra lassan kabátok kerülnek, és bár még erősen kapaszkodnánk a nyárba, sajnos nincs mit tenni. Az egyre szaporodó sárga falevelek se hagynak minket tovább álomvilágban élni, így nincs más hátra, mint előre...

Innen tudhatod, hogy a gyereked érzelmi evő + 9 tipp, hogy egészséges kapcsolata legyen a kajával

Életmód
Válás, költözés vagy valami más nagyobb változás zajlik a családban, és a gyereked testtömege a szokottnál jobban ingadozik? Még csak drámai helyzetek sem kellenek ahhoz, hogy a szülő itt-ott eldugdosott nasikra bukkanjon fedezzen fel a kölök íróasztalfiókjában vagy legósdobozában. Most összefoglaltuk, mit tehetsz az érzelmi evés ellen.

Leveskocka házilag: adalékanyagmentes, évekre elég és alig félóra alatt kész

Egészség
Míg nagyanyáinknak ̶a̶ ̶f̶e̶l̶e̶s̶l̶e̶g̶e̶s̶ ̶n̶e̶t̶e̶n̶ ̶s̶z̶ö̶r̶f̶ö̶l̶é̶s̶ ̶h̶e̶l̶y̶e̶t̶t̶ volt idejük órákig levest főzni, addig mi bokros teendőink mellett ráfanyalodunk a leveskockákra. De mit tehet az, akinek se a hosszas főzés, se az adalékanyagokkal telezsúfolt kockák nem nyújtanak megfelelő alternatívát a leveskészítéshez?

Teszteld: Mit árul el a kisujjad hossza a személyiségedről?

Önismeret
Annyit előre elárulhatunk, hogy sokkal többet, mint gondolnád, ugyanis a személyiségedről és a párkapcsolataidról is megtudhatsz érdekességeket.

2019 konyhatrendjei: minden pénzt megadnánk értük - és meg is kell

Divat
Az idei trendek közül jó néhány átcsúszik majd a következő évre is, amit cseppet sem bánunk, hiszen a színes családközpontú konyhákért mindig is odavoltunk. Egy óriási változásra azonban lehet számítani: nagyon mélyen kell majd a zsebébe nyúlnia annak, aki divatos konyhára vágyik.

10 trendi kabát, amit bátran felkaphatsz, ha beköszönt a hideg!

Divat
Ha a nyár után kicsit félve várod a hűvösebb hónapokat, akkor most megnyugtatunk: az őszi kabáttrendekkel egyszerűen nem lehet betelni. A divatházak persze mindenkire gondoltak, és a fázósak már szeptemberben is szőrmét húzhatnak, ha úgy tartja a kedvük.

A legcukibb Airbnb: egy szállás, ami alpakákkal együtt bérelhető

Életmód
Mit szólnál, ha egy olyan vidéki házikóban pihenhetnéd ki az elmúlt hetek fáradalmait, ahol nem csak nyugalom, de tündéri alpakák is körbevesznek? Már ilyen is van!

A trend, amitől leginkább féltünk, hogy visszatér, már a küszöbön van

Divat
Blake Lively a múlt héten elhozta az utcákra az idei ősz egyik legmeghatározóbb trendjét. Készülj, 2018-ban a neon színek fogják megtörni a szürkeséget!