Cikkek a(z) Élet rovatból

Bevallotta! John Legend nem akárhogy csajozott Chrissy Teigen előtt

Sztárok
A világsztár maga mesélt kíméletlen őszinteséggel arról, hogyan viselkedett a nőkkel és verte át őket...Persze mindez már a múlté, amióta együtt van Chrissy Teigennel!

Egy idősotthon lakói alkotnak újra klasszikus albumborítókat a karantén alatt

Életmód
Nem találunk szavakat. Nézzétek meg David Bowie és Adele albumborítóit szenior módra újragondolva.

Victoria Beckhamnek van egy zseniális sminktrükkje az üdébb tekintetért

Szépség
Ha valaki, akkor Victoria Beckham aztán tudja, hogyan készül a tökéletes smink, és persze azt is, hogyan teheti csábítóbbá a kialvatlanság és fáradtság okozta bágyadt tekintetet.

Minden kornak megvoltak a maga divatbakijai: az elmúlt évtizedek legrosszabb trendjei

Divat
Nem is kell olyan messze mennünk az időben, hogy felelevenítsünk a saját életünkben is olyan ruhadarabokat, amiknek gardróbunkban elfoglalt szerepét még ma sem értjük és nincs ez másként a divat világában sem.

Biztonság vs. kényelem: hogyan hordd a maszkodat nyári melegben

Életmód
Először is szögezzünk le két teljesen triviális dolgot: 1. Maszkot kellene hordanod. 2. Előbb-utóbb rettentően meleg lesz. Az Éva magazin írása.

Ég veled, Kelly Preston! A „80-as évek királynőjének” élete képekben

Sztárok
Vasárnap, július 12-én elhunyt Kelly Preston, 57 évesen, mellrákban. Titokban küzdött a betegségével, írta a lánya, nem akarta nyilvánosságra hozni. Most felidézzük a legemlékezetesebb fotókat az életéből.

Nagy a Tinder állatkertje: még egy dolog, amivel érdemes vigyázni a társkeresőn

Szerelem
A társkereső appok világában sok minden megtörténhet. Hallottam már cifra történeteket örökösen ghostingoló emberekről, a párjukat kamuprofillal lebuktató nőkről és már-már az őrület határát súroló, komplett élettörténet-hazugságot előadó emberekről is. De ami az utóbbi hetekben történt velem, azzal még hírből sem találkoztam korábban.

A tökéletes bőrcipellők nyárra

Promóciók
Nincs az a szett, amit ne lehetne megkoronázni egy minőségi bőrcipővel. Mutatunk is pár megoldást, ami a kedvenced lesz a szezonban!

Rekordokat döntött Will Smith hűtlen feleségének vallomása

Sztárok
Már évek óta az a hír terjed, hogy Will Smith és Jada Pinkett Smith házassága azért olyan tökéletes, mert sok mindent megengednek egymásnak.

Milyen sűrűn kellene cserélned a sminkcuccaidat?

Szépség
Ha sminkelésről beszélünk legtöbbször a trendek és a technikák jönnek szóba. Arról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy kedvenc eszközeink nem örökéletűek, sőt...

Ezt viselte Katalin hercegné, mikor Vilmos herceg beleszeretett egy életre

Sztárok
A ruha, ami megváltoztatta Kate Middleton életét!

Apa lett a Modern család színésze, érdekes nevet választottak gyermeküknek

Sztárok
Jesse Tyler Ferguson életében most a munka egy időre a háttérbe szorul, ugyanis elsősorban férjével és kisfiukkal szeretné tölteni szabadidejét.

5 nagyon hasznos dolog, amit tudnod kell, ha sok koffeinmentes kávét iszol

Egészség
Imádod a kávé ízét, vagy túlságosan hat rád a koffein, így többnyire a koffeinmentes kávéra szavazol? Azért ne hidd, hogy semmiféle hatása nincs a szervezetedre, csak azért, mert "mentes"!

Végre! Megvan, mikor érkezik hivatalosan az élőszereplős Mulan

Életmód
A karantén végével nemcsak az élet, hanem a filmek világa is elkezdett újra éledezni, így már egy-két várva várt film premierdátumára is fény derült.

A magyar életmódblogger, Dubi Anna kíméletlen őszinteséggel mutatta meg narancsbőrét - és van egy lényeges üzenete minden nőnek

Sztárok
Nem kérdés, hogy mi, nők az év nagy részében, de nyáron különösen sokat problémázunk a narancsbőr-kérdésen. Most egy magyar bloggerlány felvállalta, hogy megmutassa, nála mi a helyzet!

Négy év után véget ért Mihalik Enikő kapcsolata, de máris új szerelme van

Sztárok
Mihalik Enikő nem élvezte sokáig a szingli életet!

Tudod, mi a különbség a lelki társ, a karmikus kapcsolat, és az ikerláng szerelmek között?

Szerelem
Filmekből és romantikus regényekből már ismered a mindent elsöprő szerelmet, és biztosan te is vágysz arra, hogy megtaláld tökéletes párodat. De vajon hol tartasz jelenleg?

Gwen Stefani a példa rá, hogy válás után is van élet

Sztárok
Gwen Stefani és Blake Shelton a neten cukiskodnak!

Ma van a csók világnapja – 9 tény a csókolózásról

Szerelem
Július 6-án ünneplik a csók világnapját. Most összeszedtünk 9 vicces, furcsa vagy épp meglepő tényt a csókolózásról. Az ÉVA magazin írása.

Szinte mindig copfban viseltem a hajam: egészen félelmetes, amit ez okozott

Életmód
Azt mondom, tanulj az én hibámból, hogy ne a saját (fej)bőrödön kelljen megtapasztalnod!

Környezettudatos és hazai? Mondj jobb párosítást!

Életmód
Szerencsére bőven találsz olyan márkákat - mosipeluson és vászontáskán túl is -, akik szuper termékeket kínálnak ebben a kategóriában. Az Éva magazin összeállítása.

Még csak 4 éves, de máris elismert modell a Down-szindrómás kislány

Sztárok
Még csak 4 éves a kis Francesca, de óriási lépéseket tett annak érdekében, hogy a világ máshogy álljon a Down-szindrómás emberekhez.

Totál szívás – Öt dolog, amit a robotporszívómtól tanultam

Életmód
A karanténban mindenféle technikai kütyübe ruháztunk be. Komplett irodává alakítottuk a konyhát, a gyereknek játszótérré a nappalit. De arra is rájöttünk, hogy minél többet tartózkodunk otthon, annál nagyobb lesz a dzsuva. Így jött végül a képbe a robotporszívó – ami kísérteties egy teremtmény. Mire megtanulta a lakást, én is tanultam tőle öt dolgot.

Beadta a válási papírokat Christina Ricci - nyomós oka van a válásra

Sztárok
Nem élete legboldogabb időszakát éli Christina Ricci színésznő. Nem elég, hogy válik, a szakítás olyannyira nem problémamentes, hogy a rendőrség segítségére is szüksége van.

Ez okoz most fejtörést Katalin és Vilmos életében: vajon követik a hagyományt vagy saját döntést hoznak?

Sztárok
Még nem hozták meg a döntést, de könnyen lehet, hogy ebben eltérnek majd a megszokott hagyományoktól.