Cikkek a(z) más rovatból

Mit NE viselj futás közben

Divat
A futás egyik fő előnye az szokott lenni, hogy nem kell hozzá más, mint egy jó futócipő. És nőknél egy jó melltartó. Azért aki rendszeres futó, tudja, hogy ezen felül sem mindegy, hogy mondjuk milyen bugyiban vagy zokniban indulunk neki egy jó 10 kilométernek. Elmondjuk, hogy mit ne és miért ne viselj futás közben.

Meztelenül pózol címlapon a második gyermekével várandós Pink!

Sztárok
A 34 éves énekesnő jó ügy érdekében látható meztelenül az ausztrál Who magazin címlapján.

Foci VB kisokos csajoknak - Túlélőkalauz a fovi VB-re!

Tipp
Ha szeretnél bevágódni a srácoknál, akkor eljött az ideje, hogy focitémában kicsit kiokosítsunk! Tudod, hogy milyen kérdésektől másznak falra a férfiak? Most eláruljuk, sőt meg is válaszoljuk!

THE LAST CASTING CALL: TOVÁBB DÜBÖRÖG AZ ELITE MODEL LOOK HUNGARY!

Promóciók
Utolsó állomásaihoz érkezik most hétvégén az ELITE MODEL LOOK Hungary casting sorozata, múlt hétvégén Szegeden és Pécsett jártak a versenyt szervező VM MODEL ügynökség ügynökei.

Pénteki Pasi #41 - Taylor Kinney

Sztárok
Talán névről nem ugrik be, ki lehet ez a pasi, viszont a fotóját elnézve rémlik valami? Tuti, hogy láttad már őt, ha máshol nem, Lady Gaga egyik klipjében, vagy A csajok bosszúja című filmben, mint a főszereplőt alakító Cameron Diaz pasiját? Esetleg a számtalan nyomozós sorozat egyikében? Vagy a Vámpírnaplókban!? Na ugye, tudtuk, hogy ismered! Hát most ismerd meg még jobban.

10 egyértelmű jel, hogy ideje picit egyedül lenned

Szerelem
Ha komoly párkapcsolatban élsz, és sülve főve együtt vagytok, egy idő után elkezd hiányozni az egyedüllét. De ilyenkor eszedbe ne jusson a szakítás. Szimplán csak arról van szó: ahhoz, hogy hiányozni tudjatok egymásnak, picit külön is kell lenni. Ráadásul egy nőnek igenis szüksége van egy kis időre, amikor csak magával tud foglalkozni.

Ez már hivatalos! Kéz a kézben jelent meg új pasijával Cameron Diaz

Sztárok
Nem titkolózik tovább az új sztárpár, bátran sétáltak el a fotósok előtt úgy, hogy közben egymás kezét fogták.

A tökéletes lángos receptje + 2 különleges lángos tipp

Tipp
A nyár egyik legmeghatározóbb eleme a lángos. Te is imádod? Nem kell megvárni a strandszezont, vagy strandra menni azért, hogy ehess. Sőt, még a lakásból se kell kilépned. Készítsd el otthon magadnak! El is áruljuk a tökéletes lángos receptjét. És ha az már nagyon jól megy, akkor próbáld ki a két másik speciális receptet is.

Túlszárnyalta magát is! Jessica Simpson nagyon vékony lett!

Sztárok
A csupán 10 hónapja második gyermekének életet adó Jessica Simpson még magát is felül múlta és olyan vékony lett, hogy mindenkit megdöbbentett új, fürdőruhás fotóival.

Nina Dobrev jól kirakta...

Divat
A Vámpírnaplók sztárjának bármi jól áll. Még az is, ami máson talán túlságosan kirívó, vagy közönséges lenne. Rajta az is tökéletesen fest!

Két gyerek után is bombázó! Ez a titka Jessica Albának!

Sztárok
Új filmjét reklámozza Jessica Alba, nem is máshogy, mint egy szexi, fürdőruhás címlapfotóval. És ha már így levetkőzött és megmutatta, hogy néz ki két gyerek után, azt is elmondta, minek köszönheti bomba testét.

A Vanita titok

Promóciók
Biztos Te is feltetted már a kérdést, mitől lehet más a Vanita szappan, mint a többi?

6 sztár, aki kiköpött mása egy-egy Disney hercegnőnek!

Sztárok
Íme néhány híresség, akik a megszólalásig hasonlítanak egy-egy népszerű Disney hercegnőre.

Pólószepsön! Macaulay Culkin és Ryan Gosling egymást hordják a pólójukon!

Sztárok
Póló a pólón! A Reszkessetek betörők sztárja így válaszol Ryan Goslingnak!

Exkluzív interjú Tom Riley-val!

Sztárok
Ha igazi rajongója vagy a Da Vinci démonai című sorozatnak, akkor van egy jó hírünk! A FOX csatorna egy sorozatmaratont tervez a nyárra, hogy visszanézhesd egyben mind a két évadot. Ha viszont nem bírsz addig várni, akkor kapcsolj kedd esténként a csatornára, ahol követheted a második évad legfrissebb részeit. Utóbbi kapcsán jól kifaggattuk a címszereplőt, Leonardo Da Vinci-t, azaz Tom Riley-t!

Bréking! Második gyermekét várja Pink!

Sztárok
Micsoda szuper hír így hétfőre, képzeljétek, Pink ismét kisbabát vár!

Magyar bloggerek tippjei a 2014-es tavaszi JOY Napokra #02

Divat
Folytatjuk cikksorozatunkat, melynek minden egyes részében más divatblogger ad neked tippeket a hétvégi (május 9-10-11.) JOY Napokra. Jöjjenek most Milo Adrienn, a Fashion Prime bloggerének tippjei!

Nina Dobrev expasijával randizik a nemrég elvált Twilight sztár

Sztárok
Nem szomorkodott sokáig válása után Nikki Reed, aki máris randizásra adta a fejét. És nem is másra vetette ki a hálóját, mint Nina Dobrev egyik expasijára.

Hogy kerüld el a kínos szituációkat? Íme 16 menekülési útvonal!

Tipp
Hogyan kerülhetsz könnyen ki a bosszantó helyzetekből? Néha elég némi báj, máskor viszont valódi arcátlanságra van szükség ahhoz, hogy kivédd az idegesítő alakokat vagy a kellemetlen szituációkat. Eláruljuk, hogyan kezeld embertársaidat – kínos utóhatások nélkül.

Ismét apa lesz a napokban Budapesten koncertezett Robbie Williams!

Sztárok
Második gyermekét várja Robbie Williams és felesége, Ayda Field komika.

Szexxi század - Eláruljuk, milyen a XXI. századi szex!

Szerelem
Bár az alapok nem változnak, a 21. században a szexualitás régi-új körítést kapott. Tudósok hada dolgozik azon, hogy megértsék, mi is az a szerelem és miért vágyakozunk oly csillapíthatatlanul a másik érintésére, miközben a hétköznapi kapcsolatainkban felszabadultabbak és bátrabbak vagyunk.

Ismét oltár elé áll! Eljegyezték a Jóbarátok sztárját

Sztárok
Courteney Cox és a Snow Patrol frontembere, Johnny McDaid eljegyezte egymást.

Megszületett és fiú nevet kapott Drew Barrymore-ék második kislánya!

Sztárok
Tegnap megszületett Drew Barrymore és férje, Will Kopelman második gyermeke, aki bár kislány lett, egy eléggé fiús nevet kapott.

Így küzdd le 30 másodperc alatt a negatív érzéseidet

Tipp
Ha ismered, hogyan használd azokat az eszközöket, melyek a hollywoodi sztároknak is segítenek a rázós helyzetekben, akár fél perc alatt leküzdheted negatív érzéseidet. Így önbizalommal telve, nyugodtan láthatsz neki a feladataidnak. Ezen eszközök használati utasítását két amerikai sztárpszichológus állította össze.

Megszületett a Másnaposok szexi sztárjának első gyermeke!

Sztárok
Apa lett a Másnaposok filmek szexi sztárja, akinek a napokban egy kislánya született.