Cikkek a(z) és rovatból

Napi horoszkóp május 19.: a Skorpiók számára nagy kaland kezdődik, a Szüzeknek felelősségteljes döntést kell hozniuk

Önismeret
Hétvégén is érdemes elolvasnod a napi horoszkópodat, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Blake Lively és Ryan Reynolds elárulták, mi a titka tökéletes házasságuknak

Sztárok
Nagyon szerelmesek egymásba, és igazi példaképek lehetnek bármelyik pár számára.

Így kérj fizetésemelést: 5 tipp, amivel menni fog

Életmód
Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy a munkáltatóid többet fizessenek érted, de nem tudod, hogyan kérj fizetésemelést, most adunk pár tippet. Bár ez egy elsőre kellemetlen beszélgetésnek tűnik, nem feltétlen kell, hogy az legyen, főleg, ha betartod az alábbi tanácsokat.

Itt tölti az esküvő előtti estét Meghan Markle és Harry herceg

Sztárok
Nagy izgalommal készülődnek az esküvőre, azonban a ceremónia előtti estét külön tölti Harry és Meghan.

6 jel, hogy a srác, akivel ismerkedsz, nem akar randizni, csak chatelget

Szerelem
Folyton elfoglalt? Nem is veti fel a randi ötletét? Nem csak ezek utalhatnak arra, hogy nem lesz találkozó a dumálgatásból.

Lesz egy nagyon szigorú szabály Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Sztárok
A királyi család tagjai folyton szigorú szabályokat követnek, és most Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén a vendégeiknek is hasonlóan kell tenniük.

Hivatalos: megvan, ki kíséri oltárhoz Meghan Markle-t holnapi esküvőjén

Sztárok
Hónapok óta mindenki Meghan Markle és Harry herceg májusi esküvőjéről beszél, holnap pedig végre sor kerül a nagy eseményre. Azonban közel sem alakult minden zökkenőmentesen, hiszen egyre több probléma merült fel az elmúlt napokban.

Rejtélyes pasi Dakota Johnson új szerelme: Friss fotó a forró csókjukról

Sztárok
Micsoda izgalom: Mégsem Chris Martinnal randizik a színésznő. De akkor ki a rejtélyes pasi Dakota Johnson oldalán? Nézd meg a friss fotót az alakuló gerlepárról!

Amit felvesz, rögtön trend lesz: 4 ruhadarab és kiegészítő, amit Meghan Markle tett népszerűvé

Divat
Nem ritka, hogy az emberek megpróbálják lemásolni a királyi család öltözködését, és a Katalin hercegné által viselt darabok népszerűsége is mindig megugrik. Ugyanez a helyzet Meghan Markle-nél is, néhány darabot pedig épp ő tett igazán népszerűvé azzal, hogy szimplán felvette őket egy nyilvános eseményre!

Zendaya csak néhány cuki kutyás fotót tett ki Instára, de a rajongók valami egészen mást vettek észre a képeken

Sztárok
Tegnap Zendaya kihasználta a jó időt, és három éves kutyájával egész délután a medencében üldögélt. Erről pedig fel is tett néhány cuki képet közösségi oldalaira, de a rajongók valami egészen mást szúrtak ki a fotókon. Ez pedig beindította a mém-lavinát.

Itt a Bűbájos boszorkák folytatásának első előzetese: te észrevetted a hasonlóságot az eredeti és a reboot között?

JoyTV
Majdnem kerek 12 éve ért véget tinikorunk egyik kedvenc sorozata, a Bűbájos boszorkák, a rajongók pedig azóta is várták a folytatást. Év elején a CW-csatorna jelentette be a reboot hírét, most pedig az első előzetest is megmutatták.

Se veled, se nélküled: sajnálatos igazság azokról a párokról, akik mindig szakítanak, majd újra kibékülnek

Szerelem
Amikor megkérdezik, mennyi ideje vagytok együtt a barátoddal, kicsit habozol a válaszon: valójában már 4 éve jöttetek össze, de többször is szétmentetek, tartottatok szünetet, ám végül mindig egymásra találtatok. Ismerősen hangzik, igaz?

Lefogyott Kelly Clarkson: éveken át túlsúllyal küzdött, most újra a régi formájában van

Sztárok
Szép lassan szabadul meg a túlsúlyától az énekesnő, aki az elmúlt években jelentős plusz súlyt szedett magára, és rengeteg kritika is érte emiatt. Kelly Clarkson ezeket mindig irigylésre méltóan kezelte, ám az is biztos, hogy nem érezte magát túl jól a bőrében.

Napi horoszkóp május 18.: a Kosok maximalizmusuk miatt képtelenek nemet mondani, a Skorpiók végre átadhatják magukat a pihenésnek

Önismeret
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a napi horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Ha a barátod szülei az alábbiak szerint viselkednek veled, nyugodj meg, mert imádnak!

Szerelem
Az első találkozás a barátod szüleivel biztos izgatottá tesz, hiszen megpróbálod a legjobb énedet elővenni és bízol benne, hogy megtaláljátok majd az összhangot. A találkozás után viszont nehéz lehet eldönteni, hogy vajon szimpatikusnak tartottak-e a szülők. Ha a következő jeleket észreveszed, nem kell félned, ugyanis beloptad magadat a párod őseinek szívébe.

Ingyenes mobilapp és hasznos weboldal cukorbetegeknek, ami könnyebbé teszi a mindennapokat

Promóciók
A Diabétesz Kontroll Program ingyenes mobil applikációján keresztül számos előny és hasznos információ elérhető (android és ios platformon).

Gluténmentes termékeket fejleszt a SPAR

Promóciók
Ezek a termékek ellenőrzöttek, megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és az AOECS Szabványának, azaz az Európai Coeliakiás Egyesületek Szövetsége által kidolgozott szigorú követelményeknek.

Gyerekkorunk megosztó darabja visszatér, és meghódítja a divatvilágot

Green Stiletto
Egy megunhatatlan anyag kicsit különlegesebb kiadásban.

Tóth Vera elárulta, milyen érzés neki egy férfi előtt levetkőzni

Sztárok
Az énekesnő gondolkodása teljesen megváltozott a témával kapcsolatban.

Will Smith 17 éves lánya, Willow megdöbbentő vallomást tett a kamerák előtt

Sztárok
2010-ben jelent meg Willow Smith első videoklipje, ami hatalmas siker lett. Azonban a hírnév és az ezzel járó felhajtás nagyon rossz hatással volt Will Smith lányának lelkivilágára, aki most szomorú titkot árult el erről az időszakról.

Megan Fox saját magán mutatta be bugyikollekcióját, a pasik pedig megőrültek

Sztárok
Megan Fox fehérnemű kollekciót tervezett, és a férfiak nagy örömére saját testére felvéve hirdette az igencsak dögös bugyikat és melltartókat.

Újabb baleset: Meghan Markle nővére kórházba került

Sztárok
Meghan Markle családjából csak úgy dőlnek ki az emberek, és épp az esküvő előtti napokban. Pedig már csak kettőt kell aludni a nagy napig, amikor a színésznő és Harry herceg összekötik az életüket az egész világ szeme láttára!

Selena Gomez és Justin Theroux közel kerültek egymáshoz – És erről Jennifer Anistonnak is megvan a véleménye

Sztárok
Már évek óta baráti viszony van Selena Gomez és Jennifer Aniston között, ez idő alatt pedig az énekesnő Justin Theroux-val is jóban lett. A legújabb hírek szerint most pedig már túlságosan is közel kerültek egymáshoz, amiről Jennek is megvan a véleménye.

Exe közös fotóval köszöntötte fel Istenes Bencét

Sztárok
Kovácsovics Fruzsina, Istenes Bence exe régi, közös fotóval köszöntötte születésnapján egykori szerelmét. Sokan nem tartották helyénvalónak a posztot.

50 szomorú film: te melyiken sírtad el magad? Teszteld, mennyire vagy érzékeny típus!

Életmód
Vannak olyan filmek, amiknek nem érdemes nekiállni egy csomag zsepi nélkül, ugyanis a történet és a színészi alakítás szinte garantálja a sírást. De vajon mennyire vagy érzékeny típus? Most letesztelheted!