Cikkek a(z) vissza rovatból

Minden idők 10 legjobb karácsonyi dala!

Tipp
Az év talán legjobban várt ünnepének hangulatához hozzá tartozik a zene is. Milyen jó, amikor egy bögre forrócsoki mellett a téli havazást nézve szeretteid körében meghallgahatsz egy-egy szívedhez közel álló és kellemes emlékeket visszahozó dalt. Most mi is összeállítottuk listánkat, amely a kedvenceinket tartalmazza. Hallgassátok szertettel!

Ice-Style - Nyerj Ice-Watch órát!

Promóciók
Ice-Watch acélból. Igen, a belga óragyár életében új időszámítás kezdődött. A márka mely megreformálta az órapiacot, most visszatér annak gyökereihez. És most meg is nyerheted!

Miley Cyrus új frizurája - Fotó!

Szépség
Az énekesnő ismét új fazont vágatott magának, ezúttal a visszafogottabb stílusra voksolt! Előtte-utána fotó! Neked hogy tetszik? Szavazz!

Liam Hemsworth ki akar békülni Miley Cyrus-szal

Sztárok
A szakítás után Liam mégis visszavágyik ex-barátnőjéhez? Nézd meg, van-e esély a békülésre!

Decemberben Winter Classic-hétvége

Promóciók
Egy MOL Liga- és két EBEL-meccsel tér vissza a minőségi jégkorong a Városligetben.

Brad Pittet akarja David Beckham

Sztárok
A világhírű, visszavonult sztárfocista azt szeretné, hogy a róla szóló filmben az őt alakító színész Brad Pitt legyen.

Nézd meg, mennyire lefogyott Christina Aguilera! Fotó!

Sztárok
Mondhatnánk, hogy rá sem lehet ismerni az énekesnőre, de nem lenne igaz, hiszen most néz ki Christina újra úgy, mint pályája elején. Szóval inkább azt mondjuk, hogy Christina Aguilera végre visszanyerte szülés előtti alakját! Nézzétek csak meg, hogy néz ki most!

Egy gyors sminkhez szükséges 5 alapvető sminktermék

Szépség
Elkezdôdött a visszaszámlálás: három perced van, hogy szuper külsőt varázsolj magadnak – megmutatjuk, mire van hozzá szükséged

Még kapható a JOY 2013-as decemberi száma!

Promóciók
Ünnepeld az advent időszakát velünk, készüljünk együtt a karácsonyra! Keresd az újságárusoknál a decemberi JOY-t, amelynek címlapján Jennifer Lawrence mosolyog vissza rád!

Íme a Scholl őszi újdonságai

Promóciók
Lábunk egészségének megőrzése szempontjából nagyon fontos a megfelelő cipő kiválasztása, hiszen a problémák legnagyobb része a nem megfelelő lábbeli hordásának eredményeként alakul ki, ezért forgalmazzuk a több, mint száz éves múltra visszatekintő Scholl lábbeliket.

Vissza a 90-es évekbe! Grunge a kifutókon

Divat
Repülj vissza az időben, és meg se állj a kilencvenes évekig, amikor a hanyag vagányság volt a legsikkesebb! Megmutatjuk, hogy a kifutókon hogy mutatkozik meg újra ez a stílus!

Justin Bieber visszahódítja Selena Gomez-t?

Sztárok
Heartbreaker című szívhez szóló slágerét állítólag Selena-nak címezte!

Britney visszasírja a "Baby one more time" időket

Sztárok
Azok a régi szép idők...az énekesnő kevesli a táncmozdulatokat mostani klippjeiből!

George Clooney újra csajozik

Sztárok
A sármőr visszatért exéhez, megmutatjuk melyikhez!

Mit hordunk idén ősszel? Divat tippek őszre

Divat
Visszafordíthatatlanul itt az ősz, megérkeztek a hűvös nappalok és a még hidegebb éjszakák. Ennek persze a divatőrültek örülnek, hiszen ha eltesszük a nyári ruhákat és a könnyű szandálokat, valahogy sokkal változatosabban, ötletesebben leszünk kénytelenek öltözködni. De hogy mit fogunk hordani, mi a trend idén ősszel? Eláruljuk!

Napról napra dögösebb Christina Aguilera! Videó!

Sztárok
Christina Aguilerában mostanság túlárad a szeretet. Köszönő levelet írt a rajongóinak és még legújabb videóklipje elején is nekik üzen. Mindezt úgy, hogy szemmel láthatóan kicsattan a boldogságtól. Talán az is közrejátszik mindebben, hogy végre visszanyerte régi szuper alakját is?

4 frissítő tanács, ha visszatérne a kánikula

Szépség
Csodálatos érzés, amikor a meleg napsugarak cirógatják a bőrünket: izmaink ellazulnak, és endorfin árasztja el a testet. De amikor a hőmérő higanyszála megközelíti a 30 °C-os lélektani határt, a rég várt meleg idő fullasztóvá válhat. A megfelelő hűsölési stratégiával friss maradhatsz, még kánikula idején is.

Az ezerarcú Jamie - Jamie Campbell különleges karakterei

Sztárok
Ismerős valahonnan a srác, mégsem tudod hova tenni? Jamie Campbell Bowent (24) sorra találják meg a különleges szerepek, ám sokszor tutira nem is gondolnád, hogy megint ő köszön vissza rád!

Laetitia Casta az új D&G parfümöt reklámozza

Szépség
A Dolce & Gabbana új parfümjének kampányában látható a nagy visszatérő modell-színésznő, Laetitia Casta!

Randi egy nyári estén

Szerelem
Attól függetlenül, hogy megtalált a fehér lovon érkező szőke herceg, a randikból nem szabad visszavenni, ugyanis ez a legjobb módja annak, hogy közös emlékeket szerezzetek. Itt van néhány tipp, hogy a nyári estéken hol lehet romantikázni.

Nyakára tetováltatott Rachel Bilson?? Meghökkentő fotó!

Sztárok
A visszafogott, konszolidált és mindig tökéletes stílusáról és külsejéről híres Rachel Bilson nagyon meghökkentett minket. A minap ugyanis a nyakán 4 db színes csillag tetkóval jelent meg. Nézzétek csak!

Laetitia Casta a Vogue brazil kiadásában!

Sztárok
Jó rég nem hallottuk már róla, de most visszatért Laetitia Casta. Sok év hallgatás után most a brazil Vogue-ban láthatjuk a színésznő gyönyörű fotósorozatát.

Instalove #31: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Vajon mit csináltunk, mielőtt feltaláltuk volna a nosztalgiát?! Nos, erre a kérdésre még nem tudjuk a választ, de az biztos, hogy kedvenceink is szeretnek visszaemlékezni a régi szép időkre.

10 kedvenc nyári streetstyle fotónk

Divat
A streetstyle képek készítőitől sokat inspirálódhatunk. Ezúttal 10 szettet választottunk, ami visszaadja a nyári trendek sokszínűségét, és frissességét. Lesd el Te is a divattippeket, amiket a fotókon szereplő lányok ihlettek.

Amerikai álom - Kásás Tamás miniinterjú

Sztárok
A szexis sportoló élete egészen megváltozott az elmúlt egy évben, amióta visszavonult olimpikon lett. Los Angelesből hazatérve kaptuk el egy rövid interjúra Kásás Tamást (36) a Tesco strandvízilabda sajtótájékoztatóján, ahol mint az esemény fővédnöke vett részt. Az egykori vízilabdázó örömmel mesélt nyári terveiről is a Joy olvasóinak!