Cikkek a(z) múlt rovatból

Még a szád is tátva marad az 55 éves Monica Bellucci legújabb reklámfilmjétől

Sztárok
A gyönyörű színésznő már elmúlt 55 éves, de a mai napig 30 éveseket megszégyenítő szépsége van, amelyet a világ legnagyobb márkái is észben tartanak.

Napi horoszkóp december 31.: a Kosok végre lerázhatják a terheket magukról, a Rákok büszkék lehetnek az elmúlt évre

Önismeret
Az év(tized) utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok mára is üzentek!

Szerinted is bukás volt? Összegyűjtöttük az évtized legrosszabb filmjeit

Életmód
Az év végéhez közeledve kicsit visszatekintünk, mi is történt az elmúlt évben, viszont így, hogy egy évtizedet is lezárunk 2019-el, nem csak az idei, hanem az elmúlt évtized filmjeit is górcső alá vesszük.

Ashley Grahamet nem izgatják a plusz kilók: a kismama őszintén mesélt arról, mennyit hízott az elmúlt időszakban

Sztárok
A gyönyörű modell nem titkolja, hogy teste a terhesség alatt sokat változott, sőt, azt is elárulta, mennyit hízott az elmúlt hónapok alatt.

A 2010-es évek legdögösebb női, akikért férfiak és nők is rajonganak

Sztárok
Megkíséreltük a lehetetlent és összeállítottuk az évtized legszexibb nőinek a listáját, akik nagyot mentek az elmúlt időben.

Nem sokon múlt, de a Jóbarátok főszereplője majdnem teljesen más karakter mellett kötött ki az utolsó évadban

Életmód
A készítő most elárulta, melyik az a szereplő, akinek a sztorijáról az utolsó pillanatban döntöttek!

Willem Dafoe kőkeményen harcol a hideg ellen: szívszaggató kutyás film érkezik még idén

Életmód
Az elmúlt hetekben nem lehet okuk panaszra a kutya őrülteknek, ugyanis Harrison Ford filmje, A vadon hívó szava után, egy újabb zseniális alkotással kedveskednek a filmkészítők azoknak, akik nemcsak az igaz történeteket, hanem a kutyákat is imádják.

Dakota Johnsonnak még az apját is sikerült meglepnie döntésével

Sztárok
A Szürke ötven árnyalatának sztárja az elmúlt években az egyik legfelkapottabb és legtehetségesebbnek kikiáltott színésznők közé nőtte ki magát.

Azta! Nem mindennapi híres emberrel futott össze Rihanna a repülőgépen

Sztárok
Rihanna az elmúlt hetekben új erőre kapott a közösségi oldalain, ahol végre nemcsak a smink- és fehérnemű márkáiról tesz ki posztokat, hanem a mindennapjairól is.

Taylor Swift a Vogue címlapján tündököl: őrületes fotók készültek róla

Sztárok
Rengeteget változott az énekesnő az elmúlt években, a Vogue címlapján pedig igazán kitett magáért!

Victoria Beckham elárulta, ki volt az első világhírű pasi, akivel randizott

Sztárok
David és Victoria Beckham már több, mint 20 éve házasok, de a múlt még így sem múlik el.

Megjött az elmúlt évek legcukibb karácsonyi filmjének folytatása: az előzetest imádni fogod!

JoyTV
Szuper hír azoknak, akik imádják a romantikus karácsonyi filmeket, hiszen megérkezett az elmúlt évek egyik nagy kedvencének folytatása.

Nyílt levél az Euronics vásárlóihoz

Promóciók
Fair vásárlók nélkül nincs Fair Friday – az elmúlt hét bizonyította, hogy igenis lehet kulturáltan, észszerűen és mégis kiváló kedvezményekhez jutva vásárolni Magyarországon.

15 éve nyitotta meg magyarországi üzleteit Európa első számú diszkontlánca, a Lidl

A ma 15 éves jubileumát ünneplő Lidl Magyarország töretlen fejlődésének köszönhetően, e másfél évtized alatt a hazai FMCG szektor egyik legdinamikusabban fejlődő kiskereskedelmi láncává vált. Az elmúlt gazdasági évben a vállalat bruttó 549 milliárd forint forgalmat realizált, melynek 52 százalékát a hazai beszállítók termékeinek forgalmazásából származó árbevétel teszi ki. A legmagasabb arányú magyar beszállítói jelenlét az áruházlánc hazai partnerei körében a bor (82%), a pékáru (65%), és a zöldség-gyümölcs (66%) termékkategóriákban figyelhető meg. A legnagyobb növekedés a zöldség-gyümölcs termékkategóriában történt, ahol a tavalyi évben 2017-hez képest 13,7 százalékkal több magyar beszállítóval alakított ki együttműködést az áruházlánc.

Mikor láttad őt utoljára? Gyönyörű nő lett John Travolta lányából

Sztárok
John Travolta lánya, Ella gyönyörű lett az elmúlt évek alatt.

Rihanna Instagramon üzent a barátainak

Sztárok
Rihannáról az elmúlt egy évben szinte csak saját márkái kapcsán lehetett hallani. Nem csoda, hiszen az énekesnő elképesztő vagyonra tett szert általuk, amellyel a harmadik leggazdagabb énekesnő helyét is megkapta a Forbes idei listáján.

Természetes bőrápolás a mentesség jegyében

Promóciók
Nem is gondoltad volna, de az elmúlt évtizedekben az ember, és konkrétan az emberi bőr sokkal érzékenyebb lett, hamarabb jelzi felénk, hogy valami megzavarta működését. Ilyen jelek a bőrszárazság, ekcéma, bőrgyulladás, viszketés, hogy csak néhányat említsünk. A Dermaflora 0% termékcsalád küldetése olyan biztonságos bőrápolási termékek megteremtése Neked és szeretteidnek, amelyek használatával nem kell amiatt aggódnod, hogy felerősödik a már meglévő bőrproblémád, vagy netalán újabb alakul ki. Ha pedig azon szerencsések táborába tartozol, akiknek nincsenek bőrproblémái, te is nyugodtan választhatod a Dermaflora 0% termékeit, hisz a biztonságos tisztálkodás és bőrápolás neked is jár.

A Jóbarátok két szereplője ismét együtt!

Sztárok
Az elmúlt hetekben mindenki Jóbarátok lázban égett, hiszen nemrég ünnepelte a sorozat a 25. évfordulóját, Jennifer Aniston felrobbantotta az Internetet Instagram regisztrációjával, valamint kitett egy közös képet, ami már tényleg elég indok volt, hogy mindenki elkezdjen a sorozat újraéledéséről álmodozni.

47 évesen is csodásan néz ki Cameron Diaz

Sztárok
A gyönyörű színésznő az elmúlt években alig mutatkozik nyilvános eseményeken, 2014 óta pedig még filmszerepeket sem vállal el.

A múlt század legmerészebb divattervezőjének ritkán látott fotói

Divat
A közel ötven évvel ezelőtt elhunyt Kisasszony merészségének köszönhetően valódi klasszikusokat teremtett, amelyeket mind jól ismerünk. De ki volt ő valójában?

Ha felismered az alábbi képeket, tuti, hogy rég elmúltál már 25 éves

Életmód
Ha a 90-es években, vagy az előtt születtél, ezek a képek biztosan ismerősek lesznek számodra!

Lindsay Lohan ismét leégette magát – talán egy újabb mém van születőben?

Sztárok
A Bajos csajok egykori sztárja az elmúlt években nemcsak a drogbotrányaival és ijesztő dolgaival került címlapokra, hanem vicces táncával is, amely lassan egy éve óriási mémmé nőtte ki magát.

Meghan és Harry elpanaszolta: az elmúlt évük volt a legnehezebb – mutatjuk, miért

Sztárok
Bár még nem ért véget 2019., annak alapján, amit az elmúlt napokban és hetekben nyilatkozott a hercegi pár, biztosan állíthatjuk: közös életüknek ez eddigi legnehezebb éve. Meghan és Harry ezért hamarosan elszakadnak néhány hétre kötelezettségeiktől.

Az őszi szezonban neked is őrült tempóban hullanak a hajszálaid? Eláruljuk, mit tehetsz ellene

Szépség
Ha az elmúlt egy-két hétben te is észrevetted, hogy gyorsan hullani kezdtek a hajszálaid, érdemes elolvasnod, mit tehetsz a probléma ellen!

A királyi család sosem szűkölködött feketebárányokban

Sztárok
Úgy gondolod, hogy a brit királyi család unalmas egy bagázs? Nos, hát akkor hadd idézzünk fel néhány esetet a (közel)múltból, amelyek színt vittek a királyi protokoll és az évszázados szabályok uralta hétköznapokba – és persze bőségesen ellátták témával a pletykalapokat.