Cikkek a(z) bár rovatból

25 kérdés, amit minden nő feltesz magának egy új párkapcsolatban

Szerelem
Bármennyire is boldog a kezdeti fázis, mégis vannak elbizonytalanító kérdések, amik ott motoszkálnak a nők fejében...Te is tűnődtél már ezeken?

A legjobb hófehér outfitek sztároktól

Divat
Bár a táj egyelőre nem akar fehérbe borulni, te azért még tudsz! Egy csodaszép fehér outfittel egy kis üdeséget vihetsz a zord hónapokba! Íme néhány híresség legszebb hófehér outfitje.

Döbbenetes átalakuláson ment át Matthew MacConaughey! Fotók!

Sztárok
Nehéz nem szeretni Matthew McConaughey-t, aki éveken keresztül mintha gyártósoron készítette volna nekünk a tipikus vasárnapi csajos filmeket. Az elmúlt időben azonban nagyot fordult vele a világ! A színész egyre többször lep meg minket újabb szerepeivel, bár hozzátennénk abszolút elégedettek vagyunk vele!

2 gyorsan és könnyen elkészíthető hullámos parti frizura

Szépség
Most mutatunk neked 2 gyorsan elkészíthető frizurát, melyek bármelyik buliban megállják a helyüket.

Hangolódj az ünnepekre! - 4 szuper ünnepi album

Tipp
Minden ajándék beszerezve és vészesen közeledik a karácsony, mégsem érzed át az ünnep hangulatát? Egy jó CD-vel bármikor felturbózhatod a kedvedet! Mi most 4-et is ajánlunk!

3 legjobb karácsonyi ajándéknak való szépségcsomag

Szépség
Lassan itt van a karácsony, beszerezted már az ajándékokat? Ezekkel a szuper kozmetikai csomagokkal bárkinek örömet szerezhetsz.

Te tudod az igazi nevüket? Eláruljuk, hogy hívják valójában a sztárokat!

Sztárok
Azt tudjuk, hogy Pink nem ezzel a névvel született, akárcsak Snoop Dog és 50 Cent sem. De rajtuk kívül rengeteg híresség van, akiknek bár teljes, "normális" nevük van, az mégsem a születési, anyakönyvezett nevük. Most lerántjuk a leplet és eláruljuk, kit hogy hívnak valójában!

Van benne spiritusz - Receptverseny

Promóciók
A „Van benne Spiritusz” receptverseny döntőjére 2013. november 21-én került sor az Essencia Főzőiskolában. A 895 Hunnium pálinkacsalád bemutatására életre hívott receptversenyen neves gasztrobloggerek mérték össze tudásukat. A receptverseny vándordíját, a zsűri által legjobbnak ítélt receptért, Kárai Dávid (NoSalty) nyerte el, Gesztenyés, fűszeres báránygombócok barackpálinkás mártásban ételével.

5 tipp hogyan csökkentsd a táskád méretét

Tipp
Bár mostanság imádjuk és előszeretettel hordunk is inkább kisméretű táskát, annak ellenére, hogy nagyon divatosak, mindennapi viseletnek nem túl praktikus. Nem lehet ugyanis mindent belepakolni, amit szeretnénk és így bizony kihívást jelent, hogy mit hagyjunk otthon. Ezért most íme 5 tipp, hogyan hordhatsz magadnál kisebb táskát és közben mégsem kell semmit sem otthon hagynod.

ABSOLUT fotópályázat az eredetiség jegyében

Promóciók
Az ABSOLUT Vodka, miután megalkotta az ABSOLUT Originality limitált szériát, az eredetiség nevében hirdet fotópályázatot. A versenybe bárki benevezhet bármilyen képpel, amin sikerült lencsevégre kapnia az eredetiséget. A legnépszerűbb fotó díja egy exkluzív házibuli, amit az ABSOLUT rendez.

1 éves a Pixibox!

Promóciók
Biztosan találkoztál már azzal a problémával, hogy a méregdrágán vásárolt vadiúj kenceficéd nem vált be. Hiába hagyták az üzletben, hogy ide-oda kenve kipróbáld, bár ott jónak tűnt (és kellemetlen is lett volna otthagyni ennyi győzködés után), hazaérve mégis megbántad, vagy néhány napos használatot követően csalódnod kellett. Mostanra világszerte nagy sikernek örvendenek és gombamód szaporodnak külföldön a beauty box szolgáltatók, így itthon sem lehettünk meg egy ilyen kis csodadoboz-küldő cég nélkül, ami nem más, mint a PIXIBOX.

Smink-művészet - Különleges, nem hétköznapi make up-ok

Szépség
Különleges sminkekre vágysz? Most mutatunk párat. Ha bármelyiket el tudod készíteni magadnak, küldd el nekünk a végeredményt!

A 4 legjobb őszi körömlakk

Szépség
Ami a körömlakkokat illeti az őszi szezonban az olajzöldtől a fáradt kéken át a homokszínig bármelyiket is választod, garantáltan menő leszel. Ime néhány csodás árnyalat, kendd bátran őket!

Mit NE egyél reggelire

Tipp
Bármennyire csábítóak, óvakodj ezektől az ízletes, gyakori reggeli típusoktól!

Pasik Póló Nélkül #33 - Szexi félmeztelen pasik kabátban

Sztárok
Az eheti pasijainkon bár nincs póló, igazából mégsem félmeztelenek. Csak majdnem. Egy kabátka takarja gyönyörűen kockásodó hasukat.

Természetes szépségszalon belülről

Promóciók
“Amióta a Biovanne Plus kapszulát szedem, sokkal szebbnek látom a hajamat: dúsabb és csillogóbb lett, a körmöm pedig megerősödött. Ennek nagyon örülök! Az már csak hab a tortán, hogy még a bőröm is szebb lett, valahogy simább, bársonyosabb, mint előtte.” (Anna, 33)

Sztárok gladiátor szandálban

Divat
Az ókori rómaiak kedvelt lábbelije különböző változatokban most fénykorát éli. A gladiátor szandál ugyanis a nyár legnagyobb cipőtrendje volt idén. És bár ahogy hozzánk megérkezett az ősz és ezzel el is tettük a nyári cipőinket, a sztárok a tengerentúlon még most is előszeretettel hordják ezt a fazont. Lássuk ki, hogyan, mivel párosítja!

Őszi hajtrend 1. - Így készíts trendi, kacér bob-ot!

Szépség
Az őszi/téli szezon frizurái kreatívak és elbűvölőek, ráadásul bárhol pompásan megállják a helyüket. Sally Brooks, a Nivea nemzetközi hajstylistja elárulja, hogyan készítheted el gyorsan ezt a kacér frizurát.

Újabb lánykérés! Ashton Kutcher eljegyezte Mila Kunist!

Sztárok
Bár még hivatalosan nem vált el Ashton Kutcher és Demi Moore, a srác már megkérte barátnője, Mila Kunis kezét, hogy amint kimondják a válást, el is vehesse szerelmét.

Vigyázz, kész, Fashion week! 5 trend tipp az őszi divathetekre!

Divat
Hogy kell felöltözni egy fashion weekre, hogy te legyél a fotósok kedvence? Hogy öltözz fel egy átlagos hétköznap is úgy, mintha épp a fashion weekre készülnél? Eláruljuk! 5 tippünkkel garantáltan te leszel a legstílusosabb, bárhova is készülsz!

Kiderült, miért nem lett vega Amanda Seyfried

Sztárok
Bár rengetegen - köztük sok sztár is - esküszik arra, hogy pozitív irányt vett az élete, mióta vegetáriánus lett, Amanda Seyfried pont az ellenkezőjét állítja.

A 2013-as MTV VMA legszebb vörös szőnyeges ruhái

Divat
Bár New Yorkban a zenei világ apraja nagyja összegyűlt a nemrég véget ért MTV Video Music Awardson, mégis alig találtunk olyan sztárt, akinek a ruhája megfelelt a "legszebb vörös szőnyeges ruhák" címnek. Végül kettőt sikerült találnunk. Nézzétek csak, melyik ruhák ezek és kik viselték őket!

III. Pezsgő Világ Fesztivál

Tipp
Szeptember 4-én és 5-én a Pezsgő Világ III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál keretein belül varázslatos környezetben, a Buddha-Bárban kóstolhatod végig az eltérő stílusokban, de kivétel nélkül magas minőségben elkészített buborékos italokat, köztük pezsgőket, könnyű proseccókat, finom cavákat, légies crémantokat és champagne-okat.

Smink nélkül is jól néz ki Jessica Biel! Fotó!

Sztárok
Bár a legtöbb sztár smink nélkül nem igazán mondhatni, hogy jól fest, Jessica Biel kivétel.

Így tápláld hajadat otthoni módszerekkel! Tippek minden hajtípusra!

Szépség
Az egészséges hajkorona biztosan mindenki tekintetét rád vonzza, de ehhez elsősorban heti szinten ápolnod kell a hajadat. Bármilyen problémákkal is szenvedsz, mi megmutatjuk, hogyan táplálhatod a hajadat otthoni módszerekkel.