Cikkek a(z) nyaralás rovatból

5 szép város a Balatonnál, ahol strandolni és kirándulni is lehet

Életmód
Nálad is minden évben tervben van egy balatoni kikapcsolódás? Ha nem érnéd be mindössze egyetlen délutánnal, mutatunk öt tóparti várost, ahol napokat is eltölthetsz unalom nélkül.

Egyszer már sikerült NEM híznom a nyaraláson – elmondom, hogyan

Fitt
Ha nyaralás, akkor ott a pihenés, sok program, meleg, napsütés, és egy csomó szuper élmény – na meg persze a hízás is! Hiszen, ki akarná (tudná) visszafogni magát, amikor egy olyan helyen van, ahol új ízeket lehet megkóstolni, esetleg a reggeli svédasztal telis-tele van mindenféle finomsággal? És, ha ez az egy-két hét van az évben, amikor tényleg rendesen kikapcsolódsz hosszabb ideig, akkor miért ne élveznéd azt ki maximálisan?

Gyönyörű tengerpartok Európában, ahol olcsón eltölthetsz pár napot

Életmód
Idén nyáron szeretnél a legcsodálatosabb tengerpartokon pihenni és fürdőzni? Akkor az alábbi országoknak feltétlenül ott a helyük a bakancslistádon.

Megmutatjuk, hogyan főzz otthon és spórolj pénzt nyáron

Életmód
Nyaralást terveztek vagy már túl is vagytok rajta? A gyerekek szinte egész nyáron táborozni fognak? Elromlott az autótok, a hűtőtök és egyéb nem várt kiadások szakadtak a nyakatokba, vagy csak szeretnél félretenni egy kis pénzt?

4 hely Magyarországon, ami úgy néz ki, mint egy igazi tengerpart

Életmód
Te is imádod a homokos tengerpart és a pálmafák hangulatát? Akkor van egy jó hírünk! Ugyanis ehhez nem kell külföldre utaznod...

Eláruljuk, mi történik a párkapcsolatoddal egy közös utazás során

Életmód
Számtalan kutatás kimutatta már, mennyi pozitív hatása van annak, ha időnként elutazol valamerre. De azt tudtad, hogy a párkapcsolatodat is befolyásolja egy közös nyaralás?

Gyorsak, finomak, olcsók: az apartmanban is elkészíthető ételek

Egészség
Hétvégén leruccannátok a nyaralóba vagy hosszabb pihenést terveztek egy külföldi apartmanban? Akkor már csak egy kérdésem maradt: mit fogtok enni az üdülés alatt?

Bebizonyították: csodálatos dolog történik az agyaddal, ha időnként elutazol egy új környezetbe

Életmód
Nem véletlenül javasolják a szakértők, hogy időnként muszáj kiereszteni a fáradt gőzt, és elutazni egy új környezetbe. Ilyenkor ugyanis csodálatos dolgok mennek végbe az agyadban!

Egész napos kirándulásra mész? Mutatunk 3 cipőfajtát, ami nem fogja feltörni a lábad

Green Stiletto
Az egész napos túrázást duplán megérzi a lábad, ha nem megfelelő cipőben indulsz útnak. Érdemes előre felkészülni, mit kell a bőröndödbe pakolni nyaraláskor, ha több kirándulást is beterveztél az ott léted alatt!

6 csodaszép város és látnivaló a világon, ami egy az egyben úgy néz ki, mint egy Disney-mesevilág

Életmód
A Disney-mesékben sokszor látunk olyan álomszép helyeket, hogy gyakran elgondolkodunk azon, milyen klassz volna ott lenni! Szerencsére a világon több ilyen hely is létezik, ráadásul az egyik Magyarországtól csak pár órányira terül el.

5 álomszép dolog, amit kizárólag Dubajban és környékén találsz meg

Életmód
Nyakunkon a nyári szezon, ezért érdemes kitalálnod, hova szeretnél elutazni vakációzni. Ha idén valami igazán különlegesre vágysz, tudunk is egy szuper úti célt, ahol csodálatos élményekben lesz részed!

Ilyen sok betegségre lehet gyógyír az alkáli-hidrogénkarbonátos víz

Egészség
Itt az oka, hogy miért érdemes fiatalon is gyógyfürdőbe járni

5 dolog, amire egy barátnős nyaraláson fel kell készülnöd

Életmód
Ha a csajokkal mentek idén nyaralni, óriási lányos buli alakul majd ki, bárhová is utaztok. Azért van néhány dolog, amire érdemes odafigyelnetek.

Bulis nyaralás a csajokkal? Eláruljuk, miért Barcelona a tökéletes választás

Életmód
Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, nyáron érdemes pár napot a barátnős nyaralásnak is szentelni! Ha pedig szeretnétek fergeteges emlékeket gyűjteni, tudjuk is, melyik városba érdemes elutaznotok.

5 gyönyörű európai város, amit akár egy hétvége alatt is teljeskörűen bejárhatsz

Életmód
Idén nyáron nem lesz időd egész hétre elutazni? Esetleg úgy döntöttél, hogy inkább több minivakációra mész el? Szerencsére így is rengeteg lehetőséged van, hiszen az alábbi európai városok mindössze három-négy nap alatt bejárhatók!

Indul a Kutyabarát Balaton szezon

Kutyadolog
A szakma érintettjei egy ünnepélyes balatoni szezonnyitó alkalmával 2018. május 24-én, csütörtökön, Balatonlellén számoltak be a kutyásokat érintő újdonságokról, hogy megismertessék a gazdikkal a 2018-as sokszínű balatoni kutyás életet. A kutyatulajdonosok már tavaly is saját, számukra készült térkép segítségével keresgélhettek a kutyabarát szolgáltatások, lehetőségek között, idén már egy egész magazin lesz útitársuk a nyári kalandokban – természetesen kedvencük mellett.

5 utazós film, amivel máris elkezdhetsz hangolódni a nyaralásra

Életmód
Már nyakunkon van a nyár, ami azt jelenti, hogy hamarosan eljön az utazás és pihenés ideje is. És mivel lehetne jobban hangolódni erre, ha nem azzal, hogy megnézed az elmúlt évek legjobb utazós filmjeit?

Valóra vált álom: négy mesébe illő hely Egerben és környékén, amit egyszer mindenkinek látnia kell

Életmód
Magyarországon rengeteg látnivaló rejtőzik, így egyetlen nyár kevés lenne ahhoz, hogy mindent felfedezz. Épp ezért érdemes a bakancslistádról elsőként Eger környékét kipipálni, hiszen Heves-megyében és annak szomszédságában rengeteg álomszép hely található!

5 tipp, amivel akár tízezreket megspórolhatsz a nyaralás során

Életmód
Sokan gondolják úgy, hogy a nyaralásokra, hétvégi wellnessezésre muszáj rengeteg pénzt összespórolni, de valójában már azzal rengeteget megtakaríthatsz a kiruccanások alatt, hogy odafigyelsz néhány apróságra.

4 ok, amiért a bakancslistádon ott a helye Parádsasvárnak, a Mátra ékszerdobozának

Életmód
Magyarországon rengeteg felfedezésre váró hely található, Parádsasvár pedig egyike a legcsodálatosabb falvaknak. Most eláruljuk, miért kell ide eljönnöd idén nyáron!

Szakértők szerint akkor is muszáj egyedül nyaralnod, ha van pasid: te egyetértesz az indokkal?

Szerelem
Te el tudnád képzelni, hogy teljesen egyedül indulj útnak?

Itthon nyaralni kúl! Komolyan! Íme 7 meghitt, természetközeli hazai úticél

Életmód
Neked a Balaton a Riviéra? Nekünk is. Továbbá a Galyatető a mi Kilimandzsárónk, a Szigetköz pedig az Amazonasunk. Az evamagazin.hu összeállítása.

Az unikornisos szigeten nyaralnak majd az Insta-csajok 2018-ban? Szerintünk igen!

Életmód
Nem bánnánk, ha egy varázspálca segítségével pillanatok alatt itt teremnénk!

Király Viktor és szerelme csodás helyen romantikáznak

Sztárok
Gyönyörű fotók!

6 hiba, amit szinte mindenki elkövet az utazásai során - pedig sok időt és pénzt spórolhatsz meg, ha odafigyelsz ezekre

Életmód
Úgy érzed, túl sokat költesz az utazásaid során, és túl kevés időd van megnézni, amit szeretnél? Segítünk a problémán!