Cikkek a(z) k rovatból

Lucy Hale bepasizott: a választottja pedig überdögös

Sztárok
A Pretty Little Liars főszereplője, Lucy Hale már nem facér, ráadásul az egyik legszexisebb színésszel jött össze. Mutatjuk is, kivel!

Ki kellett menteni koncertjéről Beyoncét

Sztárok
Beyoncé nagyon kiborult a koncertjén, ugyanis egy létra segítségével kellett kimenekíteni a színpadról. Az esetről videó is készült.

Ismerd meg a nyár egyik legdivatosabb, legkényelmesebb szandálját

Green Stiletto
Szandálok terén a választék kimondottan sokszínű, de van egy fazon, ami sorra hódítja meg a divat rajongóinak szívét. Ráadásul a legjobb, hogy nagyon is kényelmes ez a típus!

A hiba, amit te is mindig elkövetsz, amikor arcmaszkot használsz

Szépség
Az arcmaszkoknak köszönhetően puhább és üdébb lesz a bőröd, de van egy hiba, amit az emberek többsége elkövet. Vajon te is közéjük tartozol?

A neten reagált az Agymenők szereplője arra, hogy exe férjhez ment

Sztárok
A hétvégén kelt egybe Kaley Cuoco és Karl Cook, az esküvőjükön pedig a színésznő exe, vagyis az Agymenők Leonardja is ott volt. Persze, hogy készült róla fotó!

Kellemetlen: Emiatt szakították meg Scarlett Johansson és szerelme randiját

Sztárok
Kiderült, hogy nem csak Scarlett Johansson szeretne kedveskedni egy kis meglepetéssel Colin Jostnak a születésnapján, ebből pedig jó nagy baki alakult ki.

Napi horoszkóp július 3.: a Kosok munkája megtérülni látszik, a Rákokat kellemes meglepetés éri

Önismeret
Ma is érdemes elolvasni a horoszkópod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

5 dolog, amit túl gyakran tisztítunk

Lakberendezés
Ha hiszed, ha nem, létezik túlzásba vitt takarítás. Vannak ugyanis olyan tárgyak a lakásban, melyek esetében egyenesen időpocsékolás a sok suvickolás. Ezeket szedtük most össze.

Beauty-futás vagy meditációs? Te miért futsz?

Egészség
Teszt és tippek, hogy még inkább kihasználd a futás jótékony hatásait

Uncsi a régi bikinid? Mutatjuk, hogy tedd trendivé és dögössé!

Divat
Nyáron a bikinikérdés igencsak sarkalatos: legyen kényelmes, álljon jól az alakodon és még trendinek is kell lennie. De, mi van, ha nem találsz olyat, ami egyszerre minden szempontnak megfelel? Vagy, ha van egy jól bevált régi darabod, de már nem az igazi?

Selena Gomez nyári szettje minden alkathoz tökéletes választás

Divat
Selena Gomez ismét brillírozott. A sztár két év nem látogatott el egyetlen filmpremierre sem, most viszont kivételt tett, erre az alkalomra pedig egészen észbontó szettet választott.

Jó ötlet az irodai lamúr avagy érdemes a szerelmeddel együtt dolgozni vagy sem?

Életmód
Elsőre biztosan azt gondolhatod, milyen jó ötlet a szerelmeddel közösen dolgozni, és valóban vannak előnyei is, de nem fenékig tejföl ám a közös biznisz.

Johnny Depp után ehhez a férfihoz ment hozzá most Vanessa Paradis

Sztárok
A hétvégén férjhez ment Vanessa Paradis. Johnny Depp exe nem híresztelte a sajtóban az esküvőt, de szerencsére a nagy napról készült fotókat nem titkolja a nyilvánosság elől!

Egy átlagos lány kipróbálta Kylie Jenner sminkrutinját, az eredmény pedig nagyon vicces lett

Szépség
Gondolod, hogy egy áltlagos, szép lányon épp úgy mutat a kontúrozás, a túlhúzott ajak és a vastag szemöldök, mint Kylie Jenneren? Nézd meg, mi az igazság!

Fejjel lefelé hordott bikini trend hódít

Divat
Azt hittük, már mindent láttunk fürdőruhák és bikinik terén, de az a helyzet, hogy ami most hódít az interneten, arra biztosan nem voltak még a legnagyobb divatguruk sem fekészülve.

Emlékszel Mr Presidentre? Sármos pasi lett a Coco Jambo előadója

Sztárok
A VOLT Fesztiválon ezrek nosztalgiázhattak Mr President világslágerét élőben hallgatva, és csodálkozhattak, milyen sármos pasi lett az előadóból, aki a Coco Jambót énekelte.

Az ok, amiért II. Erzsébet királynő nem vállalja be a térdműtétet

Sztárok
A királynő nemrég töltötte be a 92. életévét, de még így is minden hivatalos eseményen ott van. Most viszont térdműtétre lenne szüksége, ám meglepő okból kifolyólag nem vállalja be.

Menstruációs görcs: az alvópóz, ami csökkenti a fájdalmat

Egészség
A menstruációs görcsök csökkentésére rengeteg különböző módszer létezik, ám a gyógyszeren kívül alvás közben más nem nagyon segít. Viszont szakértők szerint az egyik alvópóz hatásos lehet a görcsök és az erős vérzés csökkentésére.

Ariana Grande nagyon megható okból tetováltatott

Sztárok
Az egészen biztos, hogy Ariana Grande nagyon szerelmes Pete Davidsonba. Ezt most egy tetoválással is bebizonyította, a rajongók pedig olvadoznak.

Ritka pillanat: Anna Kournikova megmutatta fél éves ikreit

Sztárok
Anna Kournikova ikrei decemberben jöttek világra, az egykori teniszező pedig most megmutatta, hogyan szurkolnak fél éves gyermekei a VB alatt.

Ez az oka annak, hogy pattanásos lesz a bőröd utazás közben

Életmód
Megfigyelted már, hogy amikor messzebbre utazol, a bőrödön megjelennek a pattanások? Egy szakértő elárulta, mi az oka, és azt is, mit tehetsz ellene.

Válik a népszerű énekes-páros: igazak voltak a pletykák

Sztárok
Már év elején elindultak azok a híresztelések, hogy a Cheryl Cole és Liam Payne között valami nincs rendben, ám akkor cáfolták a válásukról szóló híreket. Most viszont ők maguk jelentették be, hogy vége a kapcsolatuknak.

Napi horoszkóp július 2.: a Nyilasoknak nagy boldogságot okoz valami, a Bakok napját váratlan események határozzák meg

Önismeret
A hét első munkanapján is érdemes elolvasni, milyen üzeneteket rejtenek a csillagok!

Férjhez ment Kaley Cuoco

Sztárok
Az Agymenők című sorozat gyönyörű színésznője, Kaley Cuoco kimondta a boldogító igent szerelmének, és már fotókat is mutatott az esküvőről.

Amit először meglátsz a képen, felfedi rendkívüli tulajdonságodat

Önismeret
A pszichológusok szerint sokszor elég egyetlen pillantást vetned egy képre, és amit először meglátsz, izgalmas titkot fed fel rólad. Lássuk, az alábbi fotón mit veszel észre először!