Cikkek a(z) minden rovatból

Rihanna fegyvert hord magánál és beszürkült!

Sztárok
Rihanna megint megbotránkoztatott mindenkit. Nem elég, hogy a minap fegyverrel a fülében jelent meg nyilvánosan, most még a haját is szürkére festette.

Jessica Alba: akinek minden frizura jól áll

Szépség
Címlaplányunk, Jessica Alba igazán nem panaszkodhat a hajára, hiszen frizurája mindig tökéletes, hála fodrászának, Robert Ramosnak.

Szépségmítoszok - Mi igaz és mi hamis? Eláruljuk!

Szépség
Helyettesíthető a borotvahab tusfürdővel? A sütőpor tényleg fehéríti a fogakat? Leteszteltük a mindennapi szokásokat és eláruljuk, mi az, ami tényleg fontos és miről érdemes inkább lemondanod.

2013-as nagy nyári szerelmi horoszkóp

Astro
A nyár felemel, hangulatba hoz, vehemenssé tesz, kicsit kifordít önmagadból – ám minden pillanatát élvezni fogod a forróságnak. Ismeretségeket kötsz majd, barátságokat alapozol meg, és végre nem a görcsösség, hanem a spontaneitás vezeti lépteidet. És mindezt hogyan tudod a legjobban megvalósítani? Úgy, ha követed a JOY asztrológusának tanácsait!

5 sminktipp napbarnított bőrre

Szépség
Napbarnított bőrön nem minden smink mutat jól! Fogadd meg a tanácsainkat és nyáron törekedj kevesebb smink használatára.

NESTEA fekete teák sztíviával és 30%-kal kevesebb cukorral

Promóciók
Frissítő, finom íz és csökkentett kalóriatartalom. Mostantól a sztíviával is édesített NESTEA fekete teák 30%-kal kevesebb cukrot tartalmaznak. A természetes eredetű édesítőszernek, a sztíviának köszönhetően a tavaly bevezetett NESTEA zöld teák után ezentúl a NESTEA jegestea üdítőital-család minden állandó tagja, így a fekete teák is alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkeznek. A NESTEA jegesteák tökéletes választást jelentenek azok számára is, akik az alacsonyabb kalóriatartalmú élelmiszereket részesítik előnyben, ugyanakkor finom és frissítő üdítővel oltanák szomjukat.

Itt a méret a lényeg! Sztárpárok óriási méretkülönbségekkel

Sztárok
A külső nem minden. A szerelem vak. És folytathatnánk nagy okosságokkal a sort, de inkább mutatunk néhány olyan sztárpárt, akik ránézésre egyáltalán nem illenek össze, mégis egymásba bolondultak. Pedig a csajokhoz képest a pasik szinte dupla olyan magasak. Nézzétek csak!

Kate Middleton nem mindennapi arcai - Vicces fotók a hercegnéről

Sztárok
Kate nyomában mindig loholnak a paparazzik, ezért szinte minden pillanat meg van örökítve, amikor a nyilvánosság elé lép. És persze vannak mókás pillanatok is, vicces fintorokkal. Összegyűjtöttünk Nektek néhányat. Hisz a hercegné is csak ember.

Fésülködj, mint egy hercegné! 5 frizura tipp Kate Middletontól

Szépség
Egy hercegnének kötelessége mindig makulátlanul kinézni, ezért a mindennapi frizurára is nagy hangsúlyt kell fektetni. Most meg is mutatunk nektek 5 olyan Kate Middleton féle frizura költeményt, amit Te is viselhetsz hétköznap is, ha egy kis hercegnői pompára vágysz.

A 2013-as Royal Ascot legemlékezetesebb kalapjai - Galéria!

Divat
A Royal Ascot Anglia legfontosabb lóversenysorozata, ami a brit arisztokrácia és a társadalmi elit gyülekezőhelyének számít. Maga a királynő és családja is minden évben részt vesz az eseményen. A rendezvény 5 napig, idén nemrég ért véget. Lássuk, hogy 2013-ban milyen különleges kalapok vonultak fel az eseményen.

Az 5 legszexibb plus size modell

Divat
Mindenkinek van takargatni valója! De mi fittyet hányunk rá, és bátran vállaljuk, amilyenek vagyunk! Akárcsak azaz 5 világhírű plus size modell, akiket most bemutatunk neked.

Fürdőruha tippek minden alakra!

Divat
Itt a strandszezon, te mégis úgy érzed, hogy még nem érted el az álom-alakot? Ne is törődj vele, az egészséges táplálkozás és a rendszeres spotolás mellett egy jó szabású vagy trükkös mintájú fürdőruha is segíthet abban, hogy még dögösebb legyél a parton!

Jennifer Aniston megházasodik és rúdtáncol!

Sztárok
Jennifer Aniston élete furán alakul, szinte kettős életet él. Ugyanis minél békésebbek és boldogabbak a mindennapjai, annál rosszabb lányokat játszik filmen. Új filmjében például rádtáncosnőt alakít...

Pénteki Pasi #27 - Max Chilton

Sztárok
Veszélyben Lewis Hamilton trónja! De nyugi, most nem az angol Forma 1-es pilóta versenyben elfoglalt pozíciójára gondolunk, bár lehet, hogy mai választottunktól ezt is féltenie kell, de a jóképű férfiak képzeletbeli listáján elfoglalt helyét mindenképpen. Lányok, eheti választottunk Max Alexander Chilton autóversenyző.

Kim Kardashian terhessége képekben

Divat
Az utóbbi napokban mindenki Kim Kardashian és Kanye West újszülött kislányáról beszél, bár egyelőre még nem tudunk sokat a North West névre keresztelt bébiről. Azt viszont biztosan állíthatjuk, hogy Kim igazán csinos, sőt időnként szexi kismamaként jelent meg az utóbbi hónapokban a nyilvánosság előtt. Nézzétek meg a galériánkat, ha kíváncsi vagy a sztár szettjeire!

Sarah Jessica Parker: Menő vagy ciki? #2

Divat
A divatmániájáról híres színésznő, Sarah Jessica Parker szinte minden trendet kipróbál. Láttuk már fura kalapokban, őrült cipellőkben és persze a formabontó ruhákra sem tud nemet mondani.

Többet mond minden szónál…nyáron is!

Promóciók
Jó társaság, a frissen vágott fű illata, varázslatos fények… Pillanatok, amelyeket érdemes megkoronázni! Tedd még emlékezetesebbé a nyár esti vendégségeket a Raffaello könnyed eleganciájával.

Nyári sminktrendek a kifutókról

Szépség
A divatbemutatókon nem csak csodálatos ruha kreációkkal találkozhatunk, de a legújabb sminktrendeket is megleshetjük. Idén az erőteljes szemöldöktől kezdve, a hangsúlyos színű ajkakig és egyre extrémebb sminkekig minden jöhet.

Eláruljuk Kate Middleton szépségének titkait!

Szépség
Amikor a világ különböző pontjain minden lépésedet figyelik a legjobb, ha a tökéletes megjelenésre törekszel. Kate Middletonnak eddig még nem sikerült rossz lépést tennie. Megmutatjuk nektek a tökéletességhez vezető leckéket, amelyek egyenesen Anglia legújabb hercegnőjétől származnak.

Bacardí&Coke Összeolvadás Éjszakája a siófoki Palace-ban!

Promóciók
Június 29-én a Bacardí&Coke dögös Mix’n’Dancers flaires csapata tüzes show-műsorral forgatja fel a siófoki éjszakát! Ne maradj le a nyár egyik legforróbb hangulatú bulijáról, ahol minden mindennel összeforr!

Mindent a GMO-ról – előnyök és hátrányok

Promóciók
Bár az európai polgárok nagyrészt a génmanipuláció-mentes mezőgazdaság hívei, ennek ellenére az Európai Unió a tagállamokban engedélyezte az emberi és állati fogyasztásra szánt génmódosított termékek kereskedelmét, valamint a repce, a kukorica és a szója esetében a termesztését is.Jelenleg nem engedélyezett Magyarországon genetikailag módosított növények termesztése és ilyen élelmiszerek előállítása sem folyik, azonban egyre több híresztelést hallunk, miszerint különböző génmódosított (GMO) élelmiszerek lépik át a magyar határt és kerülnek az asztalunkra. Napjainkban számos szakember vitázik azon, hogy a genetikailag módosított élelmiszereknek milyen hatásai lehetnek az emberi szervezetre. A megoszló szakmai vélemények között akad olyan, ami előrevetíti az esetleges egészségkárosító hatásukat és olyan is, ami szerint nem kell számolni ilyen jellegű veszéllyel. Az viszont biztos, hogy már önmagában a környezeti károk és az élővilág sokszínűségének csökkenése miatt is kerülni kellene az alkalmazását.

Elindult a Good Milk nyereményjátéka joghurtimádóknak! Vásároljon 2 db bármilyen Good Milk joghurtot és nyerjen!

Promóciók
Edukációs szerepvállalással egybekötött országos nyereményjátékot hirdetett meg a Good Milk joghurt termék család forgalmazója, a Mona Hungary Kft. az egészséges táplálkozás elkötelezettje. A 2013. május 01. és június 30. között zajló játékban  minden vásárló részt vehet, aki a Játékszabályban rögzített magyarországi boltok valamelyikében 2 db bármely Good Milk termék vásárlása után feltölti a vásárlást igazoló szelvény AP kódját a szervező weboldalán, amellyel értékes nyereményeket nyerhet. A játékot kísérő ismeretterjesztő kommunikáció célja, hogy felhívja a figyelmet a tejtermékek fontosságára a csecsemők megfelelő táplálásában, amely a későbbi esetleges felnőttkori allergiák kialakulásához vezethet.

A nyak éke - A legszebb, legszínesebb és legnagyobb nyakláncok

Divat
Most már - annyira - nincs szükségünk gyémántokra. A most nagyon trendi köves, csillivilli hatalmas nyakláncok ugyanis minden női nagyvilági igényt kielégítenek. Minél nagyon annál jobb, minél feltűnőbb, annál trendibb. Megmutatjuk, bebizonyítjuk!

Rihanna 5 legszebb és legjobb sminkje

Szépség
Van, aki ragaszkodik az egyszer már jól begyakorolt sminkhez, és van, aki szeret kísérletezni. Rihanna kétségkívül a második kategóriába tartozik: szinte minden új sminktrendet kipróbál a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával. Ha épp inspirációt keresel a hétvégi buli-arcodhoz, nézd meg képeinket, hiszen kiválasztottuk Rihanna 5 legszebb sminkjét!

Beyonce újabb családi képei

Sztárok
Blue Ivy Carter a mindenem! Ezzel a címmel osztott meg egy képet Beyonce a napokban az Instagramján. A képen a kislány látható, ahogy éppen pezsgőfürdőző anyukája mellkasán pihen.