Cikkek a(z) esés rovatból

Elég a kifogásokból, vess véget a magányodnak! 7 tipp a proaktív párkereséshez

Szerelem
Már feladtad? Akkor most kezdd újra. :)

Keresed az Igazit? Ez a 4 tipp segíthet!

Szerelem
Ha már régóta nem talál rád a szerelem, vesd be ezeket a kis változtatásokat az életedben, és közelebb kerülhetsz a Nagy Ő-höz!

4 jel, hogy belefáradtál a párkeresésbe

Szerelem
Csak nem akar jönni a nagy Ő, hiába próbálkoztál ezerszer?

Így pasizz be internet és Tinder nélkül!

Szerelem
Ha már régóta nem volt fiúd, és teljes kétségbeesésedben minden estédet azzal töltöd, hogy a Tinderen lógsz, itt az ideje visszamenni a régi jól bevált módszerekhez. Mert internet nélkül is be lehet pasizni!

„A férjem azt hitte, hogy a postán fogok dolgozni!” – interjú Michal Negrin divat- és ékszertervezővel

Divat
Hat üzlete van Budapesten, ahol minden kézzel készült: az ékszertartótól kezdve a csillárig. A legújabb Váci utcai bolt október 15-i megnyitójára személyesen is eljött Izraelből, hogy földig érő mesés ruhában vágja át a vörös szalagot az ajtó előtt. Sőt, arra is jutott ideje, hogy egy kicsit beszélgessünk!

Vörös, nude és merész minták – Körömtrendek egyenesen a fashion weekről

Szépség
Rövid trendelőrejelzésünkből megtudhatod, hogy melyek lesznek a legmenőbb színek és minták jövő tavasszal. A fashion weeken nem csak a mesés ruhákat érdemes figyelni, hanem a szuper manikűröket is – neked melyik a kedvenced?

A nagy kérdés: miért szingli olyan sok szép és jófej lány?

Szerelem
Az örök megválaszolatlan kérdés, hogy ha adott egy kedves, szép, csinos lány, miért lehet az, hogy nem talál magának párt?

Igenis mindenkinek van ideálja!

Szerelem
Sokszor hallottad már, hogy valaki azt mondja, hogy „áááá, nekem nincs ideálom, a személyiség a fontos”? Nem mondjuk, hogy hazudott, de tudat alatt mégis mindig hasonló típusú pasikhoz vagy lányokhoz vonzódik!

4 dolog, amit minden pasi ellenállhatatlannak tart egy nőben

Szerelem
Jó hír a szingli lányoknak, hogy a pasik többre vágynak egy szép arcocskánál, ha a nőkről van szó. Összeszedtük azokat a tulajdonságokat, amiket szinte az összes férfi vonzónak talál a csajokban!

10 mesés hangulatú őszi Instagram-kép

Tipp
Beállítanánk őket háttérnek, annyira szépek!

Ezért kötelező a második randi

Szerelem
Ha éppen keresed az igazit, már biztosan sok randin részt vettél az utóbbi időben. Viszont akármennyire is nem jön be a srác az első találkozásnál, mindenképpen menj el vele még egyszer, mert szakértők szerint enélkül lehetetlenség megállapítani, hogy kialakulhatna-e kapcsolat közöttetek!

Miért vagy még mindig szingli?

Szerelem
Mindenki ezt kérdezi tőled, de te sem tudod a választ, mert valójában nagyon is vágysz egy párkapcsolatra? Segítünk, hogy idén ősszel megtaláld a szerelmet!

Lola szakított vőlegényével: "Nagy pofára esés volt"

Sztárok
Az énekesnő elmesélte, mit érzett az eljegyzés felbontása után.

8 érv, ami bebizonyítja, hogy 30-as szinglinek lenni menő!

Szerelem
30 éves vagy és egyedülálló? Ugye milyen mesés? Itt vannak az indokaink!

14 mesés szett a Velencei Filmfesztiválról!

Divat
Az elmúlt napokban csak úgy özönlöttek Velencébe a jobbnál jobban öltözött híres nők, és elárasztották az internetet a varázslatos outfitek, amiket viseltek.

3 ok, hogy talán most is ismered a Nagy Ő-t!

Szerelem
Arra vársz, hogy rádatáljon az Igazi, és már elvesztetted a remény? Az egyik legnagyobb amerikai társkereső weboldal pszichológusai szerint nagy esély van rá, hogy már ismered is! Miért?

Eva Longoria 10 legszebb vörös szőnyeges ruhája

Sztárok
Testvérlapunk, az InStyle szeptemberi címlaplánya, Eva Longoria igazi latin szépség, akinek csodás alakján minden mesésen áll, íme a tíz kedvenc ruhánk, amit Eva viselt a vörös szőnyegen!

4 ok, hogy átadd a Tinder-profilodat a legjobb barátnődnek

Szerelem
Ha sok kudarcba fulladt párkeresési kísérlet után úgy érzed, nincs remény, vagy esetleg minden pasi csak egy éjszakás kalandot akar, érdemes segítséget kérned attól a barátnődtől, aki már megtalálta az Igazit! Miért?

4 vonás, ami minden Nagy Ő-re igaz

Szerelem
Talán szexisebbnek, okosabbnak, viccesebbnek vagy épp gazdagabbnak képzelted el az Igazit, de egy biztos: ha ezek a jellemvonások megvannak benne, tiéd a főnyeremény!

3 egyszerű mód, hogy a hobbidból finanszírozhasd a tanulmányaid

Tipp
Tanulni és dolgozni egyszerre nem könnyű, főleg akkor, ha már van családunk vagy esetleg olyan hobbink, amire sok időt szánunk. De miért ne lehetne a pénzkeresés is hobbi?

Fotó! Felrobbant az internet Jennifer Aniston menyasszonyi ruhájától

Sztárok
A mesés képet eddig több százezren osztották meg.

A 10 legszebb esküvői fotó

Tipp
Minden fotós vágya, hogy tökéletesen kapja el az élet legszebb pillanatait és ha ez sikerül, mesés fotók születnek, íme a szerintünk legszebb tíz esküvői fotó, ami minden szónál többet mond!

A veszélyes esés sem riasztotta el Istenes Bencét az extrém sporttól

Sztárok
Adrenalin, sebesség, extrém sportok – mindezért rajong Istenes Bence. A műsorvezető újabb hajmeresztő akcióra szánta el magát, akkorát esett, hogy rossz belegondolni, de őt ez sem tántorította el...

Mesés videó a szabadtéri futás örömeiről

JoyTV

Kiderült: a szinglik egészségesebbek a párban élőknél

Szerelem
Ha folyton azon görcsölsz, hogy még mindig nem találtad meg az álompasit, ne stresszelj tovább: eláruljuk, milyen egészségügyi előnyei vannak a szingliségnek, hogy addig se érezd rosszul magad, amíg kivárod az Igazit!