Cikkek a(z) válasz rovatból

Nem semmi: magyar lett a világ 6. legjobb vegán étterme

Egészség
Egyre nő a vegánok száma világszerte, így nem csoda, ha a turistákat is egyre jobban érdekli, hol érdemes a világban igazán finom, jóízű, de állati eredetű alapanyagoktól mentes fogásokat választani. Az egyik budapesti vegán étterem nem hogy a top10-be került be, de 6. lett az 50 legjobb vegán étterem listáján.

Robert Pattinson elárulta, milyen érzés a jóképű férfiak táborába tartozni

Sztárok
A világ legszebb arcú férfijának megválasztott Robert Pattinson őszintén mesélt arról, milyen érzés ezeket a bókokat hallgatni.

6 kutyafajta, amit nem jó ötlet lakásban tartani

Életmód
Egyes fajták igénylik a nagy tereket a rohangálásra, az udvart és a szabad levegőt; panellakásba, társasházba őket nem a legjobb ötlet választani.

Holofit: új dimenzió az edzőtermi világban

Promóciók
Hiába a sokféle konditermi gép, néha monotonnak, unalmasnak érzi az edzőtermi tréninget? Szeretné becsalogatni az edzőterembe elkényelmesedett barátját, párját, kamasz gyermekét? Nyitott az új technológiákra? Bővítené konditerme szolgáltatásainak körét? Ha igen, akkor Önnek találták ki Holofit Go-t! A Holofit Go VR szemüveggel olyan varázslatos helyszínekre is eljuthat, mint az Antarktisz vagy a Szaturnusz. Különleges igazi vagy éppen képzeletbeli tájakon sportolhat, több mint 100-féle edzési opció közül választhat. Az élmény virtuális, de az eredmény nagyon is valós!

Híres emberekkel lesz teletömve Timothée Chalamet legújabb filmje

Sztárok
A világ egyik legérdekesebb rendezője, Wes Anderson – akitől legutóbb a Kutyák szigetét láthattuk – hat év után újabb élőszereplős alkotással rukkol elő, amelynek főszerepére Timothée Chalamet választották.

A 6 leggyakoribb dolog, amiről az emberek hazudnak a közösségi oldalakon

Életmód
Ha te is kíváncsi vagy arra, miről füllentenek a legtöbben a neten, most végre választ kaphatsz a kérdésedre!

Hús-vér férfiak mondták a véleményüket! Avagy 10+1 dolog, aminek igazából örülne egy pasi Valentin-napon

Szerelem
Megkérdezték a férfiakat, milyen ajándékra vágynak igazából Valentin-napon. Nos, íme a válaszok!

Srácok, most figyeljetek! Eláruljuk, mire vágyunk Valentin-napon!

Szerelem
Nem kell megijedni a Valentin naptól, mi segítünk neked kiválasztani a legjobbat ajándékot párodnak!

Justin Bieber nem akárhogy vág vissza Selena Gomeznek

Sztárok
Nemcsak a Valentin-naptól, hanem Justin Bieber legújabb albumának megjelenésétől is mindössze 3 nap választ el, amely miatt duplán örülhetnek a rajongók.

A családi pillanatok központja: Hévíz

Promóciók
Ha tippelni kellene, mondhatnánk azt, hogy Hévíz minden 7. család kedvenc üdülőhelye. Ott pezseg az élet, sok-sok látnivaló van, de a fürdőközpontja sem hagyható ki a felsorolásból. Amennyiben utazást tervez, nem árt kellő igényességet sugalló szálláshelyet sem választania. Nézzük, mivel van dolgunk!

Timothée Chalamet nem érte be egy szimpla öltönnyel az Oscar-gálára: melegítőszett hatású ruhában jelent meg a díjátadón

Sztárok
Timothée Chalamet ezúttal nem egy egyszerű fekete öltönyben érkezett a vörös szőnyegre: az Oscarra egészen egyedi ruhát választott.

8 divatos kiegészítő, ami feldobja az öltözéked

Divat
A siker a részletekben rejlik – állítják sokan. Így van ez az öltözködésben is, hiszen egy jól megválasztott kiegészítő az egész szetted feldobhatja. Összeállítottam egy listát: szerintem ezek azok a darabok, amik jócskán hozzájárulnak ahhoz, hogy stílusosan nézzen ki az ember lánya.

Ezt árulja el rólad a születési éved: többet megtudhatsz magadról ebből, mint gondolnád!

Életmód
Mindig is kíváncsi voltál arra, mit fed fel rólad a születésed éve? Most megkaphatod rá a választ!

Elég egy jó alapozó, és máris éveket tagadhatsz le a korodból!

Szépség
A tökéletes alapozó megtalálása egyáltalán nem könnyű feladat. Sok kritériumnak kell megfelelnie. Eláruljuk, mire figyelj a kiválasztásánál, hogy álomszép porcelánbőröd legyen és bemutatjuk a legújabb alapozókat is.

Katalin hercegné őrülten csinos piros ruhában jelent meg: nem csoda, hogy kitűnt a tömegből

Sztárok
A hercegné az elmúlt napokban többször is megjelent a nyilvánosság előtt, most pedig egy egyszerű, de annál elegánsabb darabot választott.

Nem fog hiányozni a finomított szénhidrát: 6 tészta alternatíva

Egészség
Gluténérzékeny vagy, vagy csak leadnál pár kilót? Ettől még nem kell lemondanod a tésztás fogásokról, csak tudnod kell jól választani!

Ők az új BOSS parfüm kampány arcai

Promóciók
Négy fantasztikus nő és egy áttörő illat: BOSS ALIVE. A BOSS Parfums Emma Robertset, Laura Harriert, Bruna Marquezinet és Chloe Bennetet választotta, hogy megszemélyesítsék az új, impulzív kampányában a modern, sokoldalú BOSS nőt, aki gondtalan, magabiztos és inspiráló.

Száraz, feszülő arcbőr? Mutatunk 5 hidratáló krémet, ami csodát tesz a bőrrel!

Szépség
A bőrápolás egyik alappillére a hidratálás – minden bőrtípus számára kötelező! Eláruljuk, hogy miért, valamint mutatunk 5 szuper hidratálókrémet, amely minden bőr számára tökéletes választás.

4 veszélyes hiba, amit elkövethetsz a jelszavaddal - A hackerek pedig gyorsan megtalálják a réseket!

Életmód
Tekintve, hogy a banki adataidtól kezdve a személyes fotókig mindened megtalálható az interneten, nem árt nagyon óvatosnak lenni, ha jelszót választasz!

Alig várjuk! Nagyot fog robbanni az idei Super Bowl Shakira és Jlo hangjától

Sztárok
Már csak napok választanak el minket az idei NFL döntőjétől, amelyet február másodikán rendeznek meg, méghozzá a legnagyobb sztárokkal karöltve.

Ez most Hollywood legmenőbb csizmája: Blake Lively és Eva Longoria is megőrülnek érte

Green Stiletto
Egyre több híresség választja ezeket a csizmákat, és fotóik bizonyítják, hogy nagyon jó döntést hoztak!

Mit veszel észre először a képen? A válaszod felfedi, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

Önismeret
Nézd meg az alábbi képet, és gondolkodás nélkül válaszd ki azt, ami elsőként vonzotta magára a tekinteted. Ez sokat elmond rólad!

6+1 sorozat, amit ne hagyj ki 2020-ban

Életmód
Lassan akkora lesz a kínálat sorozatokból, hogy nem tudunk majd választani!

Katalin hercegnét pillanatok választották el egy ruhabakitól: ő profiként kezelte a Marilyn Monroe-s pillanatot

Sztárok
Katalin hercegné tegnapi megjelenésén egy kisebb bakiba ütközött, de megmutatta, hogyan lehet lazán kezelni egy ilyen helyzetet.

Napi horoszkóp január 29.: a Skorpióknak dönteniük kell, melyik utat választják, a Nyilasok új kalandra vágynak

Önismeret
A mai horoszkóp is rejt néhány izgalmas üzenetet az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod, mit tartogat számodra!