Cikkek a(z) szeret rovatból

Rihanna szereti a testét – Így tartja formában

Szépség
Rihanna bárhol is jelenjen meg, mindig szuper magabiztosnak tűnik, pedig elmondása szerint ez nem volt mindig így.

JOY Top50 álompasi jelölt: Rafael Nadal

Sztárok
„Egyszerű srác vagyok, de tényleg. Az egyszerű dolgokat szeretem. Szeretek a csónakban ülni és pecázni. Szeretek a családommal lenni. És szeretem a chipset.” - nyilatkozta fél mosollyal az arcán Rafael Nadal az egyik interjújában.

Bakik a nagy napon! Vicces esküvői történetek!

Szerelem
Álomesküvő, álomruha, álomférj. Tudom, hogy ha egy nő ráveszi a pasiját, hogy házasságra adja a fejét, akkor a tökéletes jelzőt szeretné elé, nem pedig a humorosat. Na jó, ezzel talán mi férfiak is így vagyunk. Azonban az élet ennél sokkal viccesebb forgatókönyvíró. Édesen szunyókáló pillangók, rossz kezekbe került fényképezőgép, túlságosan kitárulkozó menyasszony, kukkot sem értő vőlegény. Nevetőgörcs, fehérruhában.

Király L. Norbi végre megmutatja a saját stílusát

Divat
A Pólus Stylist verseny résztvevői a napokban a legfrissebb tavaszi divattrendeket mutatták be, amikből a legjobbakat stylistunk, Igor választotta ki. A divatbemutatón koncertet adott Király L. Norbi is, aki szeretné megőrizni egyéniségét az öltözködésben és a zenében is.

Drasztikus fogyókúrába kezdett Tolvai Renáta!

Sztárok
Tolvai Renáta, a Megasztár ötödik szériájának nyertese úgy döntött, még csinosabb és fittebb szeretne lenni. Ezt 6-8 felesleges kiló ledobásával szeretné elérni.

Aimee Mullins a L’Oréal Paris új szépségnagykövete

Szépség
Egy újabb csodálatraméltó szépség csatlakozott a L’Oréal Paris csapatához. A sikeres színésznő, manôken és atléta, Aimee Mullins, az önbizalom erejét szeretné közvetíteni a kozmetikai cég rajongóinak.

A Helly Hansen bemutatja legújabb edzőruha kollekcióját

Divat
Akár lelkes sportember vagy, akár csak újra formába szeretne jönni, itt az ideje elkezdeni a tavaszi edzéseket, hiszen a nyári, szabadtéri sportok csak jó állóképességgel élvezetesek igazán. Az edzés során segítségére lesz a frissen érkezett, új Helly Hansen tréning kollekció. A kifejezetten erőnléti edzésekre kifejlesztett darabok profi és amatőr sportolóknak egyaránt a maximumot nyújtják.

Kipróbáltuk! A legújabb őrület: A lekopott körömlakk

Szépség
Szerintem teljesen normális, hogy körömlakk mániás vagyok, és hogy több körömlakkom van, mint egy körmösnek. De azt sose gondoltam, hogy beleszeretek egy olyan körömlakkba, ami után úgy néz ki a kezem, mintha mindez, amit eddig leírtam, egyáltalán nem lenne rám igaz.

Állásinterjúra készülők figyelem! Ezek az interjúztatók rémálmai!

Tipp
Ha szeretnéd megtudni, hogy mi a közös az állásinterjúkban és az első randik közben alkalmazott stratégiákban, akkor lapozd fel a JOY márciusi számának Karrier rovatát. Itt a barikád másik oldaláról nézzük meg a jelentkezőket. Interjúztatók mesélnek legemlékezetesebb álláskeresőikről (név nélkül).

3 pasi elárulja, mit gondol párja apró hibáiról

Szerelem
A magazinban arról mesélnek olvasóink, hogyan szerettek bele egy kifejezetten nem álompasiba. Ideáljuk helyett hogyan kötöttek ki egy kicsit kopaszodó, esetleg pocakos, vagy munkamániás srác mellet. Elmondják, hogyan fogadták el párjuk hibáit. Itt három férfi hánytorgatja fel szerelmük apró, és kicsit nagyobb hiányosságait.

Lady Gaga tojásban érkezett a Grammy-re!

Sztárok
Gaga kisasszonytól már megszokhattuk, hogy szereti sokkolni a közönséget, és ez most sem volt másképp, a díva hatalmas tojásban cipeltette végig magát a vörös szőnyegen!

Romantikus Valentin napot!

Tipp
Szeretnéd meglepni a párodat a szerelmesek napján, de nem tudod, mivel? Zárjátok ki a külvilágot és töltsetek el egy felejthetetlen hétvégét egy pazar helyen.

Van barátnője? Nem baj!

Szerelem
Futottunk egy rövidke kutatást, több lányt kérdeztünk arról, hogy ad-e esélyt olyan pasinak, akinek van barátnője. Az eredmény meglepő, a nők zömét nem zavarja. Te hogy állsz ezzel?

Van pasid, de mást szeretsz?

Szerelem
Veled is megtörtént már, hogy párkapcsolatban voltál, de más után dobogott a szíved? Íme két igaz történet...

Napi Divat Tipp: Hajrá lilák!

Divat
Ha szereted a sportcipőket, de nem akarnád a téli hótaposókra lecserélni télvíz idején, akkor szerezz be szőrmével kibélelt magas szárú sportos cipőt.

Fókuszban az energia

Tipp
Mindenki szereti az odafigyelést, az apró finom részleteket és a kellemes hangulatú környezetet. De mi is kell ehhez valójában?

Tedd még jobbá párkapcsolatodat pozitív érzelmekkel!

Szerelem
A boldogsághoz nem elég szívvel-lélekkel szeretni. A jó párkapcsolat titka a mentalitásban is rejlik!

Íme a legújabb szex-trendek és szex-játékok!

Tipp
Ha te is szeretnéd megtudni azt, hogyan lehet szebben, jobban és még élvezetesebben összegyűrni a lepedőt, akkor a legújabb trendek és játékok hasznodra lesznek.

Kütyük karácsonyra

Tipp
Még nem teljes az kívánságlistád? Szeretnél áramvonalas ajándékot kapni, vagy párodat lepnéd meg technikai dologgal? Esetleg a konyhátok is fog kapni idén valamit? Segítünk választani!

Mobilt karácsonyra? Ezek a mi tippjeink!

Tipp
Ha szeretnél egy új telefont, vagy valaki másnak akarsz ajándékba adni egy mobilt, hogy az ünnepek után is mindig kapcsolatban tudjatok maradni, akkor korosztályosan, környezetbarátosan és virtuális valóságosan is segítünk választani.

Válaszolj helyesen és nyerd meg Vass Virág új könyvét!

Promóciók
Szeretnéd megnyerni Vass Virág új könyvét, a 'Sokszor csókol, India!'-t? Akkor jó helyen jársz!

Magyarországon is Fergie bírjálja az új tehetségeket!

Sztárok
Az AVON valóra váltja álmaidat. Szeretsz énekelni és érdekel a zeneszerzés világa? Esetleg lecsúsztál a hazai tehetségkutatókról vagy félsz a kudarctól? Ragadd meg a lehetőséget és mutasd meg hangodat a nemzetközi zsűrinek!

5 tuti parfüm tipp karácsonyra

Tipp
Bajban vagy a karácsonyi ajándékokkal? Válassz egyet kedvenc parfümjeink közül és lepd meg vele szeretteidet – vagy akár saját magadat.

Adventi nyereményjáték!

Promóciók
Ha szeretnél a fa alá egy-két dolgot nyerni, íme a JOY adventi nyereményjátéka!

Ó, mennyire szeretlek!

Tipp
Luis Leante világhírű spanyol író e fájdalmasan szép szerelmes regényével Alfaguara-díjat nyert.