Cikkek a(z) ex rovatból

Pasik póló nélkül #16 - A legszexibb bicikliző félmeztelen pasik

Sztárok
Itt a tavasz, a melegebb, napsütéses idő, amikor végre kitörhetünk a meleg lakásból a szabadba, úgyhogy elő a bringával! Nem csak remekül formában tartja a testet, de nézd csak, milyen pasikat találtunk félmeztelenül bringán vagy bringával...

Happy Hétfő #9

Tipp
Egy kis zene, hogy még jobb legyen a heted! Tudjuk, hétfő reggel van, és az nem mindig indul gördülékenyen, de mi pont ezért ajánljuk neked ezt a számot - egy kis extra lendület nem árthat!

Nyerj 1 évre elegendő Himalaya GUM EXPERT fogkrémet!

Promóciók
Ha szeretnél egy éves Himalaya Herbals Gum Expert fogkrémet és JOY előfizetést nyerni, akkor nagyon jó helyen jársz!

Pénteki Pasi #11 Nicholas Hoult, a szexi zombi

Sztárok
Egyre többet süt a nap, így a mi kedvünk is egyre jobb. És mi történik ilyenkor? Egyre viccesebb a hangulatunk! Ezért ma egy olyan fiút mutatunk be nektek, akit hamarosan hátborzongató szerepben láthatunk a hazai mozikban. Lányok, íme a jóképű zombi, Nicholas Hoult.

A legjobb egoztikus vágykeltő afrodiziákumok

Szerelem
Legyél vonzó mindenki számára! Hogy megkönnyítsük a dolgod,összegyűjtöttünk a világ távoli pontjairól különböző vágynövelőket!

5 ok, amiért imádjuk Jason Stathamet

Sztárok
Hiányzott már? Nem kell sokat várni, Jason Statham ugyanis hamarosan újra a mozivásznon! Mi nagyon örülünk, hiszen imádjuk őt! És el is mondjuk, hogy miért! 5 okunk is van!

A vörös szőnyeg új trendje: Fekete, duplán felvágott ruha

Divat
Idén tavasszal duplán szexi hatást kelthetsz! És hogy hogyan? Igazán nem kell hozzá más, csak egy duplán felvágott szexi maxi ruha. Ha a külföldi sztároknak bejött, te miért is ne próbálnád ki?

Pasik póló nélkül #15 - 5 szexi félmeztelen tetovált pasi

Sztárok
Ezen a héten tetkós félmeztelen, póló nélküli pasikat hoztunk nektek! Jó nézelődést! :-)

Happy Hétfő #8

Tipp
Egy kis zene, hogy még jobb legyen a heted! Tudjuk, hétfő reggel van, és az nem mindig indul gördülékenyen, de mi pont ezért ajánljuk neked ezt a számot - egy kis extra lendület nem árthat!

Pénteki Pasi #10 - A lenyűgöző Alden Ehrenreich

Sztárok
Szeretnétek megismerni egy igazán lenyűgöző pasit ezen a szép pénteken? Kedves lányok, engedjétek meg, hogy bemutassuk legújabb kedvencünket, Ethan Wate-et, azaz a csibészesen sármos Alden Caleb Ehrenreich-t!

Aludj jobban és jobb lesz a szexuális életed is!

Szerelem
Zátonyra futott a kapcsolatod? Lehet, hogy az ágyad a hibás! Egy amerikai kutatás szerint a rossz alvás nem csak zsörtölődő vénasszonnyá változtat, de a párodat is elveszítheted miatta.

Exkluzív interjú Erin Wassonnal a New York Fashion Weeken

Divat
A New York-i Fashion Weeken találkozhattam Erin Wassonnal, a Maybelline egyik szuper modelljével, aki elárult pár titkot magáról.

Próbáld ki máshol is: 6 szokatlan szexhely!

Szerelem
Megvolt már a lakás összes helyisége? Biztos, hogy nem hagytál ki semmit? Bizonyára te is a maximumra törekszel, szóval nézd csak át a listánkat, hátha kimaradt valami.

Pasik póló nélkül #14 - A legszexibb szőrös pasik

Sztárok
Lehet egy pasi szexi borostásan, szőrös arccal? És ha még póló sincs rajta? Naná! Ha nem hiszitek, győződjetek meg róla Ti magatok is! Íme 5 szexi félmeztelen, szőrös pasi!

Happy Hétfő #7

Tipp
Egy kis zene, hogy még jobb legyen a heted! Tudjuk, hétfő reggel van, és az nem mindig indul gördülékenyen, de mi pont ezért ajánljuk neked ezt a számot - egy kis extra lendület nem árthat!

5 szexi pasi, akivel tuti, hogy szívesen randiznál

Sztárok
Ki az az öt férfi, és miért, akivel mi is és szerintünk talán ti is szívesen randiznátok? Most megmondjuk, mi kit választanánk, és miért!

5 tipp hol randizzatok - Randi helyszínek - szex esetére is!

Szerelem
Ami a legfontosabb: hogy bár sok lány elvárja, hogy meglepjék, és elvigyék valami eredeti, de legalább drága helyre, azért az nincsen kőbe vésve, hogy egy csaj egyáltalán nem javasolhat valami jó kis helyszínt. Ha más nem, annyi legalább kiderül rólad rögtön az elején, hogy van véleményed, felvállalod, és, ha frankón hangzik az ajánlatod, mindketten jól is érzitek majd magatokat. Randizz tehát...

3 menő sportos szett nem csak futóknak, nem csak futáshoz

Divat
A legmenőbb streetfashion trend idén, hogy a tökéletesen összeválogatott szexi és divatos öltözékhez kényelmes, és feltűnő sportcipőket húznak. Most megmutatjuk nektek, hogy melyek a legtrendibb lábbelik és hogy mivel párosítsátok őket, hogy tuti befutók legyetek! :)

5 dolog, amiért imádjuk és amit nem tudtunk James Francoról

Sztárok
A márciusi JOY Pasiportré rovatában egy szuper interjút olvashattok James Francoval. Ennek kapcsán úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk nektek néhány, szám szerint 5 indokot, amiért szeretjük James Francot!

Pasik póló nélkül #13 - Szexi félmeztelen pasik a konyhában

Sztárok
Egy pasi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Egy nőéhez pedig a konyhán keresztül. És ha egy pasi ilyen jól mutat a konyhában, pláne félmeztelenül, akkor nem gondolkozunk tovább, hogy akarjuk-e. Ugye, lányok!?

Pénteki Pasi #8 - Dominic Cooper

Sztárok
Péntek? Mindenki dőljön hátra, mutatjuk az e heti találatunkat. Lányok, engedjétek meg, hogy bemutassunk nektek egy olyan igazán jóképű angolt.

Segítünk! 5 tipp, hogy mit vegyél fel egy randira!

Szerelem
Szexit? Vagy mégse szexit? Vagy akkor mit? Íme a Playboy főszerkesztő-helyettesének, Bus Istvánnak 5 tippje azzal kapcsolatosan, hogy mit is vegyetek fel egy randevúra.

5 ok, amiért imádjuk a születésnapos Ashton Kutchert!

Sztárok
Bár minden hét ilyen lenne! Kicsit már kezdünk fáradni, érezzük, hogy közeledik a hétvége, fogytán az energia...és hirtelen kiderül, hogy egy hollywoodi, igazán jóképű pasi ünnepli szülinapját. Na jó, tartsunk egy kis szünetet a munkában, és gondoljuk csak át, miért is szeretjük annyira a ma 35 éves Christopher Ashton Kutchert.

8 tipp, hogyan őrizd meg a tüzet a kapcsolatodban

Szerelem
Egy hosszú párkapcsolatban egy idő után szinte már természetessé válik, hogy időnként idegesítitek egymást, és sajnos még rosszabb, hogy természetessé és megszokottá válik minden közöttetek. De mindemellett a párkapcsolatok mindig megújulnak és változnak, ezért nem lehetetlen, hogy visszahozd tüzet és a vibrálást a kapcsolatodba a következő 8 tippünkkel.

Regisztrálj a JOY RANDI oldalán és bulizz velünk!

Promóciók
Találd meg a párod az év legszerelmesebb napján! Regisztrálj a joy.hu/randi oldalon és bulizz velünk február 14-én a MIX-ben megrendezésre kerülő exkluzív partinkon!