Cikkek a(z) online rovatból

Netflixes filmek, amik felkorbácsolják a nézők vágyait

Szerelem
A Netflixen kedvünkre válogathatunk több, mint 5000 sorozatból és filmből. Most összeszedtük az online csatorna 8 legerotikusabb filmjét!

Shoppingszemle: online vintage boltok, amiket érdemes megismerned

Divat
Az online vásárlás korában már szinte nincs lehetetlen, mindössze pár kattintás elég ahhoz, hogy a világ bármely pontján virtuálisan lecsaphass kiszemelt kedvenceidre.

Elhunyt a K-pop egyik csillaga

Sztárok
Mindössze 25 évesen, holtan találták a K-pop egyik sztárját, Sullit, valódi nevén Choi Jin-rit.

„A lelki sebeim később csak erősebbé tettek” – Csalár Bence küzdelme az online zaklatás ellen

Magyar sztárok
A divatújságíró és -bloggert sokan és sokszor bántották extrém külseje miatt. Éppen ezért fontos számára, hogy beszéljen az átélt traumákról, így segítve az agresszió áldozatait.

Online zero waste: álom, vagy valóság?

Promóciók
A digitális vásárlás nemzetközi térnyerése átlagosan évente 6 százalékkal nő1, így 2021-re elérheti a 2,14 milliárd felhasználót...

Olyan film készült a budapesti éjszakáról, amilyen még soha

Promóciók
Az éjjel láthatatlan hősei előtt tiszteleg a Huawei legújabb kampányában. A gyártó új okostelefon-családja, a P30 széria kiemelkedő kameraképességei ihlették azt a rövidfilmet, amelyet tegnap este mutattak be a nagyközönségnek a Toldi Moziban. Az alkotásban a Huawei olyan hivatások képviselőit mutatja be, akik napnyugta után állnak munkába azért, hogy mindenki jól érezze magát és biztonságban szórakozhasson. „Az Éjszaka Hősei” című rövidfilm a mai naptól online elérhető a vállalat közösségi oldalán.

Az X-Faktor egykori győztese kiparodizálta a Tindert

Sztárok
Kocsis Tibor és Dér Heni közös klipjükben az online társkereső oldalakat figurázzák ki.

Te is nagyon vártad már Viszkok Fruzsi sminkkollekcióját?

Promóciók
Végre landolt a Rossmann üzletek polcain és online drogériájában a P2 By Viszkok Fruzsi limitált kollekció.

Esküvői különkiadás, avagy 11 nő, aki ráfázott, hogy a neten rendelte meg a menyasszonyi ruháját

Divat
Jöjjenek a pórul járt menyasszonyok!

Barnängen Lagom-ház - Karnyújtásnyira a svéd életérzés

Promóciók
A Barnängen által végzett online kérdőíves felmérésből kiderül, a nők több mint háromnegyedének nincs napi fél órája önmagára, így a mindennapos hajtásban egyre távolabb kerülnek a harmonikus egyensúly állapotától. A svéd bőrápolási márka legújabb vegán termékcsaládja a lagom életérzés mellett szuperhatóanyagokat hív segítségül a maximális hidratáltság és a teljes relaxáció biztosításához.

Teljesen kimerít, hogy mindenkinek én vagyok a lelki szemetese

Önismeret
A barátaim mindannyian valamilyen krízisen mennek át, és futószalagon szállítják elém a problémáikat.

Előkerült az exem: féltem a házasságom, de nem tudok nemet mondani neki

Szerelem
Az ő élettársának fogalma sincs a létezésemről. A férjem azt gondolja, csak egyszer futottunk össze. Mi lesz ennek a vége?

Viszlát csipke, hello makramé!

Lakberendezés
A csomózott eljárás őrült tempóban hódítja meg a lakberendezési magazinokat és online portálokat. Ha kíváncsi vagy erre az erősen Pinterest pozitív technikára, olvass tovább!

Új, festői helyszínen kerül megrendezésre a Hard Dog Race

Kutyadolog
Holnapig még lehet online nevezni a Hard Dog Race idei Base futamára, ne maradjatok el róla.

Neten ismerkedsz? Tanácsok olyan nőktől, akik már megtalálták online a szerelmet

Életmód
Öt nő árulja el, milyen tanácsot kellene megfogadniuk azoknak, akik online próbálják megtalálni szerelmet.

Mennyire normális kiborulnom, ha feltörték az autóm?

Életmód
Feltörték az autóm, és én ettől teljesen paff lettem. Vajon normális, hogy ennyire szívemre vettem a dolgot, és nem tudok túllépni rajta?

10 jel, amiből rájöttem, hogy telefonfüggő vagyok – és 10 megoldás

Önismeret
Az elmúlt hónapokban olyan jeleket vettem észre magamon, amikből arra következtettem, hogy nagyon nagy probléma van a telefonomhoz meg általában az online térhez fűződő viszonyommal. Lehet, hogy nem is kéne függőségnek neveznem, de egészségtelen kapcsolatnak mindenképp. Elkezdtem utánaolvasni és sorra venni, hogy mit tehetnék ellene.

Ha az alábbi emojikat használod a netes ismerkedés során, nagyon kis eséllyel fogtok élőben találkozni

Életmód
Tudtad, hogy van egy szmájli, amit ha a netes ismerkedés időszakában használsz, alapjaiban csökkenti le az esélyeidet egy személyes találkozóra?

Dúl a szerelem: Tinderen talált párjára Singh Viki

Sztárok
Négy év szingliség után talált rá a szerelem Singh Vikire – méghozzá a randiappon. A Sztárban Sztár és A legbátrabb páros produkciókból is ismert énekesnő őszintén beszél arról, milyen az online ismerkedés.

Téli álom helyett: élvezd a sportolást & maradj fitt a hideg hónapokban is!

Fitt
A hardcore futócsajoknak nem jelent problémát, ha fagyban, hóban, esőben vagy épp hőségben kell útnak indulniuk. Ám, sokan a tipikus tavasztól-őszig futás hívei, hiszen nem könnyű sötétben, hideg szélben elindulni reggelente vagy este. Ha te is közéjük tartozol, online vezetőszerkesztőnk, Brigi ad pár tanácsot, hogyan maradj motivált akkor is, amikor az időjárás nem valami lelkesítő.

10 ajándék tipp karácsonyra a Netflorista és a JOY ajánlásával

Promóciók
A Netflorista Magyarország első olyan online ajándék piactere, ahol több száz bolt kínálatából élő chaten segítenek a tökéletes ajándék kiválasztásában.

Már több tízezren aláírták az állatos cirkusz betiltását sürgető petíciót

Kutyadolog
Harmincezer felett van jelenleg az aláírók száma a „Magyarországon is tiltsák be az állatok cirkuszban való szereplését” online petíció statisztikája szerint. A kezdeményezés célja elsősorban az, hogy a törvényhozók végre egyáltalán elkezdjenek foglalkozni a témával.

Jeremy Scott a barátságot és a sokszínűséget ünnepli a MOSCHINO [tv] H&M lookbook képein

Promóciók
A MOSCHINO [tv] H&M lookbook képeinek fotózására a MOSCHINO kreatívigazgatója, Jeremy Scott összehozta a barátait, hogy velük mutassa be azt a pozitivitást, szeretetet és sokszínűséget, amik a kollekciót jellemzik. A MOSCHINO [tv] H&M kollekció november 8-án debütál világszerte a kiválasztott üzletekben – itthon a Váci1-ben – és online a HM.com-on.

Elárulom, hogyan kapcsolok ki az online világból: 8 bevált szokás

Önismeret
Sokan kérdeznek ilyeneket tőlem: hogyan kapcsolsz ki? Hogyan pihened ki a közösségi oldalak, képkeresők, adatbázisok böngészésével töltött temérdek időt? Hogyan bírod ki egyáltalán képernyő nélkül? Nos, nem volt könnyű, de lassanként kialakítottam egy rendszert, amely működőképesnek látszik.

Jön a magyar cyberbullying-thriller

Életmód
A Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) – igen, így, vessző nélkül és szmájlival – szeptember 13-án kerül a mozikba. A cselekmény fikciós, de igaz történeteken alapul. Nézd meg az előzetest.