Cikkek a(z) itt rovatból

Brad Pitt szívesen forgatna Selena Gomezzel

Sztárok
Nehéz lehet az egyik percről a másikra gyermeksztárból, gyönyörű szinésznővé válni. Amikor viszont Brad Pitt azt nyilatkozta, hogy szívesen dolgozna vele, akkor nyilvánvaló, hogy amit Selena csinál, az jó.

Szépülj a természet erejével!

Promóciók
Te is úgy érzed, itt az ideje, hogy kezedbe vedd egészséged és szépséged megőrzését, és végre tegyél valamit saját magadért és családodért? Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj az otthon elkészített kozmetikumok előnyeivel. Meglátod, mennyire egyszerű és hatásos, és nem utolsósorban sokat spórolhatsz velük.

Villantsd a hasad! Így hordd a hasvillantós topokat!

Divat
Végre valahára dübörög a nyár, és élesben bevethetjük lengébb ruhatárunkat. Itt a hastopok ideje, újra. Hogy milyet válassz és mivel húzd fel? Most ajánlunk néhány szuper ötletet ebben a témában is.

Sztárok bikiniben - 15 bikinis celeb

Sztárok
Ha végre itt a nyár... akkor bizony a sztárok is felkapják a kedvenc fürdőrucijukat és már irány is a strand! Nézzük, hogy ki miben teszi ezt!

4 jó indok, amiért ajánlott fekete áfonyát enni

Tipp
Végre itt a nyár, a finomabbnál finomabb gyümölcsök szezonja. Például az áfonyáé is. Most eláruljuk, hogy ezt az ízletes gyümölcsöt miért nagyon ajánlott enni azoknak, akik egészségesek akarnak lenni és azoknak is, akik vékonyak!

Harry Styles szexibb, mint valaha! Fotó!

Sztárok
Ráadásul nem is rejtegeti! A One Direction énekese szexi félmeztelen képet osztott meg a követőivel a Twitteren mexikói nyaralásáról.

Nyaralás extrákkal - 5 olvasónk nyári kalandja

Szerelem
Hogyan élvezd ki a nyaralás minden pillanatát, minden tekintetben? A JOY júliusi számának szex rovatában találhatsz pár érdekes tippet arra az esetre, ha fel szeretnéd dobni a külföldi túrát - akár egyedül, akár párban utazol. Itt olvasóink mesélnek külhoni kalandjaikról. Íme 5 lány kalandja

Egy gyümölcs, ami segít a fogyókúrádban

Tipp
Bár a jelenlegi időjárás nem ezt mutatja, de azért attól még nyakunkon a bikiniszezon. Most bemutatunk nektek egy olyan trópusi gyümölcsöt, ami itthon még annyira nem ismert, viszont nagyon egészséges, és ezzel a gyümölccsel éhezés nélkül búcsúzhatsz el a plusz kilóktól!

Kim Kardashian hivatalosan is elvált

Sztárok
Kim Kardashian újabb pocakos fényképet osztott meg twitter-én aznap, amikor végre sikerült hivatalosan is lezárnia előző házasságát Kris Humpries-el.

Újabb sztárcsemeték a láthatáron!

Sztárok
Kate Winslet harmadik, míg Jennifer Love Hewitt első gyermekével várandós.

Superman a címlapon - Galéria!

Sztárok
Rohamosan közeledik az új Superman-mozi, Az acélember hazai bemutatója (június 20.), és ha még nem figyeltetek volna fel a képregénysorozat legújabb feldolgozásának sztárjára, Henry Cavill-re, akkor bizony itt az ideje.

Amanda Seyfried a Givenchy őszi kampányában

Divat
A Very Irresistible parfüm kampány után itt az újabb kollaboráció a gyönyörű amerikai színésznő és a Givenchy divatház között. Amandát kérték fel ugyanis a az őszi kampány elkészítéséhez is.

Nézd élőben ITT a JOY szülinapi partiját!

Divat
Szeretnéd élőben végignézni a JOY Magazin 15. születésnapi buliját? Akkor tarts velünk 19.00-tól egészen 22.30-ig!

Brad Pitt és Angelina új lakótársai

Sztárok
Brad Pitt és Angelina Jolie imádják a nagy családot és most ráadásul még többen is lesznek egy fedél alatt.

5 esküvői frizura tipp

Szépség
Lassan itt az esküvő szezon ezért a gyönyörű fehér ruha mellett nem elhanyagolható a tökéletesen elkészített frizura sem. Összeválogattuk nektek az általunk kiválasztott öt legszebb hajkoronát amelyet ti is könnyen elkészíthettek magatoknak.

Nézd nálunk élőben Roberto Cavalli divatbemutatóját

Divat
Idén május 25-én kerül megrendezésre a bécsi Life Ball, ami Európa legnagyobb HIV/AIDS jótékonysági rendezvénye. Az eseményen rengeteg sztár fog megjelenni és látható lesz Roberto Cavalli divatbemutatója is, amit itt nálunk élőben meg is nézhetsz!

A 15 legszebb fürdőruha

Divat
Itt a nyár és a strandszezon! Ha még nem döntötted el, hogy egyberészes vagy bikini, színes vagy mintás, sima vagy fodros darabot válassz, akkor sincs okod az aggodalomra.

Like it! Vicces Facebook posztok

Tipp
A magazinban néhány csodás Facebook történetetet olvashattsz, itt pedig összegyűjtöttünk pár igazán vicces posztot a világ legismertebb és legsikeresebb közösségi oldaláról.

Itt a piros, hol a piros

Divat
Az élénk pipacspiros a nyári szezon egyik legmenőbb színe. Friss és üde, ráadásul mostanában egy sor sztáron láthattuk különböző variációkban, így ihletet meríteni sem nehéz!

Fehérfári Fitness Fesztivál 2013.

Tipp
Most vasárnap a fittségé a főszerep! Nemzetközi amatőr női-férfi testépítő verseny, női bikini sport verseny, electric boogie verseny, kung fu bemutató...soroljuk még?

Legyél Te a Zagar új klipjének producere!

Tipp
Végre itt a várva várt új Zagar lemez a Light Leaks! Ez azonban még mind semmi, a zenekar ugyanis új videot is tervez forgatni Space Medusa című számukhoz, aminek akár Te is a producere lehetsz!

Lakkozz, mint egy profi! A 3 legújabb zselés körömlakk

Szépség
Itt a jó idő és a lábujjaid kikandikálnak a papucsból, amely viszont csak akkor szexi, ha jól ápolt. Mostantól már otthon is kivitelezhető az eddig csak a profik által készített, szenzációs gél hatás. A legújabb zselés körömlakkok segítenek, hogy sokáig gyönyörű színben pompázzanak körmeid.

Anyák napi ajándék tippek: Ékszert az anyukáknak!

Tipp
Hamarosan itt az anyák napja! Ha még nincs ajándékötleted, most segítünk: válassz egy vidám, nyári ékszert!

A 15 legtrendibb külföldi sztár

Divat
A JOY különszámában, a JOY Trendben összeszedtük 2013 legnagyobb trendjeit, divat eseményeit, tudnivalóit. Itt a joy.hu-n pedig folyamatosan beszámolunk az újdonságokról, az aktualitásokról és megmutatjuk, mit viselnek az igazán trendi sztárok. És hogy kik is azok? Lássuk!

5 olvasónk elárulja, miben változtatta meg őket az exük

Szerelem
Korábbi kapcsolataid kihatnak mostani szerelmi életedre is, jó és rossz értelemben egyaránt? Hogyan tanulj, fejlődj exeid emlékeiből, elolvashatod a magazinban. Itt pedig öt lány meséli el, hogyan változtak meg korábbi kapcsolataik miatt.