Cikkek a(z) tippek rovatból

Segítünk, milyen szempillaspirált válassz!

JoyTV

4 hatásos tipp pattanásos bőrre

Szépség
Pattanásos a bőröd? Tippjeinkkel megszabadulhatsz a problémától és a bőröd újra ragyogó lesz.

Megmutatjuk, mi nem hiányozhat a neszesszeredből!

JoyTV

A 7 legnagyobb 2015-ös tavaszi táskatrend

Divat
Végéhez közelednek az őszi divathetek, úgyhogy nagyjából láthatjuk, hogy jövő tavasszal melyik 7 táskatrend fog leginkább dominálni.

A legjobb steppelt szettek sztároktól és az utca divatőrültjeitől

Divat
Coco Chanel ikonikus steppelt táskája idén megihlette a divatgurukat is. Az októberi JOY-ban bemutatjuk a végeredményt, itt lássuk, hogy a sztárok és a streetstyle nagyágyúi hogyan és mivel viselik!

2 divatos őszi szett a Plus Size Advice bloggerétől!

Divat
Kovrig Dóra két szuper outfit tippet is hozott azoknak, akik esetleg teltebb idomokkal rendelkeznek, de mindig szeretnének divatosak lenni, így ősszel is.

A sztárok új kedvenc színe: a narancspiros

Divat
A legmenőbb narancspiros színű cuccokat megmutatjuk a már kapható októberi JOY Magazinban. Itt pedig azt láthatjátok, hogy melyik sztárok és hogyan viselik ezt a csodás színt.

Így viseld ősszel az oversize pulcsit ruhaként!

Divat
A Fashion is my cure bloggere, Bodonyi Bianka egy tökéletes őszi szettet mutat be neked olyan darabokkal, amiket akár nyáron is hordhattál, de még télen is felvehetsz. Csak máshogy párosítva.

Így készült a 2014-es októberi divatanyagunk!

JoyTV

5 dolog, amit kerülj orális szex közben!

Szerelem
“Ez pont olyan, mint a pizza: ha nem sikerült jól, a srácok akkor is örülnek neki” – szól a városi szólás-mondás a nyalókázással kapcsolatban. Ami, lássuk be, elég furcsán hangzik: összeszedtünk pár olyan dolgot, amiért egyáltalán nem rajonganak a pasik, és pár olyan dolgot is, amikor jobb, ha bele sem fogsz a dologba.

A legújabb őszi körömlakkok

Szépség
Ami a körömlakkot illeti ebben a szezonban szinte minden árnyalat nyerő. A bronztól a metálig, a kéktől a bordóig használd bátran a színeket!

Hajápolási tippek festett hajra - 3 nélkülözhetetlen termékkel!

Szépség
A hajszíned ragyogó a hajfestés első napján, de mosásról mosásra veszít a színéből és a ragyogásából? Ha megfelelően gondoskodsz tincseidről, és speciális termékeket használsz, a természetes ragyogás mellett, a színét is tovább megőrzi.

Az idei ősz 5 legmenőbb darabja

Divat
Bodonyi Bianka, a Fashion is my cure bloggere összegyűjtötte neked az idei ősz legtrendibb darabjait, amelyeket neked is muszáj beszerezned.

Hogyan szeress és hogyan ne?

Szerelem
Nagyon nehéz kérdés, de ha egyszer megérted, megéled, tudni fogod, mikor szeretsz igazán!

10+1 cuki, különleges és praktikus esernyő, amivel még az esőnek is örülünk

Divat
Esős időben sem kell lemondani a színes, különleges és cuki dolgokról. Íme néhány ernyő, amivel tutira feldobhatod az esős napjaidat is, ráadásul van egy-kettő, ami még igazán praktikus is!

7 ok, miért kellene még többet szexelni

Szerelem
Miért szexelj még többet? A nulladik és legfontosabb ok az, hogy: mert jó. De azon kívül, hogy jó, még miért lenne jobb még többet összebújni? Cikkünkben 7 nagyon jó érvet is összegyűjtöttünk!

19 dolog, amit Ross és Rachel tanított a szerelemről

Szerelem
10 évig izgultuk végig Ross és Rachel kapcsolatát és örültünk, amikor végül aztán csak összejöttek. De addig sok minden történt, és sokat tanulhattunk tőlük kapcsolatokról, egymásról, de legfőképp a szerelemről.

12 pasitípus, akivel soha többé ne randizz!

Szerelem
Már alig várod, hogy rád is rád találjon a nagy ő és ezért sorra regisztrálsz a társkereső oldalakra és minden vakrandira elmész a nagy találkozás reményében? Azért van 12 pasitípus, akit jobb, ha mielőbb elfelejtesz!

10 mondat, amit NE mondj a kapcsolatban élőknek

Szerelem
Van néhány olyan dolog, amit a kapcsolatban élők már nagyon-nagyon unnak hallani másoktól. 10 ilyet gyűjtöttünk össze.

9 cuki darab, amit be kell szerezned őszre

Divat
Nyakunkon a szürke, hideg hétköznapok, ami ellen csak te tehetsz. Például ezekkel a különleges, cuki kis darabokkal.

Hogyan ne tedd tönkre a kapcsolatodat, és mit jelent az, hogy elvárások-nélkül?

Szerelem
Az elmúlt években sok-sok férfi és nő fordult hozzám segítséget kérve a párkapcsolata problémáihoz. Nagyon tanulságos beszélgetéseket folytattunk és megállapíthatjuk, hogy a párkapcsolataik, szerelmi ügyeik miatt a férfiak is éppúgy tudnak „szenvedni”, ahogyan a nők. – meséli Bús Tímea párkapcsolati szakértő, életvezetési coach, a Dualas Társkereső Iroda alapítója.

Segítség, a pasim non-stop féltékeny! 5 hasznos tipp

Szerelem
Nem csoda, hogy a huszonéves párok közt többen szakítanak a féltékenységi rohamok miatt, mint a félrelépések következtében: egy folyton ugrásra kész srác, aki árgus szemekkel figyeli, kire nézel az utcán, nagyon kiborító tud lenni.

21 szépségtrükk, amit mindenképp tudnod kell

Szépség
Íme 21 praktika és tipp, amivel még szebb lehet a bőröd, a hajad, a sminked, vagyis Te magad!

10 szabály, hogyan ismerkedj esküvőn

Szerelem
Az egyik legjobb ismerkedési lehetőségek, illetve helyszínek egész évben az esküvők. De itt sem mindegy, hogyan próbálkozol, mit csinálsz. Íme ezért most 10 tipp, hogy tuti sikeres legyen a flörtölés a lagziban, amelyet majd aztán remélhetőleg egy-két, vagy még több randi is kövessen.

Ha rosszul sikerült a hajad...

Divat
Van olyan, hogy az ember bármit csinálhat, nem úgy áll a haja, ahogy szeretné. Azonban most frizura tippek helyett erre néhány divattippet adunk, megoldás gyanánt.