Cikkek a(z) mit rovatból

5 dolog, amit idén nyáron muszáj megtenned a legjobb barátoddal

Életmód
Nyáron lehet a legjobban kalandokat vadászni. Ha van egy igazán jó barátod vagy barátnőd, már csak egy lista kell, amit követve szuper izgalmas nyaratok lesz majd.

5 tipp, ami segít, hogy vékonyabb és tónusosabb legyen a combod

Fitt
Ki ne szeretne feszes, vékony és formás combokkal hódítani? Most összeszedtük, mit kell tudnod comb edzés és diéta témájában ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a virgácsaidból!

15+1 dolog, amit eddig nem tudhattál A szolgálólány meséjéről

Életmód
A szolgálólány meséje 2017-ben robbant be a köztudatba, és a nem túl távoli jövőben játszódó történet azonnal hatalmas siker lett, díjak hegyeit zsebelte be a stáb, köztük a legjobb drámai sorozatnak járó Golden Globe-díjat.

24 dolog, amit nem tudtál Margaret Atwoodról

Életmód
A szolgálólány meséje önmagában is ellentmondásos módon nyugtalanító mű, éspedig az eredeti regény legalább annyira, mint a belőle készült tévésorozat. De az evamagazin.hu most a mögötte álló írónőre, Margaret Atwoodra volt kíváncsi.

5 dolog, amit, ha elkövetsz, sokkal stresszmentesebb lesz az életed

Önismeret
Tartsd be a sikeres emberek 5 szokását, és szabadulj meg az állandó stresszeléstől, feszkótól. Kövesd tippjeinket, és kezdd el az életmódváltást sikeresen.

Mit árul el a személyiségedről az (álom)autód színe?

Önismeret
Legyünk őszinték, nőként fontos az, hogy milyen színű a kocsink - gyakran a kinézet alapján dől el, hogy melyik négykerekű lesz az új családtag. Azonban a színválasztás a személyiségedbe is betekintést enged.

Minden, amit a Stranger Things harmadik évadáról tudnod kell

Életmód
Készülj fel a nagy és ijesztő dolgokra, hiszen hamarosan folytatódik harmadik évadával a Stranger Things, te pedig tutira imádni fogod az új részeket is.

Új póz menő most az Instán, de sokak szerint nagyon előnytelen

Életmód
Nem igazán jön be az Instagram népének az a póz, amit mostanában a menő csajok elég gyakran használnak. Te láttad már ezt a bizonyos testtartást?

Nagyon rosszul fest George Clooney a balesete óta

Sztárok
George Clooney még mindig nincs jól durva motorbalesete után, amit egy forgatásra tartva szenvedett el Olaszországban. Egy friss videó szivárgott ki a színészről.

Etikett a királyi családban: 9 szó, amit nem mondhatnak ki

Sztárok
Egyáltalán nem könnyű a brit királyi család tagjainak, pláne, ha azt nézzük, mennyi szabálynak kell megfelelniük. A következő szavak viszont nem hagyják el a szájukat, egyrészt a szabályok miatt, másrészt pedig annak köszönhetően, hogy a legfelsőbb társadalmi réteghez tartoznak, így a beszédüknek is ezt kell tükröznie.

Károly herceg rossz szemmel néz Meghan hercegnére

Sztárok
Károly herceg kissé kiakadt egy olyan dolgon, amit fiának, Harry hercegnek felesége, Meghan hercegné rendszeresen megtesz. Vajon mi lehet az?

4 dolog, amire tényleg csak a húszas éveidben nyílik lehetőséged

Életmód
A húszas éveidben rengeteg ajtó kinyílik előtted, de akad néhány olyan lehetőség is, amivel csak ebben a szűk időszakban élhetsz. Most eláruljuk, mi az, amit kár lenne kihagyni!

Fergeteges: Will Smith a Lánchíd tetején táncolt

Sztárok
Az nem új hír, hogy Will Smith Budapesten van (sőt a friss hírek szerint már csak volt), és hogy olyan jófej volt ő is, mint Ashton Kutcherék tavaly. De az igen, hogy milyen szuper videót készített a városunkban!

Létezik hatodik szeretetnyelv is, amit sajnos nem ismernek elegen

Szerelem
A párkapcsolatok tényleg sok munkát igényelnek, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ismerd a másik szeretetnyelvét. De azt tudtad, hogy az öt alap mellett létezik egy hatodik is?

10 probléma, amit csak az ért, aki fiatalabbnak néz ki a koránál

Életmód
A fiatalos külső bizonyos helyzetekben áldás, de ennek köszönhetően nem kevés kellemetlen szituációt is átélhetsz miatta.

Nem túlzás ez 3 évesen? 6+1 szabály, amit Sarolta hercegnőnek már most be kell tartania

Sztárok
Az internet épp Sarolta hercegnőtől olvadozik. Lajos herceg keresztelőjén elképesztően cukin, igazi nővér módjára védte be a fotósok elől testvérét, de vannak szabályok, amiket már most tilos megszegnie.

Kim Kardashian egyszerű trükkje, hogy egy edzést se hagyjon ki

Fitt
Ha követed Kim Kardashiant az Instagramon, biztosan feltűnt, hogy újabban nagyon rákapcsolt az edzésre, és minden nap kitesz valamit róla a sztorijába.

6 nosztalgikus dolog, amit te is csináltál a barátnőiddel gyerekként

Életmód
Az idő csak úgy repül, ezt pedig az bizonyítja igazán, ha felidézed, milyen más volt az életed általános iskolás korodban. Ennek kapcsán most egy kis időutazásra hívunk!

Fény derült arra, mit gondol Selena Gomez Justin Bieber eljegyzéséről

Sztárok
Izgalmas hírrel vette kezdetét a hét, hiszen kiderült, hogy Justin Bieber pár hét után eljegyezte Hailey Baldwint. De hogy mit gondol erről Selena, nem lehetett tudni. Eddig!

Johnny Depp már megint változtatott valamit az Amber Heard tetkóján

Sztárok
Már megint hozzányúlt egy tetováló ahhoz a mintához, amit Johnny Depp eredetileg Amber Heard miatt készíttetett, majd egyszer már átvarratta.

Justin Bieber és Hailey Baldwin jegyesek, de van egy fura dolog, amit nem vettél eddig észre a kapcsolatukban

Sztárok
Tuti, hogy észre sem vetted még azt a friss jegyes Justin Bieberrel és Hailey Baldwinnal kapcsolatban, amit néhány vérbeli rajongó kiszúrt az Instagramon.

Neked mennyi a szex IQ-d? Teszteld le!

Szerelem
Néhány kérdésre való válaszolás segítségével megtudhatod, hogy mester fokozatú elismerés járna neked, vagy van még mit tanulnod, hogy magasabb legyen a szex IQ-d.

Újra divatos a ruhadarab, amit gyerekkorunkban utáltunk

Divat
Még egy olyan divat tért vissza, amelyet a '90-es években szerettek sokan, de még többen utáltak. A scrunchie hajgumik és a cargo nadrág mellett divatos lett a biciklisnadrág is.

Nagyon drága ajándékot kapott Lajos herceg Harry hercegtől

Sztárok
Harry herceg nagyon kitett magáért, hogy szép ajándékot kapjon tőle unokaöccse, Lajos herceg a keresztelőjére. Kíváncsi vagy, mit adott neki?

Sarolta hercegnő beszólt a fotósoknak

Sztárok
Emlékeztette a fotósokat arról, amit szerinte maguktól is tudniuk kellett volna. Sarolta hercegnő egy igazi csibészként viselkedett Lajos herceg keresztelőjén.