Cikkek a(z) mobil rovatból

Nyári védelem: nem csak bőrápolás - A legjobb tippek!

Tipp
Minél jobb az idő, annál több időt töltünk a szabad levegőn. Ha tehetjük, elmegyünk kirándulni, biciklizni, strandolni, nyaralni vagy csak sétálni egyet. Nincs is egészségesebb a szabadban végzett testmozgásnál, de jól tesszük, ha a nyári hőmérséklet-változásoknak megfelelően készülünk fel bármilyen szabadban végzett tevékenységre, legyen szó nyaralás alatti városnéző túráról, strandolásról, a városban lévő biciklizésről vagy a szabadban végzett sportolásról.

Fesztiválozz a mobiloddal!

Tipp
Nem akarsz lemaradni a régen várt koncertről? Vagy egyszerűen csak trendi akarsz lenni? Akkor töltsd le a mobilodra a kedvenc fesztiválod ingyenes applikációját, hogy naprakészségeddel felvághass a barátaid előtt is!

Készíts és küldj képeslapot a nyaradról a mobiloddal!

Tipp
Ti szoktatok még képeslapot küldeni a nyaralásotokról? Vagy most már csak kiposztoltok egy fotót a Facebook oldalatokra? Ha az utóbbit választjátok, akkor mutatunk néhány mobil alkalmazást, amivel még

JOY Randi - iPhone applikáció a JOY magazintól

Promóciók
A JOY magazin ismét egy újdonsággal állt elő! A nagysikerű JOY applikáció után most itt a JOY Randi. Töltsd le Te is és találd meg a nagy Ő-t a mobilodon keresztül a JOY-jal!

5 alkalmazás, ami nem hiányozhat a mobilodról!

Tipp
Összegyűjtöttünk neked néhány olyan telefonos alkalmazást, melyek nem hiányozhatnak az érintőképernyődről! Ha még többre vágy, lapozd fel a magazint, Nethírek rovatunkban csupa érdekességet, újdonságot találhatsz!

Ha selfie, akkor Lumia 735!

Promóciók
A 4,7” méretű, kesztyűben is használható kijelzővel rendelkező Lumia 735 okostelefon tökéletes kiegészítője lehet őszi/téli outfitednek.

Már ismered a jövendőbelidet! Hívd fel és beszélj meg vele egy randit!

Szerelem
Éppen szingli vagy? Feltétlenül böngészd át a mobilodat, a noteszodat, nézd végig az Facebookon a barátaidat: egy tanulmány szerint ugyanis a párkeresők 33 %-a már jó ideje ismeri jövendőbeli partnerét!

Maximális tudás mini méretben: Samsung Galaxy S III mini

Promóciók
Kevés olyan igazán szép, csajos okostelefon létezik, amelynél a stílusos kivitelezés nem megy a tudás és a képességek rovására. A Samsung ezt szem előtt tartva készítette el a Samsung Galaxy S III minit, amely vékony, kompakt kivitelezésének köszönhetően tökéletesen kézbe simul, letisztult eleganciája pedig gördülékeny felhasználói élménnyel párosul.

Lehet ennél is több tartalom? Igen, a JOY ingyes letölthető mobil alkalmazásában!

Tipp
Ha eddig még nem töltöttétek le a JOY ingyenes mobil applikációját, garantáljuk,hogy többé nem tudtok majd ellenállni neki!

Töltsd le most ingyen a megújult JOY alkalmazást!

Promóciók
Ti már letöltöttétek a mobilotokra az új mobilos JOY alkalmazást? Ha nem, akkor ismerjétek meg és itt is az ideje, hogy letöltsétek!

A hűtés művészete

Promóciók
Ha nem akarsz megsülni ebben a nagy melegben az íróasztalod előtt, mert ráadásul a légkondi is épp most romlott el az irodában, akkor íme a megoldás, az ARCTIC Breeze asztali ventilátor és az ARCTIC Breeze MOBILE USB ventilátor!

Íme az Alcatel új női telefonja az OT-810D

Promóciók
Divatos. Társasági. Különleges. Az ALCATEL bemutatja az OT-810D modellt, a kizárólag nőkre szabott telefont. Az OT-810D az izgalmas, könnyen használható technológia és a stílusos kivitelezés tökéletes kombinációja.

Az év mobilalkalmazása- Simple!!!

Promóciók
Az OTP Mobil Simple kialakításáért járt az első díj a rangos versenyen.

A UNIQ tokok egyediek és stílusosak, épp úgy, mint Te!

Promóciók
Tervezz saját telefontokot!

Tanulj okostelefonul - Mini okostelefon szótár

Tipp
Ha tudod, hogyan kell beszélned a mobiloddal, sokkal több lehetőség nyílik meg előtted.

Nyári fotótrükkök Androiddal

Tipp
Végre itt a nyár és vele együtt a nyaralás ideje! Jöhet a tengerparti napozás és a városnéző körút, a vállalkozó kedvűeknek pedig a hegyi túrák. Járj bármerre, örökítsd meg a legszebb pillanatokat, üzenj fotón, szerkeszd a legjobb képeket és oszd meg őket barátaiddal androidos mobilod segítségével!

Nyári sminkek Androiddal

Szépség
Szeretnél egy igazán egyedi és menő sminket az esti bulira? Jó lenne néhány hasznos és egyszerű arcápolási tipp a nyárra? Tudni szeretnéd, hogyan őrizheted meg arcod fiatalságát, pár apró trükk segítségével? Hívd segítségül androidos mobilodat!

Teljes érintés élmény HD-ben

Promóciók
A mobilitás és az innováció, melyek mindig is az Acer génjeiben voltak, most a kifejezés egy új formáját kapták az új Acer ICONIA TAB A500 révén, mely egy 10,1-collos tablet eszköz, ami arra született, hogy maximalizálja a tartalmak élvezetét, valamint hogy ugyanazt a gazdag multimédia, játék és webes élményt biztosítsa, mint az otthoni PC, csak a multi-touch technológia jóvoltából egy kicsit jobban felhasználóbarát módon.

Lépj be Lady Gaga világába androidos mobiloddal

Tipp
Légy jól informált és tudj meg mindent első kézből! Ne maradj le a kedvenceddel kapcsolatos legfrissebb hírekről! Androidos mobiloddal most mindent megtudhatsz Lady Gagáról, akinek május 23-án jelenik meg új, Born This Way című albuma.

Főzz Androiddal: keress receptötleteket mobiloddal

Tipp
Itt a jó idő, piknikezni indulnátok a barátnőiddel, és gyorsan össze kellene dobni valami harapnivalót abból, ami otthon van? Készítenél egy finom vacsit a párodnak, de nincs egy jó ötleted sem? Meglepnéd a barátokat egy igazi csokis nyalánksággal, amit még senki sem ismer? Hívd segítségül okostelefonodat és kápráztass el mindenkit főzőtudományoddal!

Fogd rövidre! SMS rövidítési tippek okostelefon megszállottaknak!

Tipp
Az okostelefonok rengeteg új, érthetetlen kifejezéssel árasztották el ékes anyanyelvünket. A magazinban összeállítottunk neked egy szótárt, hogy ki tudj igazodni mobilod képernyőjén. Szifan, WLAN, Bluetooths és társaik magyarázatát találod meg az újságban. Itt az sms-nyelv gyöngyszemeit gyűjtöttük össze

Tabuk nélkül Androiddal

Tipp
Itt a tavasz és tombolnak a hormonjaid? Feldobnád a szerelmi életedet, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Zavarba jössz, ha a barátnőid véleményét kell kikérned? Kérj tanácsot okostelefonodtól! Az Androidos mobilod most abban is segítségedre lehet, hogy egy kicsit felforrósítsd a levegőt a hálószobában.

Trendi és hasznos alkalmazások okostelefonon

Tipp
A ma kapható mobilok között már egyre több az okostelefon. Ezek a kütyük valójában zsebben hordható kis számítógépek, hiszen nem csak telefonálni lehet rajtuk, de folyamatos elérhetőséget biztosítanak akár e-mailben is. Internet kapcsolattal rendelkeznek, és a különböző virtuális piacterekről letölthető alkalmazások révén személyre szabhatóak. Néha talán zavarba ejtő is ez a változatosság, mégis érdemes kísérletezni vele!

Mobilt karácsonyra? Ezek a mi tippjeink!

Tipp
Ha szeretnél egy új telefont, vagy valaki másnak akarsz ajándékba adni egy mobilt, hogy az ünnepek után is mindig kapcsolatban tudjatok maradni, akkor korosztályosan, környezetbarátosan és virtuális valóságosan is segítünk választani.

Mediterrán hajóutat és okostelefonokat zsebelhetünk be!

Promóciók
Egyre többen használjuk a mobilunkat internetezésre is – pláne az okos telefonok terjedésével! Ebből indult ki a Vodafone is, amikor elindította ezt az újszerű négy héten át tartó játékát.