Cikkek a(z) díj rovatból

Beyonce csúcsformában pózolgat saját fotóin! Nézd meg őket Te is!

Sztárok
Nem mindennapi oldalát mutatta meg a 31 éves Grammy-díjas énekesnő a saját, hivatalos Tumblr oldalán.

HELL iceCool: Indulj pöccre télen is! - téli meglepetés a HELL-től

Promóciók
A tél beköszöntével ismét nagy dobással állt elő a HELL ENERGY. Az ország vezető energiaitala - melyet korábbi innovációjáért már az Év Terméke 2012 díjjal is jutalmaztak - ugyanis újabb limitált szériás újdonsággal rukkolt elő. A HELL iceCool, a kiwi és tutti-frutti ízesítéssel debütáló finomság, különleges, téli csomagolásban került a boltok polcaira.

Nagydíjra érdemes

Promóciók
A PANTONE ülőgarnitúra nagyvilági és elegáns, a modern formavilágú szobákba tervezett darab, kényelmét a komfortos, nagy ülőfelület és az állítható fejtámla biztosítja.

American Music Awards 2012 - A nyertesek és az 5 legszebb vörös szőnyeges ruha

Divat
Vasárnap este került megrendezésre az American Music Awards zenei díjátadó, amely során idén is remek előadásokat és ruhakölteményeket láthattunk. De vajon melyik volt az 5 legjobb ruha az est folyamán?

Jennfer Aniston retro, Beverly Hills 90210 stílusú ruhában

Divat
Jennifer Aniston mindig kifogástalan stílusérzékkel választ magának ruhát egy egy eseményre. Nem régiben pedig egy díjátadó gálán egy igen emlékezetes darabban jelent meg, ami remekül állt neki és mindenkinek eszébe jut róla fiatalkora.

Taylor Swift a Harper's Bazaarban!

Sztárok
A lány, aki mindent visz - Ő Taylor Swift, akit a EMA 2012 díjátadón Frankfurtban három kategóriában is díjaztak,és most őt láthatjuk az amerikai Harper's Bazaar december-januári számának címlapján is.

A 2012-es őszi JOY Vásárlási Láz nyereményjáték győztese: Sári

JoyTV

A szépség nagydíja -
JOY Prix de Beauté 2012 nyertesei

Szépség
Immár hagyományosan tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja elnevezésű rendezvény Magyarországon, amelynek keretében a minőség és az exkluzivitás díját olyan, a magyar piacon 2012-ben megvásárolható kozmetikai termékek nyerhették el, melyek kategóriájukban belül egyedülállóak. Egy szakemberekből és ismert sztárokból álló zsűri, illetve a JOY olvasói közösen választhatták ki az év legjobb kozmetikai termékeit. Íme a nyertesek.

MTV EMA 2012 - A nyertesek és a vörös szőnyeges ruhák

Sztárok
Vasárnap este a Frankfurtban rendezett díjátadón kiderült az MTV EMA győzteseinek névsora. Justin Bieber a Legjobb Férfi, Taylor Swift a Legjobb Női, a One Direction a Legjobb Új Előadó. Heidi Klum vetkőzött, David Hasselhoff zuhant, a koreai világsztár, PSY pedig elvitte a Legjobb Videónak járó díjat.

Díjat kapott Halloween napján Stella McCartney

Divat
Már tudjátok rólunk, hogy nagyon szeretjük – többek közt - Stella McCartney-t. Sokszor írtunk róla és mutattunk be sztárokat, akik az angol tervezőnő ruháit viselték. Nos, nem csak mi rajongunk érte. Szerda este a Halloween partik mellett az angol Harpers Bazaar Women of the Year díjátadó gálája is megrendezésre került, ahol Stella McCartney átvehette az év angol divattervezőjének járó díjat.

Szavazz és nyerj! A szépség nagydíja - JOY Prix de Beauté 2012

Promóciók
Immár hagyományosan, idén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a JOY Prix de Beauté - A szépség nagydíja elnevezésű rendezvény Magyarországon, melynek keretében az itthoni piacon 2012-ben megvásárolható kozmetikai termékek közül különböző kategóriákban egy szakemberekből és ismert sztárokból álló zsűri, illetve a JOY olvasói közösen választják ki az év legjobb kozmetikai termékeit.

Sztárok kínos pillanatai: Ilyen, amikor cserbenhagy a ruha

Divat
Legutóbb a káprázatosan szép színésznővel, Sofia Vergara-val történt egy kis baleset. Épp a "legjobbkor" 20 perccel az Emmy-díjátadó gála előtt. Most összeszedtünk néhány kínos pillanatot, amit a koránt sem tökéletes sztároknak kellett átülniük, mert ruhájuk cserbenhagyta őket.

Lady Gaga John Lennon békedíjat kapott

Sztárok
Lady Gaga október 9-én John Lennon békedíjat kapott a társadalmi tevékenységei miatt. A díjat Yoko Onotól vehette át.

A hajikon - Lea Michele 7 frizura tippje

Szépség
A Glee - Sztárok leszünk sorozat főszereplője nyert már Golden Globe és Grammy díjakat, jelölték Emmyre, a Time beválaszttotta a világ 100 legbefolyásosabb híressége közé, a Victoria's Secret pedig a 100 legszexibb közé szavazta. Mi most egy újabb szempontból is nyerőnek kiáltjuk ki Lea Michele-t - övé az egyik legjobb frizura Hollywoodban!

Csillogásból sosem elég, Lucy Liunak sem!

Divat
Lucy Liu csodálatos, csillogós ruhában jelent meg néhány napja az Emmy Díjátadón.

Instalove #5- Kedvenceink legjobb Instagramos képei a héten

Sztárok
Micsoda hét! Javában zajlanak a divathetek, ráadásul most adták át az Emmy díjakat is - mi pedig nem győzzük csodálni ezeket a képeket!

Heidi Klum lesz az MTV EMA háziasszonya

Sztárok
A német szupermodell, Heidi Klum vezeti az idei díjátadót Frankfurtban. A legnagyobb zenei csillagokat felvonultató show-t november 11-én, vasárnap este 21:00-tól élőben közvetíti a csatorna.

Emmy Awards 2012 - A nyertesek és képek a vörös szőnyegről

Sztárok
Megrendezték a 64. Emmy díjátadót, ahol a legjobb délutáni, nem főműsoridős sorozatokat, műsorokat díjazták. Lássuk a nyerteseket és a csodaszép, vörös szőnyeges ruhákat, természetesen sok-sok hírességen.

Gellért, a divat strandja! Divatpályázat és díjátadó fashion show

Divat
Nyár elején fürdőruha és strandkollekció tervező pályázatot írta ki 'Gellért, a divat strandja!' címmel. A kiválasztott és legyártott pályamunkák egy nagyszabású divatbemutató keretein belül mutatkoztak be nemrég a Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdőben!

Lana Del Rey fekete hajszínre váltott

Szépség
A nemrég megrendezésre került GQ magazin Men Of the Year díjátadó gáláján mutatta meg új hajszínét a nagyközönségnek Lana Del Rey, nem kis megdöbbenésükre.

Elkezdődött a New York Fashion Week!

Divat
Oscar de la Renta életműdíjat kapott a Couture Council-tól.

MTV Video Music Awards 2012 - A nyertesek és a ruhák

Sztárok
A los angelesi Staples Centerben került megrendezésre az idei MTV Video Music Awards. Az eseményen számtalan híresség tette tiszteletét, akik közül többen felléptek és/vagy díjat kaptak. Lássuk, ki miben érkezett az eseményre és ki az, aki plusz egy díjjal távozott.

A GQ magazin szerint ők 2012 top pasijai

Sztárok
Idén tizenötödik alkalommal került átadásra Londonban a Royal Opera Houseban a GQ magazin Men of the year díjai, melyet olvasói szavazatok alapján osztottak ki.

Budapestre jön Lionel Richie!

Tipp
Könnyen lehet,hogy egész éjszaka a plafonon fogunk táncolni és kórusban énekelni Lionel Richie legnagyobb slágereit, hiszen az ötszörös Grammy díjas, Oscar és Golden Globe díjas énekes november 21-én hazánkba látogat!

Mégse vonul vissza Salma Hayek

Sztárok
Ha Oliver Stone nem lett volna ennyire határozott, akkor mostanra már Salma Hayek a boldog nyugdíjasok életét élné.