Cikkek a(z) bemutat rovatból

Eljött a változás a vitaminpótlásban: Balogh Levente bemutatta a vitaminbevitel új generációját

Promóciók
A Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, Balogh Levente 15 millió magyar vitaminigényét szeretné kiszolgálni az új, innovatív gélvitaminokkal. A Viola termékcsalád négy új étrendkiegészítőjét október 16-án mutatták be, valamint bejelentették, hogy rövid időn belül közel 40 különböző vitaminkészítményt tesznek elérhetővé gél formában.

Bemutatkozik a Dolce&Gabbana új női illata: a Devotion Eau de Parfum

Promóciók
A Dolce&Gabbana Beauty bemutatja a Devotion Eau de Parfum-ot, egy új illatot, amely minden idők legklasszikusabb érzelmének az ódáját idézi; az odaadásét.

Terítéken a stílus! Így teríts meg idén ősszel!

Lakberendezés
Az ősz ételeit is tálald stílusosan. Bemutatkozik az idei teríték-trend.

Fedezd fel az F&F legújabb kollekcióját, a 'The F&F Edit' kapszula kollekciót!

Promóciók
Bemutatkozik a 'The F&F Edit' kapszula kollekció, amely az angol modell és stílus ikon, Abbey Clancey válogatásával született meg.

Teljesen felismerhetetlen lett! Döbbenetes, mit tett az arcával Jennifer Lawrence

Sztárok
Sztárok színe-java jelent meg kedden délután a párizsi divathéten a Christian Dior bemutatóján.

Szabó Zsófi álomszép estélyiben bizonyította, hogy ő az egyik legszebb magyar nő

Sztárok
A műsorvezető ismét kitett magáért.

Korábban senki nem mert ilyet tenni a kifutón: ez a szupermodell megváltoztatta a divatvilágot

Divat
Mara Martin nők millióit inspirálta világszerte, pedig ő maga úgy gondolja, nem tett semmi különlegeset.

Blake Lively meztelenruhájától eldobod az agyad: minden porcikája tökéletes

Sztárok
A sztárok színe-java jelent meg a hétfőn tartott New York-i Michael Kors bemutatón.

A Whirlpool Konyhagépek Eleganciája - Funkcionalitás és Stílus Egyben - Vásárolj kedvezménnyel szeptember 24-ig!

Promóciók
A modern konyhatervezés és a háztartási készülékek kiválasztása, összehangolása sosem volt ennyire könnyű és letisztult feladat. A Whirlpool innovatív konyhagépek olyan eleganciát és funkcionalitást biztosítanak, amelyekkel otthona minden szegletét felfrissítheti. Ebben a cikkben bemutatjuk a Whirlpool legújabb készülékeit, melyek bármelyik darabja tökéletes választás lehet az Ön új otthonában. Plusz jó hír, hogy szeptember 24-ig bezárólag 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Whirlpool háztartási gépek! Részletek a cikkben!

Mint egy mesebeli tündér! Palvin Barbi mindenkit elkápráztatott a külsejével a velencei filmfesztiválon

Sztárok
Nem találunk rá szavakat!

Ugyanaz a szerelem, új energiákkal – bemutatjuk az új Renault Cliót!

Promóciók
Sportosabb, modernebb, vagányabb – így jellemeznénk a megújult ötödik generációs Renault Cliót. A francia autógyártó klasszikus modellje igencsak látványos ráncfelvarráson ment keresztül, és vált ezáltal még ellenállhatatlanabbá a kompakt és praktikus autót keresők között.

5 hajtrend a divathetekről, amibe idén ősszel bele fogsz szeretni

Szépség
A divatheteken nem mellesleg egész jó hajtrendeket is el lehet csípni!

Szállj velünk a Budaörsi Airshown augusztus 19-én!

Promóciók
Idén is különleges programmal várja a repülés szerelmeseit az ötödik Budaörsi Airshow augusztus 19-én. Régi és új repülőgépek, légi- és földi bemutatók, kiállítások és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket a Budaörsi Repülőtéren.

Te is félsz a nőgyógyászi vizsgálattól? Utánajártunk, mit tehetsz ellene

Életmód
És neked van nőgyógyászod? Már nem olyan, aki félévente lepecsétel neked egy receptet, hanem aki előtt a lelked is rendre lecsupaszítod. Ha a válasz igen, akkor jó, ha tudod, hogy a szerencsés oldalhoz tartozol, ugyanis sokakat már a szűrővizsgálat gondolatától is lever a víz. Utóbbi jelenségnek pedig még neve is van, bemutatjuk a nőgyógyászati szorongást.

8 izgalmas dolog, amit tudni érdemes Szoboszlai Dominikról

Sztárok
A tegnapi nap folyamán hivatalossá vált, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpool játékosa lesz. A középpályás tehetség neve már eddig sem csak a focirajongók köreiben volt ismert, ettől a pillanattól fogva viszont egészen biztos, hogy a 22 éves magyar labdarúgót senkinek sem kell bemutatni!

10 növény a balkonládába, amivel színesítheted erkélyedet: a kezdőknek is ajánljuk!

Életmód
Nyáron sokan színesítenék az erkélyt vagy a teraszt néhány virág ültetésével, azonban ez nem mindig egyszerű, ugyanis nem minden növény adja könnyen szépségét. A következőkben bemutatunk 10 olyan virágot, melyek jellemzően jól tűrik a meleget és a napfényt, így nem kell sokat bajlódnod gondozásukkal. Az Évamagazin.hu cikke.

5 érdekes tény a Titanickal kapcsolatban, amiről még lehet, hogy nem is hallottál

Film
A Titanic tragédiája mindenki számára ismerős, de vajon tényleg mindent tudunk róla? A hírek és filmek többnyire csak a felszínt kaparják, és sok olyan szívhez szóló tényt rejtegetnek, amelyekről talán soha nem is hallottál. Készülj fel a meglepetésekre, miközben bemutatunk 5 meghökkentő tényt a Titanickal kapcsolatban, amelyek még a legerősebb szívet is meghatják. Az Évamagazin.hu cikke.

5 hidegrázós részlet a Black Mirror új évadából, ami előrevetíti a jövőnket

Életmód
Minden túlzás nélkül egy emberként várta a világ a világhírű, kicsit utópikus, társadalom kritikát megfogalmazó és sokszor keményen őszinte sorozatot, amelynek minden része más szereplőgárdával, más történetet bemutatva tárul elénk.

Miért dagad be a lábunk a nyári melegtől? És hogyan kezelhetjük?

Egészség
A nyári hónapokban gyakran tapasztaljuk, hogy a lábunk megdagad és feszül a meleg időjárás hatására. Az alábbiakban áttekintjük, hogy miért történik ez, valamint néhány hatékony módszert is bemutatunk a duzzadt lábak kezelésére. Az Évamagazin.hu cikke.

9 gyakori tünet, ami pajzsmirigy-alulműködésre utal: nem csak a testsúlyban okoz változást

Egészség
Pajzsmirigy-alulműködés esetében számos tünet lehet jellemző, cikkünkben pedig bemutatjuk a leggyakoribbakat. Sokan azt gondolják, hogy csak a testsúlygyarapodás a ráutaló jel, de ezen kívül még jóval több is lehet. Mutatjuk, mely tünetekkel érdemes felkeresned orvosodat! Az Évamagazin.hu cikke.

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Promóciók
Kihívásokkal teli időkben pont olyan hősnőkre van szükség, mint amilyen te vagy - szögezi le az Answear.LAB a BE SHERO kollekció bevezetése kapcsán. A darabok dizájnja mögött Magdalena Pankiewicz illusztrátort köszönthetjük, ihletői között pedig a történelem ismert női hőseit.

A világ 6 legveszélyesebb repülőtere, ahol a legprofibb pilóták keze is megremeg

Életmód
Képzeld el, ahogy fekszel a napágyon, élvezed a napsütést, és ahogy lágy szellő lengedezik a parton, majd egyszer csak óriási zaj támad, és a menő szalmakalapod egy pillanat alatt lesz a múlté, mert egy repülő olyan robajjal süvít el a fejed felett, hogy úgy érzed, szinte megérinthetnéd az alját. Ez nem a képzelet játéka, ez a valóság! Bemutatjuk a világ 6 legveszélyesebb repülős kifutópályát.

Emberfeletti teljesítmények, hősök, élet és halál! 8 lebilincselő film, ami bemutatja a hegymászás valódi arcát

Életmód
Minden idők legjobb hegymászós filmjeinek listásja következik!

Margot Robbie kitárulkozott: rettegett, miközben Leonardo DiCaprióval forgatott

Sztárok
Hetek óta tűkön ül a világ, hiszen hamarosan bemutatják Margot Robbie legújabb filmjét, az élőszereplős Barbie-t, amelyben nem más, mint Ryan Gosling lesz a partnere.

Bemutatjuk a nőt, aki 58 évesen lett édesanya: elárulta, miért ez volt élete legjobb döntése

Életmód
A 64 éves Carolyn Ness egy óvodás kisfiú büszke anyukája. De mégis hogy lehet ez?