Cikkek a(z) sztárok rovatból

Christina Aguilera újra csúcsformában

Sztárok
Xtina újjászületett! Az énekesnő május 19-én lépett fel a Las Vegas-i Billboard Music Awardson, ahol megmutatta mindenkinek új, vékonyabb alakját!

Zac Efron volt barátnőjével randizik Taylor Lautner

Sztárok
Zac Efron régóta randizott a nemrég befutott színésznővel, Maika Monroe-val, de most úgy tűnik, hogy a lány tovább állt és egy másik nagy színész mellett kötött ki, aki nem más, mint Taylor Lautner. A páros tegnap randevúzott egy Los Angeles-i baseball meccsen, ahol le is fotózták őket együtt

Így készült a szülinapi divatanyagunk! 6. rész Interjú Csobot Adéllal!

JoyTV

Így készült a szülinapi divatanyagunk! 5. rész Interjú Iszak Esztivel!

JoyTV

Boldog 15. szülinapot JOY! Szülinapi köszöntők - Nánási Pál

JoyTV

Ciki vagy cuki? Sztárok feltűnő ruhái a vörös szőnyegen!

Divat
Összeszedtünk néhány olyan szettet, amiről vitatkozik a divatvilág, a rajongók és vitatkozunk mi is. Mert egyszerűen nem tudjuk eldönteni, hogy az adott ruha ciki vagy cuki. Szerintetek?

Így készült a szülinapi divatanyagunk! 4. rész Interjú Adával!

JoyTV

Milla Jovovich a török Vogue-ban bolondozik

Sztárok
Nézzétek csak meg a képeket, Milla Jovovichról kijelenthetjük: kortalan! És igazán fantasztikusan néz ki.

Pasik póló nélkül #22 - David Beckham félmeztelenül 10-szer

Sztárok
Ezen a héten minden idők egyik legszexibb focistájáról, David Beckhamről gyűjtöttünk össze szexi, félmeztelen fotókat. Jöjjön tehát most 10 póló nélküli fotó az isteni Davidről!

Emma Watson igazi nőként pózol a W magazin címlapján!

Sztárok
Emma Watson felnőtt, ez tény. Nem is bizonyíthaná ezt jobban más, mint a sztár fotós, Michael Thompson képei a W magazine június-júliusi címlapján és belső anyagában.

Instalove #29: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Az utóbbi napokban az egész világ Cannes-ra figyelt! Aki számít a film és divat világában, ott volt, és szerencsére nem feledkeztek meg arról sem, hogy élményeiket megosszák velünk.

Pénteki Pasi #22 - Jesse Eisenberg

Sztárok
Odavan a macskákért, vegetáriánus, és imád New Yorkban biciklizni. Igen, ő Jesse Eisenberg, a Szemfényvesztők című film sztárja.

Szerkesztőségünk kedvencei #4 - Kedvenc címlapsztárjaink

Sztárok
A héten összegyűjtöttük azt a 15 színésznőt, akik nekünk is nagy kedvencünk és úgy vettük észre, hogy nektek is. Ráadásul a legtöbbet szerepeltek a JOY címlapján és belső anyagaiban is. És ha már erről beszélgettünk, megkérdeztük magunktól is, hogy kinek melyik címlapsztár vagy konkrétan címlap a kedvence? Egyikőnknek sem kellett sokáig gondolkodnia. Íme a válaszaink!

15 pasi, akit nagyon szeretünk!

Sztárok
Előző összeállításunkban elmondtuk nektek, ki is az a 15 színésznő, akit kedvelünk, természetes hát, hogy a pasik sem maradhatnak ki! El sem tudjátok képzelni, milyen élet lett hirtelen az amúgy is nagyon aktív szerkesztőségben! Cak úgy záporoztak a nevek! Összeszedtük, összerendezgettük, íme a mi 15 nagy kedvencünk. Most már csak nektek kell szavaznotok a Ti kedvenceitekre!

Így készült a szülinapi divatanyagunk! 3. rész Interjú Dukai Reginával!

JoyTV

Így készült a szülinapi divatanyagunk! 2. rész Interjú Lolával!

JoyTV

Újabb kedvenceink a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegéről

Divat
Javában folyik még a Cannes-i filmfesztivál, ahol a legszebb színésznők, énekes dívák és topmodellek is megmutathatják legcsodásabb ruháikat a nagyközönségnek. Most újabb kedvenceinkről tudósítunk, akik remekül képviselik a nyár divat trendjeit estélyi ruháikkal.

15 színésznő, akit a legjobban szeretünk!

Sztárok
Végignézni 15 évnyi címlapon igen csak felemelő érzés, mindenkinek van kedvence, ez természetes. De ismertek minket, a listázás nagymestereként összeszedük azt a 15 színésznőt, aki legtöbbször szerepelt a címlapunkon, vagy a magazin belső oldalain és akiket a legjobban szerettetek Ti és mi is. Természetesen a kérdés sem maradhat el: ki volt a ti nagy kedvencetek?

Kelly Rowland és Paulina Rubio az amerikai X-Faktor új mentorai

Sztárok
Ki az idősekkel, ide az újakkal! Hat hónap után Britney Spears és L.A. Reid kilépett az X-Faktorból, ezért a FOX felkért két új mentort , Kelly Rowlandot és Paulina Rubiot, a tehetségkutató harmadik évadjára. A nemzetközi szupersztárok csatlakoznak a visszatérő bírák, Simon Cowell és Demi Lovato mellé.

Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewart-tól!

Sztárok
Robert Pattinson és Kristen Stewart végleg szakítottak a héten. Mielőtt Rob elhagyta volna a közös otthonukat, összecsomagolta az összes holmiját és aztán két kutyájával tovább is állt.

Boldog 15. szülinapot JOY! Szülinapi köszöntők - Kővári Márton

JoyTV

Boldog 15. szülinapot JOY! Szülinapi köszöntők - Brasch Bence

JoyTV

Képek Beyonce és Jay-Z kubai nyaralásáról!

Sztárok
Néhány hete Kubában töltötte ötödik házassági évfordulóját Beyonce és Jay-Z. Erről a nyaralásról láthattok most néhány képet.

Cannes-i Filmfesztivál az Instagramon - Galéria!

Sztárok
Az Instagramon is most minden a 66. Cannes-i Filmfesztiválról szól. Most össze is gyűjtöttünk néhány képet, hogy bemutassuk, hogyan látják akár a sztárok, akár a helyszínen jelenlévő rajongók az eseményt.

Új menyasszonyi ruha trend a sztároknál: Legyen minél extrémebb!

Divat
Bár a többség még mindig a hófehér, királylányos választja, a sztárok körében egyre nagyobb divat az extrém menyasszonyi ruha. Mutatunk is párat!