Cikkek a(z) eve rovatból

Új hajformázó por

Szépség
Tupír, hajlakk, volumennövelők? Te is mindent bevetettél már, hogy dús frizurát varázsolj magadnak? Jó hírünk van, a got2b új hajformázójától garantáltan égnek áll majd a hajad.

Lady Gaga nagy fogyása képekben!

Sztárok
Kerek vonalak, nőies formák birtokosa volt Lady Gaga még 2007-ben. Azonban mi a helyzet ma, amikor már az egész világ a lábai előtt hever?

Frissítő koktélok Androiddal

Tipp
Végre beköszöntött a nyár, el lehet csomagolni a téli holmit. Elő a lenge ruhákkal és a frissítő koktélokkal! Keverj ínycsiklandó és hűsítő nyári italokat androidos okostelefonod segítségével.

Strand stílus Kate Hudson módra

Sztárok
Kate Hudson-t (32) nyugodtan kinevezhetnénk a vízpart királynőjének. Imádja a napsütötte partokat, de még inkább szereti a menő bikiniket és kiegészítőket.

Tabuk nélkül Androiddal

Tipp
Itt a tavasz és tombolnak a hormonjaid? Feldobnád a szerelmi életedet, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Zavarba jössz, ha a barátnőid véleményét kell kikérned? Kérj tanácsot okostelefonodtól! Az Androidos mobilod most abban is segítségedre lehet, hogy egy kicsit felforrósítsd a levegőt a hálószobában.

Önfejlesztő meditációk

Tipp
A könyv célja a stressz- és depresszióoldás, de nagyon hatékony stresszmegelőző módszer is. Alkalmazásával kiegyensúlyozott és dinamikus leszel, kevesebb surlódás ér a hétköznapokban, családodban és munkahelyeden.

Légy környezettudatos Androiddal!

Tipp
Az okostelefonok sok mindenben megkönnyítik a mindennapjainkat, hiszen segítségükkel akár útközben is böngészhetünk a neten, gyorsan és könnyedén juthatunk információkhoz, levelezhetünk és csetelhetünk az ismerőseinkkel.

Fenyő Iván és Nagy Ervin a Balaton királyai

Sztárok
Az áprilisi napsütés nem csak a tavasz beköszöntét, de a balatoni vitorlásszezon kezdetét is jelzi. Ennek örömére Fenyő Iván és Nagy Ervin egy jó hangulatú, baráti versenyen mérkőztek meg olimpikonjainkkal, Kammerer Zoltánnal és Kucsera Gáborral. A két kajakos csak ritkán kap ki a vízen, az evezők hiánya azonban kifogott rajtuk, és a „Balaton királya” címet végül a két sármos színész vihette haza.

Ez igen! Döbbenetesen lefogyott Tolvai Renáta! Képpel!

Sztárok
Az Év hangja alig 4 hét alatt nem kevesebb, mint 7.5 kilótól szabadult meg. Mindezt önsanyargatás és koplalás nélkül.

Rajzák Kinga a címlapon!

Sztárok
Ismét egy magyar szépség mosolyog egy neves magazin borítóján!

JOY Vásárlási Láz tipp: Flower Power

Divat
Keverd a mintákat, keverd a virágot a virággal.

Vibrációs tréning – hogy újra vibráljon körülötted a levegő

Tipp
Felszedtél pár kilót karácsonykor? Sebaj! Rázd meg magad! Az új vibrációs tréning segítségével gyorsabban visszanyerheted a régi alakodat, mint gondolnád!

Egészséges és kiváló bőrápoló! Mi az? Az uborka!

Tipp
A latin neve cucmis sativus, már több mint négy ezer éve ismerik és kiváló bőrápoló. Ez az uborka. A csodazöldség, amiről sokáig azt hitték mérgező. Tévedtek!

JOY Top50 álompasi jelölt: Jason Statham

Sztárok
Sokan az akciófilmek koronázatlan királyának tartják. Sokan összetévesztik Vin Dieselel. Mi nem követjük el ezt a hibát. Már csak azért sem, mert senki nem tud minket olyan laza brit akcentussal, keményfiú stílusban megnevetteni, mint Jason.

5 romantikus lánykérés története

Szerelem
Igen, igen, igen. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják pasis önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Tagadják? Ezt az egyet, nem. Magasban vagy mélyben. Levegőben vagy vízben. A szerelemnek teljesen mindegy. A lovagi kortól fényévekre, a JOY bemutatja napjaink legromantikusabb lánykéréseit, mert a letérdelek a konyhában típus, nem menő.

Joe Cocker koncert júniusban Budapesten!

Tipp
Újra eljön hozzánk a férfi, aki levetkőztet a hangjával. A rekedt hangú sztár a Papp László Sportarénában fog fellépni. Jelöld be a naptáradban a június ötödikét, mert ott a helyed!

Exkluzív interjú Jerry O'Conellel

Sztárok
Tudjátok, milyen az, amikor valakihez – vegyünk mondjuk egy férfit - nagyon semlegesen álltok, aztán megismeritek és az illető 3 perc alatt gyakorlatilag teljesen levesz Titeket a lábatokról? Mert nem elég, hogy az illető szörnyen jóképű, árad belőle a vidámság, az energia, a pozitívum, rettentően intelligens és… és… és még sorolhatnám. Világhírű színész-modell feleségével – akibe évek óta szerelmes, és akihez hűséges is -, gyönyörű iker lányaival, valamint a több millió rajongójával ha akarnám se tudnám felvenni a versenyt. Na jó, most már elmondom! Jerry O’Conellel beszélgettem.

Magyar lány nyert a nemzetközi fotós versenyen!

Divat
Csoboth Edina nevezett és nyert. A Sony World Photography Awards idén is megjutalmazta a legjobbakat.

Éden Szöszi, a szókimondó mérnök

Sztárok
Szöszi eredeti neve Ádám, de mivel az Édenben csak egy Ádám lehet, így ő ezt a becenevet kapta, ami még középiskolás korában ragadt rá.

Vidd haza a napsütés illatát

Tipp
A levendula a napsütés illata. Vagy lehet a nyáré, tisztaságé, a luxusé. Ez a virág ihlette az Air Wick Touch of Luxury kollekció egyik illatkompozícióját is.

Bakik a nagy napon! Vicces esküvői történetek!

Szerelem
Álomesküvő, álomruha, álomférj. Tudom, hogy ha egy nő ráveszi a pasiját, hogy házasságra adja a fejét, akkor a tökéletes jelzőt szeretné elé, nem pedig a humorosat. Na jó, ezzel talán mi férfiak is így vagyunk. Azonban az élet ennél sokkal viccesebb forgatókönyvíró. Édesen szunyókáló pillangók, rossz kezekbe került fényképezőgép, túlságosan kitárulkozó menyasszony, kukkot sem értő vőlegény. Nevetőgörcs, fehérruhában.

Kiegészítő tipp: Heart Howlit karkötő

Divat
A kevesebb néha több… de a több gyakran megnyerőbb!

JOY Top50 álompasi jelölt: Horváth Gábor

Sztárok
A kétszeres olimpiai és háromszoros világbajnok kajakost saját elmondása szerint annak idején vonzotta a hülyeség. Extrém sportok, motoros balesetek, meg minden, ami belefér. Ma már nyugodtabb vizeken evez.

JOY Top50 álompasi jelölt: Vincze Ottó

Sztárok
Sokan úgy vélik, Vincze Ottó játszhatna még ahelyett, hogy egy főzős műsorban kevergeti a lecsót. De ő mindig határozottan, udvariasan elmondja újra és újra, szerinte az ember 36 évesen már ne akarjon profi futballista lenni.

Akasa-krónika

Tipp
Azt mondják, hogy az „Élet könyvét" keleten pálmalevelekre írva őrzik. Ebben a könyvben az összes lélek története megtalálható, akik valaha éltek a földön.