Cikkek a(z) és rovatból

Veszélyes alapanyagok, amik károsak lehetnek

Egészség
Nem csak a gomba, vagy a mogyoró lehet problémás. Olyan klasszikusok vannak köztük, mint a krumpli, vagy a paradicsom!

Észrevetted? Meghan hercegné mindig ugyanazt a 6 dolgot viseli

Sztárok
Neked feltűnt már, hogy Meghan hercegné általában ugyanazt a hat dolgot viseli a kamerák előtt? Megmutatjuk, melyek ezek!

Egy divattervező és egy mentett kutya fantasztikus kollekcióval segíti az árva kutyákat

Kutyadolog
Áron, a háromlábú mentett kiskutya akkor lett igazán híres az interneten, amikor örökbefogadó gazdáitól elveszett. Keresésére megmozdult a fél ország, több ezren keresték Áront, térképes jelentések készültek napi szinten arról, hogy éppen merre tűnt fel a városban.

2019 konyhatrendjei: minden pénzt megadnánk értük - és meg is kell

Divat
Az idei trendek közül jó néhány átcsúszik majd a következő évre is, amit cseppet sem bánunk, hiszen a színes családközpontú konyhákért mindig is odavoltunk. Egy óriási változásra azonban lehet számítani: nagyon mélyen kell majd a zsebébe nyúlnia annak, aki divatos konyhára vágyik.

Emiatt nem viselhetett Lady Gaga sminket az A Star Is Born filmben

Sztárok
Lady Gagától megszoktuk már, hogy mindig erőteljes sminket visel, a vörös szőnyegen és a hétköznapokon egyaránt. Ezért lepett meg mindenkit, hogy legújabb filmjében természetes külsejét mutatta meg!

Hollywoodot már meggyőzte: öltözz te is tetőtől-talpig fehérbe

Divat
Talán a monokróm stílus az, ami pillanatok alatt letisztulttá varázsol minden megjelenést. Kedvenceink is sokszor bevetik ezt a megoldást, mert nem csak könnyű, hanem mutatós is.

Hogy mi?! Egy új-zélandi városban be akarják tiltani a MACSKÁKAT

Életmód
Akinek van otthon cicája, tudja, milyen különleges kapcsolat alakulhat ki gazdi és macskája között. Épp ezért olyan nagy a felháborodás most egy új-zélandi városban, ahol be akarják őket tiltani.

3 év után először járt a vörös szőnyegen a Beckham-házaspár

Sztárok
Noha közös fotók gyakran készülnek róluk, vörös szőnyeges eseményre már közel 3 éve nem ment el együtt a Beckham-házaspár. Tegnap erre is sor került végre!

Palvin Barbi mindenkit elvarázsolt lábaival a Velencei Filmfesztiválon

Divat
Már megint az egész világ Palvin Barbiról beszél. A magyar modell már kihagyhatatlan résztvevője a filmfesztiváloknak, most Velencében lopta el magának a show-t.

Tudtad? Magyar nő Erzsébet királynő rokona - nagyon hasonlítanak!

Sztárok
Erzsébet királynő a világ legismertebb női uralkodója. Rekoridejű uralkodása alatt azt hihetnénk, már nehéz újat mondani róla, de te tudtad, hogy magyar kötődése is van?

Cukiság a köbön: túrázz lámával! Kipróbáltuk

Életmód
Abban a szerencsében vagy, hogy rendelkezel egy lámacsaláddal, de nincs időd megfelelően ellátni őket? Hívj a farmodra turistákat, akik még fizetnek is, hogy megsétáltathassák a gyapjas állatokat. Tom Sawyer kerítésfestése apám füle ehhez a közeli lámafarmhoz képest.

10 trendi kabát, amit bátran felkaphatsz, ha beköszönt a hideg!

Divat
Ha a nyár után kicsit félve várod a hűvösebb hónapokat, akkor most megnyugtatunk: az őszi kabáttrendekkel egyszerűen nem lehet betelni. A divatházak persze mindenkire gondoltak, és a fázósak már szeptemberben is szőrmét húzhatnak, ha úgy tartja a kedvük.

14 húsbavágóan eredeti, inspiráló, vicces idézet iskolakezdéshez

Életmód
Könyv, toll, tinta, ceruza, kezdődik az iskola. Nem nekem tanulsz, magadnak tanulsz! Sőt: nem az iskolának, az életnek tanulunk. Az iskolába járás (persze nem csak az) tele van közhelyekkel. Az evamagazin.hu megpróbálta ezeket megkerülni: összegyűjtötték a kedvenc motiváló idézeteiket suliról, tanulásról, diákoknak, de akár szülőknek is.

A teniszezőnő a pályán fordította meg pólóját, és mindenki kiakadt

Életmód
Az elmúlt napokban többször is viták alakultak ki akörül, ami a teniszpályákon történik: Alize Cornet és Serena Williams került most a középpontba.

Istenes Bence őrülten jól debütált a német X-faktorban

Sztárok
Akár szereted Istenes Bencét, akár nem, azt meg kell hagyni, hogy tehetséges a szakmájában, és óriási teljesítmény, hogy a német X-faktornak is ő lehet az egyik műsorvezetője.

Lusta vagy? Akkor a tudomány szerint hosszú életed lehet!

Életmód
Volt már olyan, hogy legszívesebben a kanapén tespedtél volna, viszont mivel attól féltél, hogy csak elpazarolod az idődet, inkább valami aktívabb program után néztél?

Mi van Kristen Stewartéknál? Barátnőjéről félreérthető fotó készült

Sztárok
Kristen Stewart és Stella Maxwell egy ideje már randizgatnak, sőt, már együtt is élnek. A fiatal modellt viszont most elég félreérthető helyzetben videózták le.

Hailey Baldwinnak van egy titkos félelme Selena Gomezzel kapcsolatban

Sztárok
Justin Bieber és Selena Gomez szerelmét mindenki ismeri, és mivel olyan hosszú időn át tartott, Hailey Baldwinnak van is egy titkos félelme az énekesnővel kapcsolatban.

Köszönj el a megfelelési kényszertől!

Önismeret
Ha ismerős a helyzet, hogy inkább mások igényeit, érdekeit helyezed előtérbe, akkor mindenképp olvass tovább!

Meghan hercegné rögtön négy szabályt is megszegett miniruhájával

Sztárok
Tegnap este Lin-Manuel Miranda előadására látogatott el Meghan Markle és Harry herceg, a hercegné pedig rögtön négy szabályt is megszegett öltözékével.

Az ősz slágerszínét mindenki imádni fogja

Green Stiletto
A nyári darabokkal együtt a színek is lecserélődnek ősszel, és bár elég sok darab beépíthető a ruhatáradba, érdemes egy kicsit utánajárnod, mi lesz a szezon kedvenc árnyalata!

A plus size Meghan hercegné és Harry herceg viaszbábúja felér egy katasztrófával

Sztárok
Nem nevezheti magát senki sem igazi sztárnak, amíg nem készült róla viaszszobor. Nos, Meghan hercegnéről egy éven belül kettő is készült, de könnyen meglehet, hogy annyira Meghan nem örül az őt megformázó alkotásoknak.

Jön a magyar cyberbullying-thriller

Életmód
A Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) – igen, így, vessző nélkül és szmájlival – szeptember 13-án kerül a mozikba. A cselekmény fikciós, de igaz történeteken alapul. Nézd meg az előzetest.

Az ősz legjobb pattanástalanítója a fahéjas-mézes maszk

JOYness
Hihetetlenül gyorsan elmúlt a nyár, már csak két nap, és beköszönt a szeptember. Ez alkalomból hoztunk is egy hatékony pattanáselűző arcpakolást, ami őszi illatokkal segít szebbé varázsolni a bőröd.

Érdemes odafigyelned, ha az alábbi öt cipő valamelyikét viseled

Divat
Néha megesik, hogy a boltban azonnal beleszeretünk egy szép cipőbe, és bár tudjuk, hogy nagyon fog benne fájni a lábunk, mégis megvesszük. De van, amire oda kell figyelned!