Cikkek a(z) híresség rovatból

6 híres nő, aki az idei karácsonyt nagy pocakkal ünnepli

Sztárok
2020-ban számtalan hírességhez kopogott be a gólya. Van, aki az örömhírt boldogan osztotta meg rajongóival, de olyan is akadt, aki titokban szerette volna tartani, ám a szemfüles fotósok leleplezték a titkát. Az Éva magazin összeállítása.

11 ünnepi fogás, amit egyik évben sem hagynának ki a híres emberek

Sztárok
Minden családnak megvannak a maga karácsonyi hagyományai, amiből természetesen a menü sem hiányozhat és ez alól a hírességek sem kivételek!

5 híres leszbikus nő, akik coming outjukkal igazi példaképek lettek

Sztárok
Az elmúlt években egyre több híresség döntött úgy, hogy leveszi az álarcát és végre önmagát fogja adni, akár tetszik majd a világnak, akár nem…

Visszatérnek a vámpírok: már dolgoznak a True Blood remake-jén

Sztárok
Jó pár híresség, köztük Joe Manganiello és Alexander Skarsgard is nagy hírnévre tett szert a sorozatnak köszönhetően.

Híres emberek, akik szó szerint a semmiből küzdötték fel magukat a csúcsra

Sztárok
Sokszor és sokan irigykednek a sztárokra, mondván, hogy nekik könnyű, hiszen van pénzük és befolyásuk...

Híres emberek még híresebb kiskedvencei hódítanak az Instán!

Sztárok
Miss Asia, Finn, Nugget, Maverick, Gino - Ők mindannyian híres emberek házi kedvencei, akiknek igencsak jó dolga lehet, hiszen gazdijuk még arról is gondoskodott, hogy saját Insta profilt kapjanak. Az Éva magazin írása.

Elkészültek az első fotók Rihannáról és új pasijáról!

Sztárok
Pár napja derült ki, hogy Rihanna már nagyon nem szingli, azóta pedig nehezen megy számukra a bujkálás - a minap képek is készültek róluk.

Millie Bobby Brown nagyon kiborult egy rajongója miatt

Sztárok
Sírva mondta el mindenkinek, hogy ő is ember, és szeretné, ha úgy kezelnék.

Nyolc új karakter érkezik a Stranger Things új évadába

Sztárok
A Trónok harca híressége is csatlakozik!

Divat a Nagy Almában: 4 ruhadarab, amit a híres nők minden télen viselnek

Green Stiletto
A new york-i hírességek öltözködéséből télen is érdemes inspirálódni!

6 történet, ami bizonyítja, ők a legkedvesebb híres emberek

Sztárok
Éva magazin írása: Lehet, hogy a filmvásznon, vagy koncerten úgy tűnik, ő a leglazább, legviccesebb, de ha összefutnál vele egy étteremben, kiábrándulsz. Vannak viszont olyan hírességek, akik az utcán is meglepően normálisak, kedvesek. Sztorik sztárokról, akik jelesre vizsgáztak jófejségből.

5 híres ember, akinek meghökkentő szépségrutinja van

Szépség
Éva magazin írása: Vannak sztárok, akik szépségük megőrzése érdekében szinte bármire képesek. Összegyűjtöttük a hírességek legbizarrabb szépségápolási szokásait.

Ők 2020 legjobban fizetett híres emberei

Sztárok
Éva magazin írása: Koronavírus ide-vagy oda, a legtöbbet kereső sztárok idén is elképesztő összegeket zsebeltek be – derül ki a Forbes magazin szokásos, éves rangsorából. A listát a Kardashian-Jenner klán két tagja vezeti.

Jennifer Lopez piros ruhája mindent vitt: mutatjuk a People's Choice Awards legizgalmasabb szettjeit

Sztárok
Bár az idei díjátadóról rengeteg híresség hiányzott, azért így is sokan felvonultak a vörös szőnyegen.

Híres nők, akik az üzleti életben is megvetették a lábukat

Sztárok
A hírességeknek nem mindig könnyű, főleg a nőknek, hiszen a legtöbbször egy-egy szerep vagy a szépségük miatt ítélik meg őket.

Karácsonymániás híres emberek – Ők azok, akik már elkezdték a készülődést!

Sztárok
A hírességek között vannak, akik kifejezetten utálják a karácsonyt és az ünnepi felhajtást, Hugh Grant, Madonna és Lady Gaga például saját bevallása szerint legszívesebben eltörölné ezt a „giccses szokást”. Szerencsére azonban azok vannak többségben, akik imádják és akár már hetekkel, hónapokkal előbb elkezdik a készülődést. Lássuk, kik a nagy karácsonyrajongók! Az Éva magazin írása.

Will Smith felesége smink nélkül még jobban néz ki, mint kifestve

Sztárok
Sok híresség szinte felismerhetetlen smink nélkül, de Jada nem tartozik közéjük!

Híres emberek, akik a teltebb nőkért vannak oda

Sztárok
Hollywoodról sokaknak a vékony, gyönyörű nők és sármos férfiak jutnak az eszünkbe. De ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenki számára ők lennének az etalonok. A szerelem az szerelem, ami közel sem a ruhaméreten múlik. Az Éva magazin írása.

Híres emberek, akik utálták a várandósságukat

Sztárok
Hangulatingadozás, hormonok, rosszullétek, fizikai változások. Csak néhány dolog, ami az állapotos nőket érinti. Azonban míg a nők nagy része ezek ellenére is minden egyes percét imádják a terhességüknek, addig mások alig várják, hogy mielőbb túlessenek rajta. Az Éva magazin írása.

A szépség belőled fakad - mondja az Intimissimi legújabb kampánya

Promóciók
Az Intimissimi a 2020 - 2021-es őszi/téli kommunikációs kampányában ismét egy új módját választotta a közönség megszólításának. A márka idei kampányában nem szerepelnek nemzetközi hírességek, ebben a szezonban a fehérneműké a főszerep, ők az idei kampány sztárjai.

„Talán nem kéne elmondanom” – Híres emberek intim vallomásai

Sztárok
Míg a social médiának köszönhetően a hírességek élete szinte nyitott könyv számunkra, addig hálószobatitkaik zárt ajtók mögött maradnak. És ez így van jól, hiszen ezek a dolgok mindössze két emberre tartoznak. De vannak színészek, akik még erről is szívesen beszélnek a nagyközönség előtt. Az Éva magazin írása!

Híres emberek akik kikérik maguknak a szépségnácizmust

Sztárok
A sztárok élete nem csak a csillogásról szól, bőven kapnak hideget-meleget. Pláne azok a nők, akiknek testük minden egyes porcikáját nagyító alatt figyelik a kritikusok.Vagyis minden híresség. Van mit tanulnunk tőlük! Az Éva magazin írása.

Híres emberek, akik a rokonukkal házasodtak

Sztárok
Éva magazin írása: Legyünk őszinték: a szívnek nem lehet parancsolni. Így voltak ezzel azok a hírességek is, akik harmad-, másod-, vagy első unokatestvérükkel, vagy épp nevelt gyerekükkel házasodtak össze. Az Éva magazin írása.

Híres emberek, akiknek csak megszületniük volt nehéz

Sztárok
Éva Magazin írása: Na jó, ez azért enyhe túlzás, de az tény, hogy szülői és anyagi támogatással, esetleg egy előre kiegyengetett pályával azért már nem olyan nehéz mit kezdeni…No de kik ezek a csókos sztárok?

Híres nők, akik egy másik nő mellett leltek boldogságra

Sztárok
Portia de Rossit és Ellen DeGenerest talán be sem kell mutatnunk, hiszen a csillagok évek óta tartó szerelemben élnek együtt. Aztán ott van még Cythia Nixon, a Szex és New York sztárja, aki 2004 óta van együtt szerelmével, az aktivista Christine Marinonival. Az Éva magazin összeállítása.