Galéria

6 dolog, amit sosem szabadna esküvőn viselned

Forrás: Sima, pólóanyagú ruha

A strandra oké, az esküvőre nem oké, és ezen nincs is mit magyarázni. Bármilyen romantikus is a színe, pamutpóló anyagú ruhában nem megyünk esküvőre.
Forrás: Mellbimbó villantó ruha

Ha olyan fazonú a ruha, hogy nem tudsz alá melltartót venni, akkor szerezz be hát- és pántnélküli, feltapasztós melltartót vagy épp egy bimbó tapaszt, hiszen nagyon kellemetlen egy esküvőn bárkinek a kivillanó mellbimbójával szemezni.
Forrás: Hasvillantós ruha

A crop fazonú felsők szoknyával vagy a hasnál kivágott ruhák egyszerűen nem passzolnak az esemény hangulatához.
Forrás: Össze-vissza pántos, megkötős ruhák

A trükkösen tekergős, sokat mutató ruhákat inkább hagyd meg a nyári bulikra. Ez nem az az esemény, ahol ilyen szettekben kellene mutatkoznod, illetve, a lagzikon gyakran táncolnak egymással idegenek is, és nem biztos, ha szeretnéd, hogy bárki a meztelen hátadat simogassa közben.
Forrás: Templomi esküvőre fedetlen vállas ruha

Ha templomi esküvőre vagy hivatalos, mindenképp legyen nálad egy sál vagy kendő, amit magadra terítesz, hogy eltakarja a válladat. Nem kell egész nap vállánál zárt ruhában lenned, de a templomi részen mindenképp tedd magadra a kendőt, ugyanis elég udvariatlan ott vállat villantani.
Forrás: Golden Globe szett

Nem az Oscar-díjadat veszed át, sem a Golden Globe afterpartijára hívtak, ezért ne is úgy öltözz. Az uszályos vagy a földig érő ruhákat hagyd meg a menyasszonynak, te pedig viselj valami sokkal kevésbé dívásat.