Galéria

6 trend, amit a Spinédzserek hozott divatba

Forrás: A girl power 1995-ben az egyenkockás szerelésen múlt, semmi máson – és bizony ütött is rendesen! Kockákba burkolózni tetőtől-talpig még mindig dívik, s ha tetszik ez a vonal, akkor semmiképpen se hagyd ki.
Forrás: Újabb régi kedvencről került le a vaskos porréteg, és a kalapok után a trónkövetelők – úgy tűnik – a francia sapkák lesznek.
Forrás: Cher 21 éve is slip dress-ben rohangált. Ez a leheletnyi anyag pedig idén nyáron ismét kikerült az utcákra, és egyre többen vállalták be ezt a hálóruhára hajazó darabot, ami alá hűvösebb időben pólót is húzhatsz.
Forrás: A rétegekben rejlő lehetőségeket majd pont a '90-es években ne látták volna? Cher már akkor is bátran keverte a stílusokat.
Forrás: Nyakbavalók terén beállt egy kis változás az elmúlt évben, ugyanis a hangsúlyosabb darabokat felváltották a kis madzagok, selyemszalagok és a nyakörvszerű láncok.
Forrás: A rózsaszín akkoriban is eléggé futott, idén télen pedig ismét visszatér ez a kicsit sem unalmas árnyalat, hiszen nem egy divatház álmodott elénk egy rózsaszín szezont.