Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 trükk: így válhat őszivé kedvenc nyári darabod!

3 trükk: így válhat őszivé kedvenc nyári darabod!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pár napja már annak, hogy huzamosabb ideje vacogunk és kár is lenne szépíteni a dolgot: a nyár véget ért!

A színes falevelekkel együtt újra főszerepet kapnak a rétegek, áthúzva ezzel minden egyes írott- és íratlan szabályt - már ami az évszakok sajátos trendjeit illeti. A különféle ruhadarabok párosítása és halmozása egy összeállításon belül, pedig úgy tűnik, hogy évek óta ez egyik legjobban bevált recept.

Olvasd el ezt is!

Nyári kedvenceink a plusz fokok után sem kell, hogy a gardrób mélyére kerüljenek, hiszen rétegként még velünk maradhatnak a hűvösebb hónapokban is. Erre a frissítő erővel ható csavarra pedig már divatházak is rájöttek, így a bemutatóikon a modellek szinte mindig rétegek közé burkolózva vonulnak végig a kifutón.

Mit kombinálj mivel? Szinte mindegy! A felsők annyira alkalmazkodóak, hogy egész egyszerűen nem lehet mellényúlni velük.

1.) Elsőre persze furcsának tűnhet, hogy egy vállak hangsúlyozására kreált top alá garbó kerül, de gyakorlatban látva már nem is olyan idegen gondolat, nem?

Kép
forrás: popsugar.com

2.) A hálóruhák "végigslágerkedték" a nyarat és ha neked is a szívedhez nőtt ez a nőcis darab, akkor még ne csomagold el. Húzz alá inget vagy egy blúzt és már meg is vagy!

Kép
forrás: popsugar.com

3.) A jumpsuitok szintúgy erősítik a nagy kedvencek táborát és szerencsére itt is van megoldás arra, hogy ne kelljen tőle hónapokra megválnod, amíg lemennek a nagy fagyok.
A pólók, ingek mindig mentőövek lehetnek ha rétegekről van szó, így mi is erre biztatunk. Merészebb vagy? Akkor válassz egy puffos ujjú darabot! Nézd csak...

Kép
forrás: popsugar.com
Olvasd el ezt is!

Te kipróbálod majd valamelyik trükköt?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!