Galéria

Így kell stílusosan rétegezni!

Forrás:

Ha egy színtónuson belül mozgunk, bármennyi réteget egymásra pakolhatunk – akár különféle textúrákban is, a végeredmény nem lesz kaotikus vagy zavaró.
Forrás:

Nem kell elsüllyeszteni kedvenc nyári sifonruhánkat: öltözzünk alá, húzzunk hozzá hosszú ujjú garbót, vastag harisnyát és vegyünk rá egy chunky kötött kardigánt vagy óriás sálat.
Forrás:

Bármi is legyen az aznapi kiválasztott szetted, ha veszel alá egy galléros inget, amit begombolsz a nyakadig, egyrészt upgrade-eled az öltözékedet egy eggyel stílusosabb verzióra, másrészt kevésbé fogsz fázni. Alexa Chung például ezt a trükköt sokszor alkalmazza.
Forrás:

Nyugodtan húzz két kabátot, ha úgy melegebb! Jól fog kinézni! Jó kombináció például a könnyű rövid, karcsúsított pufidzseki+hosszú, bővebb szabású szövetkabát, farmerdzseki+műszőrmebunda, vagy két ugyanolyan karcsúsított fazonú kabát egymáson. A lényeg, hogy mindig a felső kabát legyen a hosszabb.
Forrás:

Minél nagyobb, minél jobban magad köré tudod tekerni, annál jobb. Idén az óriás sál már nem csak kiegészítő, hanem teljes értékű felsőruházat. Válassz egy látványos darabot, és turbózd fel vele a visszafogott kabátodat.
Forrás:

Légy merész és húzd a kabátod fölé azt a mellényt, amit eddig mindig csak alatta viseltél. Ugyanolyan meleg lesz az összeállítás, csak sokkal modernebb és mutatósabb.
Forrás:

Megosztó trend, idén viszont kétségkívül visszatért. Tetszik, nem tetszik, azt azért el kell ismerni, hogy a mínuszokban bizony jól jön!