Galéria

Fitnesztrendek, amik népszerűek lesznek 2018-ban

Forrás:

2017 után valószínűleg 2018-ban is hódítani fog a nagy súlyokkal való edzés. Morit Summers sztáredző szerint jó lenne, ha minél több nő érezne rá a súlyokkal való mozgás örömére és hatékonyságára, legyen szó súlyemelésről, a Crossfitről vagy az erőemelésről. 'Úgy látom, egyre többen kezdik elfelejteni a tévhiteket, és maguk is megtapasztalják ezeknek a mozgásformáknak az előnyeit' – vallja a szakértő.
Forrás:

Sokak szerint a box az új spinning – egy ideje már ugyanis népszerűbb beltéri kardióedzésnek számít, mint a vezetett kerékpározás. Remekül edzi a felsőtestet, gyönyörű izmos, szálkás karokat eredményez, ráadásul a stressz levezetéséhez is tökéletes.
Forrás:

Ám ha nem teljesen a te világod a box, akkor érdemes a Piloxingnak adni egy esélyt. A Pilates, a box és a tánc ötvözete ugyanis egy kifejezetten nőies, ugyanakkor kőkemény edzésmódszert takar. Ez a magas intenzitású intervall-edzés azért is nagyon hasznos, mert magasabb pulzustartományban folyik az óra, így edzi a szívet és az érrendszert, ugyanakkor a Pilates nyújtó és törzserősítő gyakorlatai nagyon szép tartást alakítanak ki.
Forrás:

Ma már nem feltétlenül kell elmenned egy edzőterembe vagy egy csoportos aerobikórára, ha sportolni akarsz. Egyre több helyen találhatsz online edzéseket, amelhez nem kell más, csak te, egy nagy adag elszántság és pár négyzetméternyi szabad hely. Bár a társaság hiányzik, de ha szoros a napirended, akkor nagyban megkönnyíti az életet az, ha a nap 24 órájából bármikor sportolhatsz.
Forrás:

És jöjjön még egy igazi érdekesség: leülsz a személyi edzővel, megbeszélitek a céljaidat, azt, hogy mennyit tudsz sportolni, és egy rövid felmérés után kapsz egy edzéstervet. Hamarosan minden megváltozik, és már nem csak az élsportban: az átlagemberek is hozzájuthatnak a saját genetikai információikra épülő edzéstervekhez.