Galéria

Sztárok, akik sokat fogytak 2017-ben

Forrás: Vera külseje egészen elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt évben. 
Forrás: Az énekesnő több mint 40 kilótól szabadult meg, majd kicsattan az energiától, és fantasztikusan néz ki. Bravó, Vera!
Forrás: Ábel Anita májusban kezdett életmódváltásba, augusztusra pedig látványosan lefogyott a színésznő. Anita elbúcsúzott a rendszertelen étkezésektől, az egészségtelen ételektől, és életében először végre farmersortot vehetett fel szupercsinos alakjára!
Forrás: Zimány Linda fogyása mögött nem a pluszilók állnak: a modell eltervezte, hogy elindul a Fitparádén, ehhez pedig kőkemény diéta és rengeteg edzés kellett. De Linda megcsinálta: az amúgy is csinos lány több mint 10 kilót fogyott, szuperizmos és nádszálkarcsú lett!
Forrás: Janet Jackson se semmi! A világsztár 30 kilót dobott le a szülés után, s a helyes étrend mellett ő a súlyzós edzésre esküszik, hiszen az szuperjól felgyorsítja az anyagcserét!
Forrás: Leona Lewis mögött is sikeres év áll: az énekesnőn sosem volt sok súlyfelesleg, ám izmos és kifejezetten vékony sem volt, idén azonban elég sok mindent megváltoztatott az életében. Leona egy ideje vega, heti 4-5 órát edz, az eredmény pedig elég szembetűnő: a világsztár nagyon karcsú és nagyon szálkás lett!
Forrás: Lena Dunham színésznő sem tartozott a karcsú sztárok közé, ám 2017 számára is a fogyásról szólt. Nála ennek a hátterében nem a kardióedzés vagy a szigorú diéta áll, sokkal inkább a pánikbetegség, a rémálmok és a betegségek. Nemrég egy nagyon őszinte posztban árulta el a Csajok sztárja, pontosan mi az a 20 dolog, ami a súlyvesztésének a hátterében áll.
Forrás: Melissa McCarthy-t sosem zavarta a súlya, pár hónapja azonban mégis az egészséges élet mellett döntött. Kivette az étrendjéből a felesleges szénhidrátokat és cukrokat, zöldségeket kezdett enni, az eredmény pedig 50 kiló mínusz!
Forrás: Emlékszel még a pufi Jonah Hillre? A színész mostanra új ember lett: 20 kilót dobott le idén, a változás pedig annyira látványos, hogy képeken is érdemes végignézned!