Galéria

Forrás:

Az egyik legfontosabb szépségápolási tanácsunk, hogy sose aludj el sminkben, akármilyen fáradt vagy. Mivel a modelleket minden munka alkalmával kisminkelik, olyan micellás lemosó mellett tettünk le a voksunkat, amely alaposan tisztít, mégis kíméletes és táplálja a bőrt.


Forrás:

Imádjuk, mert a bőrnyugtató, hidratáló permet teljesen természetes és antioxidánsokban gazdag, emellett azonnal felszívódik és nem nehezíti el a bőrt. Barabás Henriett például kizárólag ezzel a termékkel szeret arcot mosni. Plusztipp: kozmetikai kezelések után csodákra képes.


Forrás:
Amellett, hogy saját tapasztalataink szerint a legjobb minőségű, hiszünk Pat McGrathnak, aki a világ leghíresebb sminkmestereként a ragyogó bőr eléréséhez az SK-II arc- és szemkörnyékápoló maszkját javasolja minimum heti egyszer 20 percre. (Alternatív megoldásként a Shiseido Benefiance Pure Retinol Instant Treatment szemmaszkját ajánljuk, ami itthon is kapható).
Forrás:

Ha követed a blogot, biztos tudod már, hogy a modelleknek egész évben hófehérnek kell maradniuk, ezért kiemelten fontos az 50 faktoros fényvédelem. Időbe telt, mire megtaláltuk a tökéleteset, de sikerült. A Vichy spray-je azért praktikus a modellek számára, mert nem teszi olajossá, ragacsossá a bőrt, nem nehezíti el azt, inkább frissít, így akár a városban rohangálva is előkapható bármikor.


Forrás:

Az eredeti japán konjac sponge 7 színben kapható itthon, természetesen mindegyik más problémában lehet a segítségedre. A fehér például extra érzékeny bőrre, a zöld a zsíros T-vonalra ajánlott, a rózsaszín pedig pluszban bőrfiatalító is. Kedvencünk a fehér szivacs kígyópálma rostokkal, amit extra érzékeny bőrre fejlesztettek ki. Ha problémás a bőröd, mindenképpen érdemes beszerezned a fekete verziót, amely bambusz faszénből készül. Kiírtja a pattanást okozó baktériumokat, alaposan kitisztítja a pórusaidat és eltávolítja a felesleges zsírt. Imádjuk, mert kis helyen is elfér, környezetbarát és a sztársminkesek kedvence sminklemosáshoz is.


Forrás:
Legyen az bármilyen bőrirritáció, az egész Attractive-csapat erre az ausztrál csodára esküszik. Itthon sajnos kevésbé ismert, pedig régóta a legnagyobb sminkesek és sztárok kedvence, mivel a pattanásoktól kezdve az égési sebeken át az ekcémáig mindenre azonnali segítség. A hétköznapokban ráadásul egyszerű ajakbalzsamként vagy highlighterként is működik.
Forrás:
Ha már ajakbalzsam, a lányok táskájában mindig lapul egy ajakápoló, ami elengedhetetlen kellék többek közt castingokra és polázáshoz. A legtöbb, drogériában kapható ajakápoló sajnos még jobban szárít, ezért a mi kedvencünk az eredeti, klasszikus Carmex, amely hidratál, fertőtlenít és azonnal feltölti az ajkakat élettel, sőt nyáron még a leégés ellen is véd. A hideg idő közeledtével szinte kötelező beszerezni.
Forrás:
Rengeteg modell, köztük Hajdu Niki reggeli rutinjának fontos része. Tömeget és volument ad, így nem fog többé lelapulni a hajad. Kifejezetten javasoljuk, ha vékonyszálú a hajad, persze a modelleknek azért is rendkívül praktikus, mert pluszban mattít is, így az állandó hajmosás miatt kialakult gyorsan zsirosodó fejbőrre is orvosság.
Forrás:
Modellként kevés sminktermékre lesz szükséged, de egy tökéletes szempillaspirált mindenképpen be kell szerezned. Mi a Maybelline egyik legrégebbi spiráljára esküszünk, amiből elég egy réteg és máris kiemeli a szemedet, anélkül, hogy mesterséges hatást keltene.
Forrás:
Ha valamire nincs szüksége a modelleknek, az az alapozó (és persze a szemöldökcsipesz), de egy minőségi korrektorba mindenképpen érdemes befektetni a bőrhibák elfedésére és az esetleges szem alatt mutatkozó fáradtság elrejtésére. Mint mindig, ennél a terméknél is a természetességre szeretnénk törekedni, ezért választjuk az Yves Saint Laurent korrektorát, ami természetesen simul a bőrbe, szinte észre se lehet venni, hogy rajtad van.
Forrás:
A modellek nem igazán sminkelik magukat, ezért szükségük van egy aduászra, amivel egy perc alatt átalakíthatják a megjelésüket különleges alkalmakra is. Erre a legalkalmasabb egy órákig tartós, mégis hidratáló rúzs, klasszikus piros színben – a mi kedvencünk az Ecstasy 402 Teatro árnyalata. Axente Vanessa plusztippje: „Ha rúzst viselek, először korrektorral vagy púderrel kenem be a számat, majd meghúzom szájceruzával a körvonalat, kicsit kitöltöm és jöhet is a rúzs. Ezt a legendás Pat McGrath-tól tanultam az egyik fotózáson”.
Forrás:
 A napraforgóolajat egészségesen helyettesítő kókuszzsír a konyhán kívül is megtérülő befektetés. A legegyszerűbben és legtermészetesebben tudod napi szinten sminklemosónak, testradírnak, testápolónak, ajakbalzsamnak, hajbalzsamnak, körömápolónak vagy szempilla- és szemöldökerősítőnek használni, sőt még a pórusaidat is képes összehúzni, esetleg megszabadítani a pattanásoktól. Olyan szupermodellek esküsznek rá, mint Miranda Kerr és Suvi Koponen.