Galéria

Szeretnél egy-két dolgot fillérekből megúszni az esküvődön? Íme, néhány DIY trükk

Forrás: Köszönőajándék és ültetőkártya egyben: írd a vendég nevét egy apró pohárra, és töltsd meg egy kis virágfölddel és növénnyel, esetleg apró kavicsokkal és homokkal. Nagyon cuki!
Forrás: Szerezz be egy szótárat, és kérjétek arra a vendégeket, hogy kiemelő filccel húzzák ki azt a szót, ami a leginkább rátok emlékezteti. Esetleg megjegyzéseket is fűzhetnek hozzá tollal. Gyors és szuper ötlet!
Forrás: Nem akarsz DJ-t fizetni? Az esküvő előtt néhány héttel kérjétek meg a vendégeket, hogy írják meg kedvenc számaik címet. Csináljatok lejátszási listát jó pár órára elegendő zenével, és már kész is a talpalávaló!
Forrás: Menő és egyedi meghívót szeretnél? Nyomtassátok ki a szöveget sima papírra, majd vízfestékkel fess rá mintákat. Akár minden vendégnek lehet teljesen különböző, egyedi meghívója.
Forrás: Nem olcsó mulatság virágkötőhöz menni, de ha érzed magadban az energiát, irány egy virág-nagykereskedés, és készítsd el magad a szép és minimalista csokrokat.
Forrás: Egy pár virággal bármit fel lehet dobni egészen extrára, akár még egy teljesen natúr fehér tortát is.
Forrás: Üdítők helyett készíttess hatalmas adag limonádét. Frissítő, finom és költséghatékony!
Forrás: Apró, fehér papír szívekből vagy lepkékből gyönyörű háttérdekort készíthetsz pár óra alatt – fillérekből.
Forrás: Kérdezz körbe, melyik barátnődnek van olyan kiegészítő dekoreleme, amit kölcsönkérhetsz, vagy nézz körbe a neten használt esküvői tárgyakat keresve.