Galéria

Ezzel a 7 divat darabbal, bátran kiegészítheted a gardróbodat 2017-ben!

Forrás:
Azt gondoljuk nem okoz majd túlontúl sok fejtörést az, hogy mégis hol találsz majd olyan darabot, ami szabásában kicsit más, mint a többi. A boltok polcaira szépen-lassan kerülnek majd ki a meleg hónapok kollekciói és azok közt bizony lesz bőven miből szemezgetni. Lépj túl a megszokott vonalakon és gondolkozz egy kicsit merészebb változatokban is.
Forrás:
A melegítők egy ideje már az utcákon flangálnak és meg kell hagyni nagyon jól mutatnak elegánsabb darabokkal kombinálva. Szóval higgy nekünk, egy ilyen lazább nadrág bármikor hű társad lehet 2017-ben, minden csak párosítás kérdése, így rajtad múlik, hogy az összkép lezser vagy éppen kicsit nőiesebb lesz.
Forrás:
Sokak szerint nem a legszebb látvány egy ilyen lábbeli, mégis itt az ideje kicsit komolyabban venni, ugyanis ha beköszönt a jó idő bizony megtelik majd velük minden üzlet. Választékból egész biztosan nem lesz hiány, így csak reménykedni tudunk, hogy az egyik szebb darabba te is beleszeretsz majd.
Forrás:
Boltban is megvásárolhatod majd, de akár otthon te is könnyen elkészítheted, nincs más dolgod, mint egy régi farmerod alját levágni úgy, hogy kövesse az éppen aktuális trendeket. Mondjuk így...
Forrás:
Az öv szinte mindennel kombinálható, így a pulcsidat ugyanúgy feldobhatod vele az új évben, mint pufi- vagy éppen szövet kabátodat.
Forrás:
Ez a szexi anyag egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Az elmúlt hónapokat 'sokat mutató' trendjeit követve nem is lehet másként mindez. Rétegezz ha a kedvet úgy tartja, de ha szeretsz kicsit merészebben öltözködni, akkor kapj fel egy sima csipke felsőt, mondjuk egy farmerdzsekivel és indulhat is az este - persze mindezzel inkább nyáron kísérletezz majd.
Forrás:
A sort pedig egy másik lábbelivel zárjuk, persze most nem egy egyszínű cipőre gondolunk, hanem valami olyanra, ami kicsit különlegesebb és átlépi az eddigi cipőkről elképzelt határaidat. Kim Kardashian vonulgatott abban a nejlon darabban nem is olyan régen, ami szerintünk egy boka fazonú változatban teljesen hordható lehet. Mondjuk egy hímzett szépség is remekül mutathat, a bársonytól, a flitterekről és a csillámokról nem is beszélve. Szerintünk már te is érted...