Galéria

Ezek voltak a 2016-os év legnépszerűbb cipellői!

Forrás: A Louis Vuitton után szabadon, már szinte minden elérhetőbb árkategóriájú üzlet átvette ezt a biztos vonalat. Minket meg se lep, hiszen tökéletes választás!
Forrás: A Balenciaga kreációját North West is imádta. Egy percig se gondolnánk azt, hogy egy visszafogott darabról van szó, de meg kell hagyni eléggé ütős választás, már csak járni kell tudni benne.
Forrás:  A zokni és a bokacsizma szerelemgyerekének mondható példányok egész jól szerepeltek idén, így törvényszerű volt, hogy helyet kapnak a listán.
Forrás: bársony csizmája a hírességek körében futótűzként terjedt. Tehát az idei hideg hónapok tényleg a bársonyt éltetik!
Forrás: Minél magasabb annál jobb! Ki mondta, hogy a Spice Girls cipői már a múlté? Ugyan! Marc Jacobs cipellői sláger-számba mennek.
Forrás: Törpe sarok-hegyes orr Prada módra! Tény és való, hogy elsőre nem tűnik a legszebbnek, de egy esélyt megérdemel!
Forrás: Olyan kis cuki, hogy meg se lep minket, hogy felkerült a listára.
Forrás: Az olasz márka egyik legjobb idei húzása volt ez a papucsra hajazó trendi lábbeli, hiszen a szakma imádja szőrmével és anélkül is.
Forrás: Bokánál kötős, hegyesorrú és annyira nőies, hogy nőiesebb már nem is lehetne..
Forrás: Fenty! Rihanna és a Puma együttműködése elég gyümölcsözőnek bizonyult sportcipő fronton, így az idei év egyik nagy kedvence nem is csoda, hogy az énekesnő nevével fémjelzett lábbeli lett.
Forrás: Phoebe Philo a Céline színei alatt létrehozta ezt az elsőre csúnyácskának tűnő gumitalpú csizmát, amit ahogy már láthatjuk, pár divatház kezd is átvenni.
Forrás: Modern, merész és trendi! Mi kell még?