Galéria

5 frissítő tipp: Hogyan lehelj új életet kedvenc nyári ruhádba!

Forrás:

Köss a derekadra egy színben passzoló darabot. Elsőre kicsit furcsának tűnhet, hogy ruhához mondjuk pulcsi? De hidd el nekünk: működik!
Forrás:

Sokan a sifon darabokat részesítik előnyben, ami nem csoda, hiszen elég szexin mutatnak szinte bármilyen alkalommal. A jól bevált kiegészítőket viszont mi lenne ha bőr darabokra cserélnéd? Esetleg kicsit megbolondítva még valami bokacsizmával is megtoldhatod a dolgot.
Forrás:

A megfelelő öv, na meg platform cipellő megtalálása azt gondoljuk nem olyan nagy ördöngösség. A lehetőségek pedig itt is határtalanok! Amennyiben nem vagy az övek híve, úgy akár azt el is hagyhatod, helyette viszont válassz valami különleges nyakláncot, vagy táskát. A cipő viszont maradjon :)
Forrás:

Manapság olyan sokféle sportcipőt kapni, hogy szinte már nem is esik nehezünkre megtalálni a ruhánkhoz leginkább passzoló darabot. Tudjuk jól, vagy inkább sejtjük, hogy ezen trendet te is kipróbáltad már. Mi lenne viszont ha a jól megszokott vonalat, most kicsit más színek felé vinnéd? Válassz egy lágyabb árnyalatú darabot és kombináld azzal nyári ruhádat. A jelszó most: küldd szabadságra a mintás lábbelidet!
Forrás:

Mi azt mondjuk ha lúd legyen kövér, így inkább a bőr, más néven motoros mellényt válaszd, de természetesen a farmer darabok is ugyanúgy játszanak.