Galéria

3 darab a hűvösebb hónapokból, ami nyáron is jól mutathat

Forrás:

Neked is biztosan van olyan melegebb pulcsid, amit imádsz és bármikor felvennéd... Akkor van egy jó hírünk, ne pakold el olyan mélyre, ugyanis egy kis szoknyával, vagy akár maxi darabbal is viselheted. Nem minden nyári este szól az izzasztó hőségről és ilyenkor a legjobb aranyközépút lehet egy ilyen outfit.
Forrás:

Fesztiválok, városi bulik?! Igazából mindegy, hiszen ezek a lábbelik már rég átléptek a 'téli' jelzőn, és bátran viselheted őket akár nyáron is. Merészsége miatt (hiszen nyáron csizmában?) az egész összeállításnak ad egyfajta különös bájt, mi a helyedben mindenképpen kipróbálnánk!
Forrás:

A jó öreg trench coat, ami változó időjárásunk miatt indokolatlanul kevés figyelmet kap. Hiszen tavasz szinte már alig van, az őszről nem is beszélve, így a fázósabbak szinte alig találnak alkalmat arra, hogy magukra öltsék imádott, a köznyelvben csak ballonkabátnak hívott darabjukat. A nyár viszont remek lehetőség lehet erre! Igen jól hallottad, miért ne? Hűvösebb az este? Könnyed kis ruhád mellé, húzz egy trench coat-ot és hagyd csak lazán kikötve. Mi imádjuk!