Galéria

10 + 1 menyasszonyi sminkbaki, amit kerülj el, ha tökéletes nagy napot szeretnél

Forrás:

 

Nem szabad élesben, a nagy napon szembesülni azzal, hogy esetleg ügyetlen a sminkes, nem áll jól a szemhéjpúder színe, vagy túl sok a „vakolat”…


Forrás:

Ahogy a fodrásznál, úgy a sminkesnél sem szabad teljesen a sminkesre bíznod magad, főleg a te napodon. Inspirálódj a Pinterestről, mi tetszik neked, illetve sminkelés előtt közöld a sminkessel, mi az, amit te szoktál alkalmazni, mi az amiről tudod, hogy jól áll neked.


Forrás:

Az előző ponthoz kapcsolódva, ne hagyd, hogy azért, mert nem tudod pontosan, mit szeretnél, a sminkes vagy bárki rád erőltesse az akaratát.


Forrás:

A szűk nyakú póló kárt tehet a belőtt frizurádban vagy a sminkedben, ezért mindenképpen olyan felső legyen rajtad, ami kigombolható, vagy olyan nagy a nyaka, hogy ne jelentsen veszélyt a menyasszonyi szépítkezésre.


Forrás:

Csak azért, mert az esküvői divatbemutatókon látsz valami nagyon vagány vagy trendi megoldást, nem biztos hogy a vőlegényed és a család értené, miért is van például vizes hatásúan hátranyalva a hajad, és hidd el, mikor nosztalgikusan visszamerengsz az esküvői fotókra, nem akarsz röhögni magadon…


Forrás:

Három olyan dolog, ami elengedhetetlen az esküvő napján, ha azt szeretnéd, hogy egész nap tartson a smink az oltárhoz vonulástól a lagzi végéig, illetve ha nem akarod, hogy úgy csillogjon a fejed minden képen, mint Salamonnak az a bizonyos testrésze...


Forrás:

Igen, igen, mindig azt mondjuk, hogy a fényvédelem elengedhetetlen, de! Az esküvői fotók esetében veszélyforrást rejthet, ugyanis egyes SPF-tartalmú termékek a kamera vakujától fehéren csillanhatnak be a fotókon, főleg a naptejekben és fényvédő krémekben gyakran előforduló titán-dioxidot tartalmazóak.  


Forrás:

Nem baj ha kicsit rásegítesz az igéző tekintetre, de nincs annál rosszabb, mikor pislogni se tudsz a nagy műpilláktól. Válassz inkább tincses műszempillát a soros helyett, az természetesebb hatást kelt.


Forrás:

Hidd el, ezen a napon pont nem lesz időd félóránként csekkolni a tükörben és igazítani a hibákon, ezért inkább menj biztosra: a rúzzsal megegyező színű szájkontúrral ne csak a körvonalat rajzold meg, de satírozd is be az ajkaid, hogy tartósabb legyen a rúzs, aztán jöhet a nagy eszem-iszom az első hitvesi csók után.


Forrás:

Muszáj felkészülnöd a megfelelő rúzs és alapozó árnyalattal, szempillaspirállal és körömlakkal, hajlakkal, hullámcsattal, mattító kendővel, ajakápolóval és hidratálóval, ha valami baj érné a hibátlan menyasszonyi megjelenésed.


Forrás:

Sokan beleesnek ebbe a hibába, és a fehér ruhában csak úgy világít a rákvörösre szoliztatott bőr, vagy ami még rosszabb, az önbarnítással esik át a ló túloldalára a kedves ara.