Galéria

6 tavaszi trend, ami nemsokára uralni fogja a divat világát, és amit te is imádni fogsz

Forrás:

Idén újra reneszánszát éli a rojt, ami nemcsak a bohó stílus kedvelőinek szívét rabolhatja el. Utoljára 10 éve volt ennyire erősen jelen az öltözködésben, most megint megtalálhatod majd ezt a különleges kiegészítést a ruhákon, szoknyákon és a dzsekiken egyaránt.

JOY-tipp: Answear Lab szoknya


Forrás:

A színek közül kiemelkedő szerepe jut idén tavasszal a burgundinak, amit hajlamosak vagyunk inkább ősszel és télen viselni. Pedig ez az árnyalat igazán feldobja a szetteket, ha pedig csak burgundi darabokból áll a szetted, érdemes feltűnő arany ékszerekkel kiegészítened.

JOY-tipp: Answear Lab Komplett


Forrás:

Talán azt már említenünk sem kell, hogy a virágminta, mint minden tavasszal, most is jelen lesz majd, de emellett számos más nőies megoldást kínálnak még a tervezők. A masnik, a légies anyaghasználat, a csipke és a fodrok mind hozzájárulnak ehhez a megjelenéshez.

JOY-tipp: VERO MODA Josie ingruha


Forrás:

Kicsit az atléta, kicsit a diáklány stílus keveredik ebben a trendben, amiben megjelenik a mini tenisz szoknya és a pólóing is.

JOY-tipp: Levi's HM póló


Forrás:

Bizony, 10 éve feledésbe merültek ezek a kiegészítők, de most nagyon úgy tűnik, hogy újra virágkorukat élik és bármilyen egyszerű szettet stílusossá és izgalmassá tudnak varázsolni.

JOY-tipp: Medicine öv


Forrás:

Ahogy már a cikk elején is említettük, a diszkókorszak újjáéled és menő lesz a flitter, a fényes anyag, az arany és az ezüst csillogás. Akár a hétköznapokban is bevethető visszafogott elemekkel tarkítva.

JOY-tipp: Answear Lab top