Galéria

Sztárpárok, akiknek kapcsolata valójában afférként kezdődött

Forrás: Megan Fox és Machine Gun Kelly

Miután kiderült, hogy válik Megan Fox és Brian Austin Green, ráadásul 10 év és három gyermek után, szinte azonnal jöttek a hírek, hogy máris új szerelme van a színésznőnek, méghozzá MGK személyében. A pár azóta rengeteget mesélt kapcsolatáról, és elárulták, hogy a közös munka hozta őket össze, azonnal egymásba szerettek, és emiatt hagyta el férjét Megan.
Forrás: Ryan Shawhughes és Ethan Hawke

Bár sosem vallották be az affért, azért elég gyanús a szerelmük kezdete. Ryan volt ugyanis Ethan és Uma Thurman gyermekeinek dadája, akibe a színész beleszeretett, és rövidesen fel is vállalták kapcsolatukat. A férfi egyébként nyíltan vállalta egy interjúban, hogy szerinte nem lehet megmondani, valaki hogyan fog változni egy kapcsolatban, a szexuális hűségre támaszkodni nem szabad, és ha szeretsz valakit, ebbe nem is próbálsz beleszólni.
Forrás: Jennifer Aniston és Justin Theroux

Tudtad, hogy Jen és Justin szerelme is afférként kezdődött? A két sztár a Hippi-túra című filmben játszott együtt, Justin ekkoriban még Heidi Bivens partnere volt, már 14 éve. Azonban mégsem bírtak ellenállni egymásnak, és már hetekkel azelőtt pletykálták, hogy összeszűrték a levelet, hogy a férfi szakított volna párjával. Végül 2015-ben egybekeltek és 2018-ban váltak el.
Forrás: Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

1999-ben a Vakrepülés című filmet forgatták együtt, amikor rögtön egymásba szerettek a forgatáson. A gond, hogy Billy akkoriban Laura Dern párja volt, ám ezzel az "apró" részlettel nem foglalkozott. A színésznőt teljesen sokkolta, hogy míg mindketten forgattak, a férfi nemcsak afférba keveredett, de rövidesen meg is házasodott. 2003-ban váltak el.
Forrás: Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pittel való házasságának kezdete mindenki számára ismert: a Mr. és Mrs. Smith című filmet forgatták, amikor egymásba szerettek, annak ellenére is, hogy Brad Jennifer Aniston férje volt. A színész sosem tagadta, hogy 2005-ben a forgatáson rögtön elrabolta szívét a színésznő, de azt sosem ismerte be nyíltan, hogy afférba keveredtek egymással. Végül 2016-ban váltak el, de maga a válási folyamat egészen 2024-ig húzódott a gyermekek felügyelete miatt.
Forrás: Claire Danes és Billy Crudup

Billy felesége épp babát várt, amikor a férfi megismerte Claire Danes-t 2003-ban, és el is hagyta akkori párját a sztárért. Nem húzták az időt, rögtön összejöttek, majd négy éven át alkottak egy párt. Claire később elmesélte, hogy nagyon szerelmes volt a férfibe, így bele sem gondolt, milyen hatással lehet mindez Billy expárjára, valamint a karrierjére a későbbiekben.
Forrás: Britney Spears és Kevin Federline

Kevin akkori párja, Shar Jackson épp a zenész második gyermekét várta, amikor a férfi megismerte Britney Spearst. Rögtön titkos afférba bonyolódtak, majd pár hónap után el is jegyezte az énekesnőt, akkori párját pedig elhagyta. Két gyermekük született kétéves házasságuk alatt, majd elváltak, de ez az egész olyannyira padlóra tette Britneyt, hogy ekkor került sor az ominózus hajnyírásra.
Forrás: Antonio Banderas és Melanie Griffith

1995-ben forgatták a Hárman párban című filmet, és a közös munka hatására azonnal szerelem szövődött Antonio Banderas és Melanie Griffith között. Mindketten igyekeztek elnyomni magukban ezt az érzést, a színész interjúban mesélt arról, hogy próbálták betudni a közös munka miatti vonzalomnak, hisz mégiscsak egy párt alakítottak hónapokon keresztül. De hiába tértek haza akkori kedveseikhez, egyszerűen nem tudták kiverni a másikat a fejükből. Ő akkor Ana Lenz férje volt, míg Melanie Don Johnson felesége, de mindketten elváltak. Azóta már ők sincsenek együtt, de jóban maradtak egymással.
Forrás: Meg Ryan és Russell Crowe

A színésznő még Dennis Quaid felesége volt, amikor már az egész világ számára kiderült, hogy Russell Crowe-val egymásba szerettek. 2001-ben emiatt el is vált, és nyíltan vállalta, hogy újra szerelmes, méghozzá Russellbe. Bár utólag is sokszor nyilatkozott arról, hogy a média szemében ő volt a rossz, de szerinte ez nem erről szól, és igenis ki kell lépni a házasságból, ha nem tesz már boldoggá.
Forrás: Ryan Phillippe és Abbie Cornish

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe volt Hollywood legnagyobb álompárja, két gyermekük született, hamar összeházasodtak, ám mégis válás lett a vége. Az ok? A férfi afférba keveredett Abbie Cornish-sal, és lebukott. Végül Reese beadta a válókeresetet, majd miután ezt véglegesítették, Ryan nyíltan vállalta kapcsolatát, és még 3 évig alkotott egy párt Abbie-vel.
Forrás: Blake Shelton és Miranda Lambert

A két country énekes között szerelem volt első látásra, amikor együtt adtak elő egy dalt. A férfi felfedte, hogy onnantól kezdve őrülten oda volt Mirandáért, pedig egyébként felesége is volt. Bár az énekesnő tudta, hogy Blake foglalt, hiszen látta az esküvői fotóit, mégsem bírt ellenállni a kísértésnek, így összejöttek. A férfi elvált, majd 2011-ben feleségül vette Mirandát. Hogy mi történt ezután? Lapozz!
Forrás: Blake Shelton és Gwen Stefani

Szóval, Blake Shelton elhagyta a feleségét Miranda Lambertért, elvette őt, majd 2015-ben mégis elvált tőle. Hogy miért? Az amerikai The Voice forgatásán megismerte Gwen Stefanit, és rögtön beleszeretett. Ekkoriban Gwen Gavin Rossdale felesége volt, de miután megismerte a country énekest, mindketten rövidesen elváltak és azonnal randizni kezdtek (nyíltan).
Forrás: Alicia Keys és Swizz Beatz

Az énekesnő még tiniként ismerte meg későbbi férjét, azonban akkoriban egyáltalán nem vette le a férfi a lábáról. Azt gondolta, a pasi nagyon idegesítő, és biztosan nem akarna tőle még barátságot se nagyon. Aztán évekkel később mégis összehozta őket a sors, amikor együtt dolgoztak, és a vonzalom rögtön megvolt. Olyannyira, hogy bár a férfi még házas volt, már el is kezdtek randizgatni egymással, majd 2010-ben, miután a válása lezárult, rögtön egybe is keltek. Mai napig együtt vannak és két gyermekük született.
Forrás: Erről hosszasan lehetne mesélni, de valószínűleg mindenki ismeri a történetüket, így rövidre fogjuk. Károly és Kamilla már fiatalon szerelmesek voltak egymásba, mégis mindketten valaki máshoz mentek hozzá. Ennek ellenére sem sikerült távolságot tartaniuk, többször is félreléptek egymással (igyekeztek ugyan barátságot színlelni a nyilvánosság előtt), míg végül válásuk után felvállalták kapcsolatukat a világ előtt.

Ha kíváncsi vagy, hogy nézett ki Kamilla fiatalon, amikor elrabolta első látásra Károly szívét, KATTINTS IDE!