Galéria

10 sztár, aki divattervezőként is sikeres lett

Forrás: A színésznő többedmagával keltette életre 2013-ban a férfi és női sportruházatot , lábbelit és kiegészítőket kínáló Fabletics-et.

Az Instagram-oldalt itt tekintheted meg!
Forrás: Kanye West kapcsolata bár mostanság elég kaotikus a divatiparral, ettől függetlenül helye van a listánkon.

Az előadó hosszú évek óta a zene- és a divatipar egyik megosztó alakja, a hangos botrányai ellenére mégis abban valahol mindenki egyetért, hogy a trendek szempontjából egyszerűen kikerülhetetlen a személye. 2015 februárjában, a Boost 750-nel jött létre az Adidas Yeezy, azaz az Adidas és Kanye West együttműködése, ami hosszú éveken át hihetetlen sikerrel működött. A sportmárka aztán tavaly októberben antiszemita megjegyzései miatt kirúgta a rappert és most mindenkit az érdekel, hogy mit kezdenek majd a nyakukon maradt darabokkal, amik jelenleg 1,3 milliárd dollár bevételkiesést jelentenek a márkának?!
Forrás: Az egykori Spice Girlt sem szeretnénk kihagyni a listáról! Victoria 2008-ban indította el a nevét viselő brandjét, ami a mai napig is hatalmas sikernek örvend és mára a legnagyobbak között emlegetik a nevét.

A weboldalt itt tekintheted meg!
Forrás: Justin Bieber és Ryan Good közösen alapította meg 2018-ban a Z generációs utcai ruhákra szakosodott márkát, a DREW-r. És hogy miért pont ez a névválasztás? Hát mert ez az énekes második keresztneve!

A weboldalt itt tekintheted meg!
Forrás: A gyerekszínészként ismertté vált ikerpár 2006-ban döntött úgy, hogy saját divatvonalat indít. A The Row névre keresztelt márkájukkal pedig olyan sikeresek lettek, hogy 2012-ben az Amerikai Divattervezők Szövetségének rendezvényén ők nyerték el a legjobb nőiruha-tervezőnek járó díjat.

A weboldalukat itt tekintheted meg!
Forrás: Paris Hilton egykori öribarija 2008-ban fogott bele a House of Harlow 1960 névre keresztelt vállalkozásába, ahol először csak ékszereket árult, majd 2010 tavaszán ruhákkal és cipőkkel bővítette a választékot.

A weboldalt itt tekintheted meg!
Forrás: A Szex és New York által ismertté vált színésznő stílszerűen cipőkben utazik. Az SJP by Sarah Jessica Parker 2014 elején indult, és bár a fő irányt még mindig a lábbelik jelentik, azért táskákban és kiegészítőkben is eléggé jól áll a márka.

A weboldalt itt tekintheted meg!
Forrás: A barbadosi énekesnő 2018-ban hozta létre a Savage X Fenty-t, melynek kínálatában a fehérneműk mellett hálóruhák és nappali ruhák is megtalálhatók.

A weboldalt itt tekintheted meg!
Forrás: Az énekesnő saját márkája a Jessica Simpson Collection 2005 óta létezik, a cég a ruhák mellett cipőket, kiegészítőket és parfümöket is kínál.

A weboldalt itt tekintheted meg!
Forrás: Számára sem ismeretlen a divat világa. Cége, a Golf Wang 2011 óta működik, és úgy tűnik, hogy a rapper lelkesedése még mindig kitart.

A weboldalt itt tekintheted meg!