Galéria

5 cipő, ami bár szép mégis tönkreteszi a lábadat!

Forrás:

1.) Kezdjük a sort a papucscipőkkel, amelyek esetében mindegy, hogy éppen magas vagy lapos darabról beszélünk. Nem ad ugyanis kellő tartást a bokádnak, így ha túl sokat viseled a kedvenc darabodat, idővel fájdalmakat okozhat a lábfejedben.


Forrás: 2.) A flip-flop sajnos hajlamos túlságosan igénybe venni a lábujjakat, pláne, ha túl vékony a talpuk, így egy egész napos sétára inkább válassz valami mást.
Forrás:

3.) A platform és a flatform cipellők első ránézésre nagyon jól néznek ki, de sajnos ez a magasság nem arra teremtetett, hogy hosszabb időn át járjunk-keljünk bennük.


Forrás:

4.) Nincs nagy szerencsénk a napjainkban annyira népszerű, zoknira hajazó darabokkal sem. Bár a száruk magas, ám a lazább zokni rész miatt könnyen kimehet bennük a bokád. Légy óvatos, és a bulizós estékre válassz valami mást!


Forrás:

5.) A bakancsok felépítése egész jó a fenti lábbelikhez képest, viszont amennyiben túl nehéz darabot választasz, alaposan megdolgozhatod a lábfejed izmait. Érdemes a súlyt is figyelembe venni a cipővásárlás során.