Galéria

Ezek voltak 2022 legkeményebb sztárszakításai

Forrás: November: Harry Styles és Olivia Wilde

Amikor először összejöttek, senki sem hitte, hogy ez nem csak egy átmeneti dolog, tekintve, hogy nagy köztük a korkülönbség, és Olivia épp akkor lépett ki egy nagyon komoly kapcsolatból gyermekei apjával. Ám ennek ellenére szerelmük erős volt két éven át, épp ezért lepett meg mindenkit, hogy novemberben bejelentették szakításukat. Állítólag Harry döntött úgy, hogy kilépne a kapcsolatból, és a kevés együtt töltött idő volt az ok; míg a zenész sokat turnézik, addig Olivia a gyermekeivel szeretne több időt tölteni, és ezt nehéz volt összeegyeztetniük. Bár nem szakításnak, hanem szünetnek nevezik a mostani helyzetet, nem tudni, lesz-e folytatás.
Forrás: Október: Tom Brady és Gisele Bündchen

13 év után válik Tom és Gisele, akiknek válságáról már hónapokkal korábban cikkezni kezdett a sajtó. A páros egyáltalán nem mutatkozott együtt már ősszel, a modell kihagyta férje minden mérkőzését, és végül októberben beismerték, hogy válnak. Állítólag az is közrejátszott ebben, hogy Tom bejelentette nyugdíjba vonulását, és azt ígérte, több időt tölt majd családjával, ám mégis visszatért karrierjéhez, ez pedig betette a kiskaput a párosnak.
Forrás: Szeptember: Paul Wesley és Ines de Ramon

A Vámpírnaplók sztárja három éve volt házas, amikor szeptemberben bejelentette, hogy válik. Sőt, ekkor már öt hónapja külön életet éltek, és úgy érezték, most állnak készen a hivatalos közleményre. Azóta Ines úgy tűnik, belevetette magát az ismerkedésbe, ugyanis Brad Pittel kapták lencsevégre egy randin!
Forrás: Szeptember: Brittany Snow és Tyler Stanaland

A Tökéletes hang színésznője két év házasság után, Instán jelentette be, hogy válik férjétől. Gyermekük nem született, de van egy közös kutyusuk, aki miatt igyekeznek baráti viszonyt fenntartani.
Forrás: Augusztus: Leonardo DiCaprio és Camila Morrone

Talán az idei év egyik leghangosabb szakítása volt az övék, hiszen Leo és Camila négy év után szakítottak, épp a modell 25. szülinapja után. Persze egyből beindult a mémgyár, és mindenhol azzal vicceltek, hogy DiCaprio számára már túl idős lett Camila; épp ezért lepett meg mindenkit, hogy rövidesen már Gigi Hadiddal kezdett ismerkedni (aki 27...). A dolog pedig azóta is tart!
Forrás: Augusztus: Alexis Bledel és Vincent Kartheiser

A Szívek szállodájának sztárja mindig nagyon szigorú volt, ha magánélete került szóba, és soha, semmit nem árult el házasságáról. Sőt, még gyermekét sem láttuk! Azonban azt hivatalosan is bejelentette augusztusban, hogy válnak férjével, akivel nyolc évet töltöttek együtt.
Forrás: Augusztus: Kim Kardashian and Pete Davidson

Az év egyik legváratlanabb párosa voltak ők, a szakítás pedig a semmiből érkezett. Nyáron jelentette be Kim és Pete, hogy úgy döntöttek, külön utakon folytatják, és inkább csak barátok szeretnének maradni. Állítólag nehezen összeegyeztethető időbeosztásuk volt az ok. Pete azóta Emily Ratajkowskival randizgat!
Forrás: Július: Emily Ratajkowski és Sebastian Bear-McClard

Emily, ahogy említettük is, most épp Pete Davidsonnal randizik. A modell ezt megelőzően 4 éven át volt Sebastian Bear-McClard felesége, ám idén nyáron szakítottak, Emily pedig gyorsan meg is vált gyűrűjétől.
Forrás: Június: Anna Kendrick és Bill Hader

Sokan nem is sejtették, de valójában Anna és Bill már több, mint egy éve alkottak egy párt, amikor nyáron bejelentették szakításukat. Nem mutatkoztak együtt, így keveset lehetett tudni kapcsolatukról, és azt sem részletezték, miért mentek külön.
Forrás: Június: Lauren Graham és Peter Krause

Idén a Szívek szállodájának másik főszereplője is egyedülálló lett. Lauren Graham több, mint egy évtizede volt együtt Peterrel, ám kapcsolatuk a végéhez ért. Sőt, mint kiderült, valójában már hónapokkal ezelőtt szakítottak, vélhetően még 2021 végén, és csak idén nyáron erősítették meg a hírt.
Forrás: Június: Michael B. Jordan és Lori Harvey

A színész másfél év randizgatás után lett szingli idén nyáron, még a szezon elején bejelentette, hogy szakítottak exével. A közleményben az is elárulta, hogy nagyon sokat fejlődött Lorinak köszönhetően, és hálás neki mindenért, amit tanult tőle. Ő volt az első, aki előtt tényleg meg tudott nyílni egy kapcsolatban, és ezt sosem felejti el.
Forrás: Június: Shakira és Gerard Piqué

Szintén hatalmas port kavart Shakira és Piqué szakítása, akik két gyermek és 11 év után elég váratlanul szakítottak. Bár állítólag született köztük egy megállapodás, miszerint egyikük sem mutatkozik bizonyos ideig új partnerrel a gyerekek érdekében, a focista ezt elég hamar megszegte. Íme egy fotó új szerelméről, aki a rajongók szerint egy az egyben Shakirára hasonlít!
Forrás: Április: Tish Cyrus és Billy Ray Cyrus

Bár eleinte sokan azt hitték, hogy csak átmeneti a szakítás, hiszen Tish és Billy Ray már háromszor is beadták a válókeresetet, mint kiderült, ez a különválás nem csak rövid időre szólt. 28 év után válnak, de állítólag már két éve külön töltik az idejüket. Billy pedig nem vesztegette idejét, szeptemberben már el is jegyezte új, jóval fiatalabb barátnőjét!
Forrás: Március: Chris Pine és Annabelle Wallis

Noha a sztárpár nem sokat mesélt kapcsolatáról, idén márciusban kiderült, hogy négy együtt töltött év után szakítottak. Sőt, mire ez napvilágot látott, már hónapok óta külön életet éltek.
Forrás: Február: Emma Roberts és Garrett Hedlund

Három év együttlét után ment szét Emma és Garrett, kik egyébként meglepően hamar belevetették magukat a családalapításba. Bár sokan azt hitték, a szerelmük mindent kibír, idén különváltak, de kisfiuk érdekében továbbra is nagyon jó közöttük a viszony.
Forrás: Január: Jason Momoa és Lisa Bonet

Emlékszel még, hogy az év eleje rögtön egy váratlan hírrel kezdődött? Jason és Lisa ugyanis bejelentették, hogy különválnak oly sok együtt töltött év és két közös gyermek után. Noha rebesgették, hogy még összejöhetnek, maga Jason mondta ki egy interjúban, hogy nem, nincsenek újra együtt, és valószínűleg nem is lesznek már.