Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Fény derült rá, hogy miért szakított Harry Styles és Olivia Wilde

Fény derült rá, hogy miért szakított Harry Styles és Olivia Wilde
Facebook
Twitter
Pinterest
Nem csupán egy dolog vezetett a különváláshoz...

Valószínűleg világszerte rengeteg rajongó bontott pezsgőt az elmúlt néhány napban, nemrég ugyanis kiderült, hogy Harry Styles és Olivia Wilde a szakítás mellett döntöttek, ennek ellenére azonban barátok maradtak, és időt adnak maguknak arra, hogy eldönthessék, mit is szeretnének igazán.

A kapcsolatuk persze soha nem volt egyszerű, kezdve ott, hogy a rajongók a kezdetektől kezdve gyűlölték a gondolatot, hogy ők együtt vannak, szerintük ugyanis egyáltalán nem illettek össze. Egy nevét elhallgató forrás szerint pedig a rajongók utálata bizony megnehezítette a pár életét, még akkor is, ha ezt próbálták minél jobban titkolni.

„Olivia mindig mosolygott a róla késült képeken, pedig az elmúlt két év hihetetlenül stresszes és megterhelő volt számára. Egyáltalán nem volt egyszerű harcolni a kapcsolatáért Harryvel, és végül nem is sikerült megmenteni a szerelmüket”

- mondta a névtelen forrás.

A bennfentes szerint pedig ezt még túlélte volna a kapcsolatuk, ám volt ezen kívül néhány tényező, ami miatt halálra volt ítélve a dolog, az egyik pedig meglepő módon a Nincs baj, drágám női főszereplője, Florence Pugh. Harry és Florence ugyanis a közös film forgatásának kezdetén igencsak egymásra találtak, és olyannyira erős kötelék alakult ki közöttük, hogy állítólag még egy csók is elcsattant. Ekkor Florence már nem volt együtt férjével, Harry pedig még nem járt Oliviával.

És bár a dolog ennyiben maradt, Florence érthető módon nehezen tudta megemészteni, hogy Harry és Olivia nyílt kapcsolatba kezdtek még a forgatás alatt, az pedig végképp nem tetszett a színésznőnek, hogy Olivia nem szakított azonnal férjével (és gyermekei apjával), Jason Sudaikisszel. Valószínű, hogy ennek is köszönhető, hogy a Nincs baj, drágám sajtókörútja szó szerint katasztrófába fulladt; Flo sok eseményt kihagyott, amin pedig ott volt, ott tapintani lehetett a feszültséget. Arról már nem is beszélve, hogy a film két főszereplője, Florence és Harry konkrétan egyetlen egy képen sem szerepeltek egymás mellett, ami valljuk be, elképesztően szokatlan.

A névtelen forrás szerint Olivia brutálisan balhés és botrányos válása sok stresszt helyezett Harryvel való kapcsolatára, ráadásul nem szabad elfeledkezni a köztük lévő korkülönbségről sem:

„Bár Harry érettebb a koránál, mégis teljesen máshol tartanak az életben. Oliviának van két gyermeke, már volt férjnél, míg Harry csak a karrierjére szeretne koncentrálni, hiszen épp egy világkörüli turné közepén tart, nem ott tart az életben, hogy megállapodna...”

Az biztos, hogy sokan nem jósoltak volna két évet a két sztár kapcsolatára, most viszont valószínűleg sokan örülnek a dolognak, hiszen mindenki kedvence, Harry Styles ismét szingli!

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Sztárok, akik őszintén beszéltek fájdalmas szakításukról

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!