Galéria

Sztárok őszinte memoárjai, amiket le sem tudsz majd tenni

Forrás: Bár Demi Moore mindig is a reflektorfények előtt élte az életét (na meg a kapcsolatait is), valójában kevesen ismerik az igazi arcát és történetét. A színésznő a „Kívül-belül” című memoárjában beszámol az édesanyjához fűződő viszonyáról és a gyermekkori traumáiról is, amelyeknek emlékei éveken át kísértették őt. A csodálatos alakját elnézve most talán nem is hinnéd, de Demi testképzavarral küszködött, amiről úgyszintén olvashatsz a könyvben.Könyvmolyképző Kiadó, 3.699 Ft
Forrás:

„Annyi mindent írtak már rólam a múltban. Úgy éreztem, eljött az ideje, hogy az emberek végre tőlem hallják a történetemet” – jelentette ki a Jóbarátok sztárja az Instagramján. Matthew Perry bízik abban, hogy segíthet másokon, ha megosztja a nyilvánossággal mindazt, amit átélt és őszintén mesél az alkohol-, és kábítószer-függőségéről is.

A színész nem titkolja, a szenvedélybetegsége majdnem a halálát okozta, mivel 49 évesen kiszakadt a vastagbele az opioid-függősége miatt. Az orvosai kezdetben alig két százaléknyi esélyt láttak a felépülésére, napokig küzdöttek érte. Egy biztos, ebből a kötetből egy egészen új oldalát láthattad meg annak a férfinak, akit Chandler Bing megformálójaként eddig leginkább a fantasztikus humoráról ismerhettél.

Könyvmolyképző Kiadó, 4.999 Ft


Forrás:

Az eleven természete miatt „Napsugárlánynak” becézett színésznő elvált szülők kislányaként nőtt fel: az otthona egyszer Párizsban, máskor Angliában, néha New Yorkban, esetleg New Hampshire-ben volt. Julianna Margulies hamarosan rájött, csak ő teremthet rendet a bizonytalansággal teli életében, hogy végre rátalálhasson az útjára. Hollywood azonban egyáltalán nem fogadta őt tárt karokkal, ugyanis a pályafutása kezdetén számtalan megsemmisítő visszautasítást kapott. Ő viszont sosem adta fel és milyen jól is tette: olyan nagysikerű sorozatok sztárja lett, mint a Vészhelyzet és A Férjem védelmében.

Partvonal Könyvkiadó, 4.999 Ft


Forrás:

A világhírű szupermodell életének és karrierjének meghatározó, fontos, megrázó pillanatait eleveníti fel az esszékötetében, melyben többek között arról beszél, hogyan válnak árucikké a nők a nyugati kultúrában és miként fetisizálják a szépségüket. Emily kitér a beleegyezés és a visszaélés között húzódó határra is, továbbá leleplezi a divatipart és a filmvilág sötét titkait is. Bátran állíthatjuk, hogy az első könyve kötelező olvasmány lehetne mindenkinek – akár a férfiaknak is!

Jaffa Kiadó, 4.499 Ft


Forrás:

Oprah Winfrey azt mondta, ez „a legjobb önéletrajzi könyv, amit valaha olvasott”, szóval nem is kérdéses, hogy Will Smith inspiráló memoárjának a polcodon a helye! Az Oscar-díjas színész egyáltalán nem szépít a tényeken: mindenkit beavat a tündérmesének hitt pályafutása árnyoldalaiba is. Nemcsak beismeri, hanem fel is vállalja a hibáit, továbbá azt is elárulja, hogyan birkózott meg a rá nehezedő nyomással.

Libri Könyvkiadó, 6.499 Ft


Forrás:

Ha valaki, akkor az Elemi ösztön sztárja pontosan tudja, milyen nehéz újrakezdeni az életünket: az agyvérzése ugyanis az egészségét, a karrierjét, a hírnevét is lerombolta és anyagilag is megviselte őt. Sharon Stone mára bebizonyította, igazi túlélő, aki a kitartásának hála ismét felküzdötte magát a csúcsra: a személyes vallomása bárkinek erőt adhat, aki éppen nehéz időszakon megy keresztül.

Művelt nép könyvkiadó, 4.490 Ft


Forrás:

Nem véletlen, hogy az „Én, Billie Eilish” című kötet átlapozását egyfajta vizuális utazásnak hívják, mivel a kötet korábban sosem látott képek százaival meséli el a világ egyik legnépszerűbb énekesnőjének éveit. Na persze nem pusztán fotóalbumról van szó: bepillantást enged a magánéletébe és abba is, hogyan telnek a napjai, ha turnéra indul.

Partvonal Könyvkiadó Kft, 5.999 Ft