Galéria

Így néztek ki a királyi család tagjai 20 évesen

Forrás:

Fülöp herceg

Fülöp herceg volt a királynő első és egyetlen igazi nagy szerelme, kitartottak egymás mellett jóban és rosszban, míg 2021-ben a halál el nem választotta őket. A herceg fiatalon épp úgy nézett ki, mint unokája, Harry herceg.


Forrás:

III. Károly király

III. Károly királyt soha nem tartották kifejezetten sármosnak, mégis imádták a nők, ő pedig hatalmas nőcsábász volt a húsz éves kora körül.

Ha kíváncsi vagy, hogy nézett ki Kamilla fiatalon, amikor egyetlen pillantással elrabolta Károly szívét, KATTINTS IDE!


Forrás:

Diana hercegné

Diana hercegné mindössze 20 éves volt, amikor feleségül ment Károly herceghez. És még mindig csupán 36 éves, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt. Mindkét képen csodálatosan szép.


Forrás:

Vilmos herceg

Vilmos herceget egész életében arra készítették, hogy egy napon ő legyen a király, így mindig nagyon fegyelmezett volt. Ráadásul első látásra bárki megmondta, elképesztően sokat örökölt édesanyjától, Diana hercegnétől.


Forrás:

Katalin hercegné

Katalin hercegné az egyetemen ismerkedett meg Vilmos herceggel, akivel először barátok, majd szerelmesek lettek. Nagyon sokat buliztak együtt, várható volt, hogy egy napon ő lesz a walesi-hercegné.


Forrás:

Harry herceg

Harry herceg kiskora óta feketebáránynak számított a királyi családban, a húszas éveiben pedig ő volt a partik királya. Nehéz volt akkor elképzelni róla, hogy egy napon szerető férj és kétgyerekes családapa lesz belőle.


Forrás:

Meghan Markle

Meghan Markle-ről 25 éves korában senki nem gondolta volna hogy ő lesz Harry herceg felesége, Diana hercegné unokáinak édesanyja. Akkoriban szexis táskanyitogató lány volt az amerikai Áll az alkuban.